דבר טוב דבר רע

TheMarsArmy

New member
דבר טוב דבר רע ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo39.gif

לא הלכתי היום לבצפר. :)
פספסתי בוחן במתמטיקה.
נראה לי שהמבחן באנגלית לא היה משו. דאמ.
אני שונאת בצפר.
ישלי מבחן בהיסטוריה ביום רביעי על איזה 100 עמודים. ממש מעט.
אין לי כוח. שבוע נפלא חברים

אני?

יש לי שבוע כל כך עמוס, ושנה עמוסה, וזה חרא- יש לי מחר מבחן על 19 שירים בספרות. וביום חמישי מבחן על כל החומר בסוציו חוץ מתרבות.
יש לי משהו כמו... שבועיים וחצי להגשת העבודות באומנות, ויש לי עוד איזה 50 ציורים לעשות. ולא. עוד לא התחלתי.

TheMarsArmy

New member
חברה!

איכ בצפר זה מעצבן. לפחות זו שנתך האחרונה. מקווה שתסתדרי עם הזמן ותספיקי הכל ותקבלי 100! לוהטת.

בובה..

תתגברי על העצלנות ותתחילי להזיז את תחת כי בסוף תתחרטי(ואני אומרת את זה בהכי טוב,באמת..שזה לא ישמע רעP:)

LoveYourHate

New member
אהובה ../images/Emo23.gif

הכל יהיה בסדר מתוקה. וכמו שחן אומרת לפחות זו השנה האחרונה שלך..
ביום שישי אני אתן לך חיבוקי ענק אמיתי

i am777

New member
וואא...19??

גם לי מחר יש מבחן בספרות....אבל איזה חמישה ספרים.. , זה קשה . אבל 19??...הייתי קוברת את עצמי.

19 שירים

3 מימי הביניים 3 מביאליק 11 משירת המאה העשרים ועוד 4 בבחירה פתוחה.

TheMarsArmy

New member
תודות חברה. ../images/Emo24.gif

אני עכשיו לומדת ואין לי מושג איך אני אזכור את כל זה למבחן. מטורף.

בהצלחה:)!

החלטתי להתנדב בתנו לחיות לחיות
כול השיט של מי שלא עושה בדיקות דם\לוקח ויטמינים (צמחונים) מתחיל להשפיע עליי(אל תשאלו מה><)
יש לי מבחן מחר ואני לא התכוננתי\לא מתכוננת
סתם.......

LoveYourHate

New member
כל הכבוד על ההתנדבות ../images/Emo45.gif

ישר כח
אני יודעת אני בסוג של אותו מצב.אני חייבת כדורים לברזל ואני לא יכולה לקחת אותם כי זה עושה לי בעיות בבטן למרות שאני חייבת לקחת אותם כי אם לא בעוד פחות מחצי שנה אני אהיה גם קירחת וגם עם עירויי דם non stop אז ..בערך אותו מצב..קשה עם הכדורים האלה .. למה את לא מתכוננת אהובה זה חשוב..! באמת..
אני אצלצל אליך היום!!! אתמול לא ענית לי

אופק../images/Emo99.gif

אני רוצה עוד שיחות כאלה
אתמול לא התקשרת..אני בדקתי עם היו שיחות שלא נענו ולא היו;[ אבל עכשיו דיברנו
<: דאמ,המצב הזה עם הויטמינים ......נשתגע מזה יום אחד>< ותנ"ך זה קל, בצהריים עשיתי סיכומונים שכאלהP:
|אונס!!!XD|

adiiiXD

New member
אחרי כמה זמן כל זה מתחיל?

אני צמחונית כצוף רק כמה חודשים , ואני מרגישה הרבה יותר טוב . אני לוקחת רק אומגה 3... אני צריכה לקנות B12 , אבל לא ידעתי שגם ברזל \= איזה מסוממת אני יוצאת כאן D:

קריסטה

New member
איזו תגובה מזלזלת ומגעילה ../images/Emo4.gif

את יודעת, גם אם לא מבינים בחירה של מישהו ולא מסכימים איתה, יש דרך לשאול ולהעיר. ויש סיבה מצויינת להיות צמחוניים-לא לקחת חלק בהתעללות המזעזעת שעוברים חיות משק מדי יום ביומו. וכותבים לעזעזל.

למעלה