דבר טוב דבר רע

AlmogiToMars

New member
מזה משנה..

ולא התכוונתי לפגוע כאילו למה דווקא היא בחרה להיות צמחונית .. ?

אבל למה לומר את זה בצורה כזאת?

"למה לעזעזאל את צמחונית ?" זה לא נחמד בכלל ואם היא או אני בחרנו להיות צמחוניות יש לנו את הסיבות שלנו וכנראה את גם לא תביני כמו שאינה אמרה: "ויש סיבה מצויינת להיות צמחוניים-לא לקחת חלק בהתעללות המזעזעת שעוברים חיות משק מדי יום ביומו." ואני בטוחה שלא תביני את זה כי את (כנראה) אוהבת בשר ולא אכפת לך וזה בסדר שלא אכפת לך ואת לא מבינה אבל בפעם הבאה תדעי איך להתבטא כי זה לא כ"כ נחמד שמישהו פונה אליך ואומר למה לעזעזל את צמחונית

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifגם אני לוקח כדורים! XD

וואו זה נשמע רע >< אני גם עם חוסר ברזל ואמממ גם לי היו כדורים שעשו כאב בטן אבל החליפו לי אותם למשהו שנקרא פרו-גראדומט {Ferro-Gradumet} אז תנסי את זה במקום או משו.... ד"א יש להם טעם של שמן זית
והם נורא קלים לבליעה כי הם דקים וקטנים P:

קריסטה

New member
שמעו, אני לא בדיוק דוגמא

כי אני לא ממש מקפידה על תזונה נכונה, אבל עם תפריט נכון אפשר להיות צמחוניים בלי להצטרך בכלל לקחת כדורים שונים. אני מציעה לכולכן לפנות לדיאטנית שתסדר לכן תפריט מתאים.

AviTal41

New member
אנייייי עונהההה

אחחח ימים מאושרים עובירם עלייייי :]
יש לי עוד שבוע טיול שנתי לשלושה ימים איזה כיף!!!
96 באנגלית [העתקתי כמה דברים חח]
לחברה הכי טובה שלי יש עוד מעט יומולדת
אני מפחדת לגלות שכל הטוב שקורה לי עכשיו זה אשליה אחת גדולה... :\

LoveYourHate

New member
הי הי אל תחשבי ככה !!

תהני מרגעים הטובים האלה!! הרגעים הרעים יבואו אם תחכי להם או לא .. מה שחשוב זה להנות מהטובים

A Broken Myth

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif+../images/Emo207.gif

- אני חולה.
- אני לא הולכת לראות אותו שבוע.
- היום הייתי במוזס. היה ממש כייף.
- היום. טסים. לפולין. איזה כיייףףףףף!#@"$@#%":#$^":mad:#$": (מה שאומר שאני נוטשת לשבוע, אז אני אתגעגע. באמת
)

LoveYourHate

New member
הווו תהני אהובה!!!! ../images/Emo23.gif

ותרגישי טוב בובה. אוח אני כ"כ מחכה לטיול של פולין ..הו נו עוד שנה וזהו

באיחור, מצטערת

אני יותר מידיי דואגת לבעיות שלי. פולין זאת אחת הנסיעות הכי מעצבות שהיו לי בחיים, את לא חייבת לבכות ואת לא חייבת להבין, אני מקוה שאת הולכת עם המחשבה הזאת איתך בלב, אתה צריכה לנסות להבין, את צריכה לפקוח את העיניים ולראות. ההשלכות האלה, יפלו על החיים שלך אחר כך, את לעולם לא תפסיקי להתמודד עם מה שראית שם.

LoveYourHate

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אני מקווה שיום שישי אני אקפוץ למרכז
אני בחוסר שינה מטורף.!!
יש לי מחר לעשות ביביסיטר על הבוקר [לקום ב5.20 בבוקר] אבל הם כאלה נסיכים [שני בנים] שפשוט בא לי לאכול אותם!!!
בעיות עם החברים..

adiiiXD

New member
..... :)

אני משמינה \=
לוח מבחנים . שוב .
אתמול היה את המבחן הראשון למיון למי יטוס לנאס"א שנה הבאה , והלך לי מצויין , ואני היחידה שהלך לה חלק. היחידה , זה לא ייאמן D:
סיימתי את ההתכוננות בג"ג, נשאר לי חצי במורשת , ו... איכסטוריה עוד לא התחלתי . באסה |:

FFTL

New member
:]

הלך אחלה במבחן בתנך
עודמעט ערב מגמת מוזיקה! :)
עוד חצי שעה "דייט" עם החברה.
אמ. וכךוירבו ה
! :)
באלי סוכריה על מקל? XD

למעלה