רונע
צ צפרדע דרוסה New member 11/4/08 #20 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifרונע../images/Emo99.gif
B BuddhaForScarlett New member 11/4/08 #22 תחזיקי מהעמד בובה שלי ../images/Emo9.gif כמו שאמרתי לך בשיחה שלנו לפני הרבה זמן (כי מה לעשות אני רכוש של בצפר כרגע..)- אני אתך, ונתח גדול מאוד של הפורום תומך בך ועומד מאחורייך תמיד! אז יש לך כאן משפחה תומכת מאוד
תחזיקי מהעמד בובה שלי ../images/Emo9.gif כמו שאמרתי לך בשיחה שלנו לפני הרבה זמן (כי מה לעשות אני רכוש של בצפר כרגע..)- אני אתך, ונתח גדול מאוד של הפורום תומך בך ועומד מאחורייך תמיד! אז יש לך כאן משפחה תומכת מאוד
B BeautifulGarbage New member 13/4/08 #27 אני מודעת לכך, ואני לא מפסיקה להגיד תודה לזה שאחראי לזה. אני אוהבת אותך .
ק קריסטה New member 12/4/08 #24 ../images/Emo25.gif נשבעת לך, מה שהכי הורג אותי בזה שכנראה אני לא אגיע למפגש, זה שלא יצא לי לראות אותך
../images/Emo25.gif נשבעת לך, מה שהכי הורג אותי בזה שכנראה אני לא אגיע למפגש, זה שלא יצא לי לראות אותך
B BeautifulGarbage New member 13/4/08 #28 את לא מגיעה למפגש? אוי ואבוי לך!!! תבואי, בבקשה, תוכלי לסדר משהו?
ק קריסטה New member 14/4/08 #29 אני אנסה, בחיי ../images/Emo10.gif אבל אני בטירונות,ואין כמעט סיכוי שאני אמצא את עצמי מחוץ לבסיס ביום הזה
אני אנסה, בחיי ../images/Emo10.gif אבל אני בטירונות,ואין כמעט סיכוי שאני אמצא את עצמי מחוץ לבסיס ביום הזה
B BeautifulGarbage New member 15/4/08 #30 יש לך בעיה רפואית שאת יכולה להוציא גימלים עלייה? וכמה זמן לא דיברנו, אנחנו חייבות להתעדכן.