דבר טוב
דבר רע
- יום ראשון

Amir Noy

New member
סרט ענק..

"אחותך זונע צועלת" --- ~נותן נשיקה ומזמוז למישהי~לאחר מכן: "זאתי אחותי הזונה מקום רביעי בכל קזאח" --- "היום נראה לכם חתונה בסגנון קזאחי"... "פמלה אני רוצה לתת לך את זה,פה כתוב אני ואת מתחתנים..את מתחנת איתי?" =פמלה בסירוב= "טוב אין צורך בהסכמה" ~בוראט עם השק חוטף אותה~ XD סרט קורע D:

Blade Of Fire

New member
תכל'ס-סרט לא כזה מצחיק

לא היו קטעים שנשפכתי מצחוק בגללו.. סרט נחמד... עשו ממנו יותר ממה שהוא באמת....

FeLL67

New member
באמאשלי

זה היה מפגש ראשון שלי מה עושים במפגשים בד''כ ?!?!?!

Lillith Dirge

New member
אמממ

וול. אני באה כדי לפגוש אנשים שהכרתי דרך הבלוגים וכדי לקנות דיסקים זולים בסנטר וכדי לצחוק על כל הפריקים (מוחיחיחי) ועל האימו קידס. וסתם כדי להנות לי קצת ולצאת מהבית לשם שינוי למקום רחוק ונחמד. מה שעושים זה באים נפגשים מחבקים מצטלמים ובורחים מהשומרים של הקניון :] לא היה נחמד?

FeLL67

New member
אהמ

נפגשתי עם כמה אנשים הועפנו מעזריאלי צעדנו ברגל לסנטר ובסנטר היה מצחיק רצח XD אבל תכלס, במפגש מפגש עצמו איפה שכל ההתקהלות של האימוקידס לא עשינו כלום חוץ מלשבור בקבוקי קולה ריקים D:

Lillith Dirge

New member
:}

אני זוכרת את המפגש האחרון. שבו גם אני צעדתי עד לסנטר ברגל. זה היה סיוט. באמת. כמה זמן הייתם בעזריאלי? אנחנו בפעם האחרונה רבע שעה. עד שהשומרים באו. ואפילו עשו סלקציה במדרגות לגג! :O

FeLL67

New member
D:

דווקא לא - כולה הליכה שלך 20 דקות אח נתקענו שם איזה שעה+ כי הלכנו גם לאכול ולחפש אנשים דווקא לא העיפו במפגש :] [ רק בודדים וכאלה] במדרגות ? O::: טוב נו זה קצת קשה לעשות סלקציה XD

Lillith Dirge

New member
אמממ...

אני ילדה שהולכת מטר ועוצרת. כי אני כל כך עצלנית שאין לי כח :p אוכל זה תמיד טוב. בודדים?... אצלנו העיפו את כולם! :O כן עמד שוטר כזה, נו מאבטח וכל מי שהיה לו פריט שחור והוא היה כאילו משהו כמו 12+ לא עלה. ואז אני באתי לעלות עם ידיד שלי לגג והחזקתי לחברה שלי את היד כדי שנעלה כולנו ביחד. בסוף נתנו רק לו לעלות ואני והיא נשארנו למטה. היי :( אני לא פריקית זה שהייתה לי חולצה של נייטוויש לא אומר שאני שומעת מטאליקה :'(

FeLL67

New member
חחחח

איזה קקות אצלנו איפה שלא הלכנו הסתכלו עלינו בעיקר בגלל איציק המופרע עם היריקות וחס וחלילה מטאליקה. חחח כ'כ הרבה אנשים שאל ואותי למה לא באתי עם חולצה של נייטוויש אני כזה : "אין לי -_-" :[ אבל היו שם 2 בנות מהכיתה שלי הסתבר בעזריאלי איפה שהאוכל והן שיהו אותי רק בזכות החולצה המגניבה שלי של לד

Lillith Dirge

New member
חחחח

וואי חבל שאת לא הולכת מחר :( הייתי יכולה לראות אותך. יש לי 4 חולצות שלהם ואני בכל זאת לא אבוא עם אחת מחר. אני הולכת עם גופיה :] (נו שחורה...) חחחח בנות מהכיתה שלך מזהות אותך רק בזכות חולצה? לא אמורות לזהות בזכות הפנים?

FeLL67

New member
D:

הן כ'כ כ'כ נבהלו מכל הפריקים וזה ץחשבי שהן מגדירות אותי כ"פריקית" ואני בבצפר דתי ככה שאין לי הרבה מה "להתפרע" במראה החיצוני :p והן עוד באו ב12 והלכו לאכול XD הן פחדו להתקרב לכל החבורה שהייתי איתם P: אוף =\ באמת חבל שלא ייצא לנו להפגש

אני זוכרת את הסלקציה במדרגות O:

זה היה כזה מגעיל להיות בעזריאלי ביום הזה :S את יודעת שאנשים מפחדים לבוא לעזריאלי בזמן מפגשים? נסעתי ביום שלישי עם כמה חברות מהישוב שלי והכרנו על האוטובוס מישהי בי"א מהישוב שלנו שאמרה שהיא נוסעת להיפגש עם מישהו בעזריאלי ואמרתי לה "בהצלחה, יהיה שם מפוצץ" והיא כזה "מה, יש מפגש ישרא? O_O" ווא, בכמה מפגשים האחרונים אני כל פעם נוטשת את עזריאלי והולכת ברגל לדיזינגוף. עשיתי את זה גם איזו פעם בקיץ, בחופש הגדול. איכס, כמעט מתתי. :X לרוב זה עזריאלי>דיזינגוף ובסוף חזרה
עשיתי את זה גם ביום שלישי אבל זה לא היה נורא בכלל. D: אע, אני מברברת. :{

למעלה