דבר טוב
דבר רע
- יום חמישי

LadySilkworm

New member
למדנו אדיפוס

עכשיו אנחנו נתחיל איזה סיפור קצר ואחריו נלמד את התפסן.

LadySilkworm

New member
O:

למדנו את התפסן גם שנה שעברה באנגלית[בדוברים]. אולי התוכנית לימודים אצלנו שונה.

xXxHIMCRxXx

New member
אניאניאני../images/Emo9.gif

טוב: שבוע כמעט רצוף של מפגשים בקרוב, מחר אני לא בבי"ס, יש לי פוני
רע: אני צריכה לישון הרבה בשביל ללכת לכל המפגשים, אבל חופש, מחר אני חייבת ללכת לאונ'
, פוני זה הדבר הכי מציק שהיה לי אי פעם.

AliceQueen

New member
אני

דבר טוב: היום היה לנו מופע "כשרונות צעירים" בבי"ס. היה נחמד. הפסדנו 2 שיעורים. היו כמה להקות נחמדות (למרות שהאקוסטיקה הייתה ממש חרא ולא שמעו מה הם שרים בכלל, אבל אהבתי ת'מוזיקה) והיו כמה להקות זבל... הכי קורע היה כשאיזה להקה הופיעה עם השיר "Scotty Doesn't Know" מיורוטריפ XDD דבר רע: מוחמד בן אדם רע! שונאת אותו!!!

אני :O

: עוד שלושה ימים יום הולדת לידיד ויהיו שם כל מיני אנשים נחמדים ויהיה כיף! D:
: אתם רוצים לעשות את המפגש ב21 ואני לא יכולה ;;;;;;;; וכל היום אני נושכת לעצמי את הלשון ודברים מוזרים כאלה וזה נראה לי מעצבנות או משהו וזה מטריד וזה בלתי נשלט ;[ ומחר יש ב"יס ויש אנשים שאין להם ;[ איכס, שיעור עם פאטום ;~~~~~~~; ולא עשיתי עדיין את המטלות של השבוע בבינה מלאכותית. עזבו מטלות, לא קראתי את השיעור! ויש לי רק שישי שבת לעשות את זה, ובשבועיים האחרונים לא הגשתי את המטלות >< אין לי כוח לקורס הזה ;[ ואני אפסיק עכשיו להתבכיין כי זה לא בריא ]:

LadySilkworm

New member
אני

היה נחמד באומנות
כל השאר.. נשברו לי המשקפיים והיה לי יום חרא, ואין לי מצברוח

danduuu

New member
היי! גמלי נשברו המשקפיים ביום ראשון

אני רואה שזה מדבק טוב אצלי זה לא חוכמה, חיקיתי את אורי גלר,נו עם הקטע שהוא מוריד במהירות את המשקפיים ואומר "תסתכלו לי בעיניים..אחת..שתיים..שלוששששששש" אז אממ עף לי המוט של המשקפיים
וקניתי אחרי זה חדשות והן די מציקות לי בעע בכל מקרה חפרתי לך, אז אל תדאגי יהיה טוב
אוהבת אותך אישה שלי!

LadySilkworm

New member
אצלי דווקא ילד מהכיתה שבר אותם..

והתחלתי לבכות, אחרי שבבוקר אמרתי לעצמי שאני אשמור עליהן עוד יומיים כי בחופש מה אכפת לי בלי משקפיים? אני מקווה בכל אופן. גמאני אוהבת אותך! אשתי

TheImpactBoy

New member
יאללעה

דבר טוב: יש לנו יום כיף ב26 פלגתי דבר רע: שבוע תוחנים אותי שעות בבית
בחג

למעלה