תתחדש ושים תמונה
A Amir Noy New member 1/2/07 #103 תודה ../images/Emo23.gif ומחר היום היה לי טיול של"ח,השיער היה נראה דווקא טוב..(כל הטיול עשיתי עליו משמר ) אבל הייתי גיפה...אז העדפתי לוותר.. תצפו מחר תמונה..(כמובן..תלוי איך יצא השיער )
תודה ../images/Emo23.gif ומחר היום היה לי טיול של"ח,השיער היה נראה דווקא טוב..(כל הטיול עשיתי עליו משמר ) אבל הייתי גיפה...אז העדפתי לוותר.. תצפו מחר תמונה..(כמובן..תלוי איך יצא השיער )
I Itay Simons New member 1/2/07 #113 ../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-חמישי היום נגמר סוף סוף....ובערב הולכים למוזס ^^ נכשלתי במבחן ריצה (קיינד אוף בגרות) בספורט...ניחא.
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-חמישי היום נגמר סוף סוף....ובערב הולכים למוזס ^^ נכשלתי במבחן ריצה (קיינד אוף בגרות) בספורט...ניחא.
S Super Alonit New member 1/2/07 #117 ננה בננה לי יש פטור מריצות../images/Emo3.gif זה לא כזה חשוב בכל מקרה, כולה ספורט. אל תדאג בגלל זה. : סופשבוע סוף כל סוף! דאמיט נמאס לי כבר מהשבוע המחורבן הזה. : כמו שכבר ציינתי, זה היה שבוע מחורבן. ועוד יש לי היום אימון קרב מגע ואין לי כוח ללכת- אין לי כוח לזוז בגלל כל השוקולד שהבטן שלי מכילה מאתמול.
ננה בננה לי יש פטור מריצות../images/Emo3.gif זה לא כזה חשוב בכל מקרה, כולה ספורט. אל תדאג בגלל זה. : סופשבוע סוף כל סוף! דאמיט נמאס לי כבר מהשבוע המחורבן הזה. : כמו שכבר ציינתי, זה היה שבוע מחורבן. ועוד יש לי היום אימון קרב מגע ואין לי כוח ללכת- אין לי כוח לזוז בגלל כל השוקולד שהבטן שלי מכילה מאתמול.
B BrowN EyeD GirL1 New member 1/2/07 #118 ../images/Emo13.gif :מצב הרוח משתפר אט אט.היה היום ממש מצחיק בביצפר,יש לי את הכיתה הכי מצחיקה בעולם,קבלתי 93 בחיבור .וגם הצלחתי להתחמק מלראות/לפגוש במישהו שאני הכי לא רוצה לראות.הידד! :המבחן במתמטיקה היה חרא ,וגם נזכרנו היום בכל מה שהיה בכיתה י' ואני כ"כ רוצה לחזור לתקופה ההיא
../images/Emo13.gif :מצב הרוח משתפר אט אט.היה היום ממש מצחיק בביצפר,יש לי את הכיתה הכי מצחיקה בעולם,קבלתי 93 בחיבור .וגם הצלחתי להתחמק מלראות/לפגוש במישהו שאני הכי לא רוצה לראות.הידד! :המבחן במתמטיקה היה חרא ,וגם נזכרנו היום בכל מה שהיה בכיתה י' ואני כ"כ רוצה לחזור לתקופה ההיא
B blacknwhite New member 1/2/07 #119 כמעט סופ"ש! - היה אחלה של יום, יום קצר בביה"ס וחביב ביותר באופן כללי, וגם הכתה בי ההבנה שאני הולכת להיות בבית שלושה ימים שבוע הבא, ועוד יום להיות בביה"ס אבל לא ללמוד. כיף אה, ויש תיאטרון בערב ואולי גם מחר - האמת שכלום. הכי טוב
כמעט סופ"ש! - היה אחלה של יום, יום קצר בביה"ס וחביב ביותר באופן כללי, וגם הכתה בי ההבנה שאני הולכת להיות בבית שלושה ימים שבוע הבא, ועוד יום להיות בביה"ס אבל לא ללמוד. כיף אה, ויש תיאטרון בערב ואולי גם מחר - האמת שכלום. הכי טוב
I Itay Simons New member 2/2/07 #128 היה טעים חח ../images/Emo3.gif ועל כן נאמר, "הולי מוזס!!!!" (ע"ע הפרסומת המציקה מלפני..אממ...חצי שנה?)
היה טעים חח ../images/Emo3.gif ועל כן נאמר, "הולי מוזס!!!!" (ע"ע הפרסומת המציקה מלפני..אממ...חצי שנה?)
A Amir Noy New member 1/2/07 #121 אני D: :למדתי 3 שעות היום...עבר מהר..=] :אנשים סתם שונאים אותי >< זונות... ושמו לי פלטה...~מתאבד~
I Itay Simons New member 2/2/07 #125 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שישי - סופ"ש - מתמטיקה
B blacknwhite New member 2/2/07 #129 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif - סופ"ש! ושבוע הבא אני נחה! (יחסית אלי... ) ואני הולכת בערב לסרט עם חברה. יהיה כיף. והמורה לאנגלית שלי אמרה לי שבגלל שאני לא באה לשני השיעורים הבאים ( ) היא תחכה ליום שישי לקרוא סיפור בכיתה. במיוחד בשבילי "כי זה סיפור ממש טוב" נחמד מצידה - אז בסוף לא היה היום תיאטרון. נו, טוף. זה לא ממש רע- יהיה שבוע הבא
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif - סופ"ש! ושבוע הבא אני נחה! (יחסית אלי... ) ואני הולכת בערב לסרט עם חברה. יהיה כיף. והמורה לאנגלית שלי אמרה לי שבגלל שאני לא באה לשני השיעורים הבאים ( ) היא תחכה ליום שישי לקרוא סיפור בכיתה. במיוחד בשבילי "כי זה סיפור ממש טוב" נחמד מצידה - אז בסוף לא היה היום תיאטרון. נו, טוף. זה לא ממש רע- יהיה שבוע הבא