טיולים שנתיים דווקא כן יכולים להיות גרועים.
T The legendary DuDe New member 31/12/06 #55 מעולם לא קרה לי. קרה משהו ששבר אותי בטיול השנתי בכיתה י', אבל זה היה בנזונה של טיול.
B BrowN EyeD GirL1 New member 31/12/06 #57 איך הם יכולים להיות גרועים? טיולים שנתיים זה הכי כיף בעולם!
B BrowN EyeD GirL1 New member 31/12/06 #62 אממ.. בכל הטיולים השנתיים שהייתי,תמיד נהניתי.היה אחד שלא יצאתי אליו כי היו הרבה מריבות וכאלה,אז וויתרתי מראש.ובד"כ מה שעושה את הטיולים השנתיים אלו הצחוקים והאנשים,אז אם האנשים לא הכי זה ממש מבאס
אממ.. בכל הטיולים השנתיים שהייתי,תמיד נהניתי.היה אחד שלא יצאתי אליו כי היו הרבה מריבות וכאלה,אז וויתרתי מראש.ובד"כ מה שעושה את הטיולים השנתיים אלו הצחוקים והאנשים,אז אם האנשים לא הכי זה ממש מבאס
L LadySilkworm New member 31/12/06 #64 או מבאס אם את מרגישה שאת נדבקת לכולם ואת לא מסוגלת פיזית לעשות חלק מהמסלולים. נו.. יהיה טוב.
B BrowN EyeD GirL1 New member 31/12/06 #65 ../images/Emo24.gif זה באמת מבאס שאת לא מצליחה לעשות חלק מהמסלולים,אבל המסלולים זה לא העיקר.
B BrowN EyeD GirL1 New member 31/12/06 #68 אוקיי.. אני מבינה שזה לא מתאים לפה.אבל אם בא לך לדבר,אני פה
L LadySilkworm New member 30/12/06 #35 יום סיינפלד DDDD: סיינפלד בהחלט!!@! כל השאר..+עבודה בכימיה שאני חייבת לשלוח להיום. עזרה, מישהו?
פ פונצית גירל האמיתית New member 31/12/06 #41 חזרתי../images/Emo9.gif :המסע היה פשוט מדהים! גאד, אחת החוויות היותר חזקות שהיו לי. :העובדה שהוא נגמר, והעבודה במתמטיקה שבקושי נגעתי בה ויש לי רק יום אחד לסיים אותה
חזרתי../images/Emo9.gif :המסע היה פשוט מדהים! גאד, אחת החוויות היותר חזקות שהיו לי. :העובדה שהוא נגמר, והעבודה במתמטיקה שבקושי נגעתי בה ויש לי רק יום אחד לסיים אותה
א אטומיק בייגל New member 1/1/07 #77 הו, שלום! :] שמחה שנהנית וכאלה :] ובקשר לעבודה במתמטיקה, תתנחמי בעובדה שלפחות עשית ממנה משהו ואין לך מינוס יום לסיים אותה
הו, שלום! :] שמחה שנהנית וכאלה :] ובקשר לעבודה במתמטיקה, תתנחמי בעובדה שלפחות עשית ממנה משהו ואין לך מינוס יום לסיים אותה