דבר טוב
דבר רע
- ראשון

Itay Simons

New member
דבר טוב ../images/Emo45.gif דבר רע ../images/Emo31.gif- ראשון

להלה שבוע חדש וארור
היה מצחיק היום :)
...

../images/Emo4.gif

:יש לי ולחברות שלי איזה תכנון..מקווה שיצא לפועל.
:קרה משהו נורא.כואב לי אפילו לחשוב על זה

The Cat Woman

New member
../images/Emo201.gifיהיה בסדר... חייב להיות../images/Emo201.gif

אחרי כל ירידה יש עליה, רק תשמרי על חיוך- גם כשקשה!

הירידה הזו ארוכה מדי../images/Emo3.gif

אבל צודקת,צריך לנסות לחייך. תודה לך ולכולם

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif תמיד הכל מסתדר בסוף.

קצת רצון טוב, חיוך שלך-אפילו בגלל בדיחת קרש מטומטמת- חבר\ה טוב\ה או אמאבא או משהו כזה, מישהו שקצת יעודד, קצת מוזיקה אם המצב ממש חמור. המצברוח יכול להשתפר פלאים. ובעקבות מצב הרוח הכל משתפר, בחיי. יהיה בסדר

נקווה...

אני מחייכת,אבל כואב בפנים. מקווה לימים טובים יותר,למרות שהם לא נראים באופק כרגע:/

blacknwhite

New member
זה קורה לכולם מדי פעם...

הימים הטובים יגיעו. אין לי הרבה "ניסיון חיים" אבל דבר אחד אני יכולה להגיד לך- כשהאופק כהה, קשה יותר לראות מה יש מאחוריו. או במילים יותר פשוטות (את הפתגם המתוחכם המצאתי הרגע)- ימים טובים יגיעו, ולפעמים יותר מהר ממה שתצפי. יהיה טוב, ואם לא יהיה- לא, בעצם זה לא יכול להיות, אין טעם לחשוב על זה בכלל

אהבתי ת'פתגם../images/Emo8.gif

ועל זה אענה לך בפתגם משלי:"האופק הוא קו דמיוני ,שמתרחק ככל שאתה מתקרב אליו". אבל בכל זאת נקווה שימים טובים יותר יגיעו.אצלי הכל בא בד"כ בהפתעות.אולי בגלל שאני אף פעם לא מצפה ליותר מדי.ימים יגידו. תודה

Liquid Dreams

New member
גם לי יש פתגםD:

~לא קשורה~ לא אני המצאתי אותו, אבל אני דוגלת בו>< "אם שימחתי אחד מתוך מאה איש, עשיתי את שלי".

blacknwhite

New member
יש לי עוד פתגם!../images/Emo3.gif

"מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה מופתעת". אני מודעת לעובדה שתקעתי את זה בעוד כמה מקומות, אבל זה פשוט הברקה... למה המורה שלנו לא תמיד כזאת גאון???

The Cat Woman

New member
../images/Emo11.gif

לא הקפיצו אותי ולא חזרתי מקוצרת! ואני לא צריכה לבלות את השבוע בשדרות
אני מתגעגעת למישו שלא שווה שאני אזכור את השם שלו אפילו. זה מביא לי עצבים!

למעלה