דבר מאוד מעניין (וחיובי!) שקרה עם מוכרת מאיבי

bottlegennie

New member
דבר מאוד מעניין (וחיובי!) שקרה עם מוכרת מאיבי

אני מחפשת את אטלאנטיס של צ'יינה גלייז כבר זמן רב, ומצאתי אותו בחנות מסויימת באיבי, במחיר ממש זול ועם משלוחים לארץ. האמת שמאז הודעה שקראתי כאן בפורום, יש לי חשדות לגבי הדברים האלו (מה גם שזו הקנייה הראשונה שלי באיביי), אבל החלטתי שמדובר במחיר זול יחסית כך שאם זה יאבד אז לא נורא. אז קניתי את אטלנטיס. היום החבילה הגיעה. אני לא יודעת מה נחשב לאריזה טובה ובטוחה, רק אגיד שזה הגיע במעטפה מרופדת, הלק עצמו עטוף בכמה גלגולים של "פצפצים" כאלו. הלק עצמו היה חדש ובמצב מצויין (וזה נורא מבאס שזה לא ברור מאיליו). והמחיר? 3.97 דולר ללק עצמו (ביום רגיל 3.99, אבל הייתה הנחה), ו-4.50 למשלוח. מחירון כללי (דולרים): לק של צ'יינה גלייז, קרמי: 2.99 לק של צ'יינה גלייז, גליטר או הולו: 3.99 לק של אסי: 3.99 לק של אופי, בין 5-6 דולר. זה משתנה, לפי דעתי לפי עדכניות הקולקציה. לק של אופי, סדרת המעצבים: 7.25 (אני כבר מזהירה שאין לה את הצבעים המעניינים-יותר) לק של קולור קלאב: נע בין 2.50 בערך ל-3.50 המגוון יחסית גדול-ומעודכן באופן מאוד מוזר (יש לה "חלקים" מקולקציות, שלא מתחברים לקולקציה אחת שלמה) אבל יש שם מספיק בשביל לספק מכורה מרוצה לזמן מה. אבל הנה הקטע המגניב באמת. המשלוח הגיע אחרי 4 ימים. מארצות-הברית. כן, אני יודעת, גם אני הייתי המומה :) והנה הקישור לחנות, שאני כמעט מפחדת לתת: http://shop.ebay.com/beautyzone2007/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686 ביקורת על אטלאנטיס בקרוב!

רוני325

New member
../images/Emo45.gif מוכר מעולה קניתי ממנו הרבה

וכמו שאמרת הוא יחסית זול מכולם ועוטף את הדברים ממש טוב!! גם אני.. ממליצה עליו בחום..

גלית 1967

New member
../images/Emo127.gif אכן מעולה גמני הזמנתי ממנה בגללכן../images/Emo20.gif

מילניום ו2030 ועוד שנים. הגיעו בתוך פחות משבוע תמונות מחר

Ultra marine

New member
רגע, איך זה הולך הקטע הזה עם החשבוניות?

אני יכולה לשלוח ישירות אליך
עשיתי הזמנה. תודה!

PeachGirl

New member
../images/Emo35.gifלכל הבנות שעשו הזמנה

האם היא הורידה מחירי משלוח על קניה של כמה לקים? ואולטרא- מהיכן הזמנת?

Ultra marine

New member
לרגע שקעתי בתוך החתימה שלך..

לגמרי!!! היום כ"כ ארוך שאני לא רואה את עצמי נושמת עד 23 לפחות.. בכל מקרה, הזמנתי דרך אותה מוכרת שהג'יני בבקבוק הזמינה. אני לא בטוחה שזה יצא כזה זול (עבור קולור קלאב וצ'ינה גלייז) אבל נו מילא. המשלוח יצא לי בדיוק 4.5$ עבור כל אחד מהלקים (הזמנתי שישה) וכל העלות כולל המשלוח יצא לי 45$. בחישוב שלי כ 30 ש"ח ללק. לא נורא אבל גם לא מדהים. כמו שאמרתי, נו מילא.

danra

New member
אבל למה?

למה לשלם משלוח עבור כל לק בנפרד?? כבר כתבתי פה כמה פעמים שתעשו "התחייבות לקנייה" בלי לשלם ואז המוכר שולח לכם בקשה ערוכה לתשלום. משקלל את המשלוח. לא חבל??

Ultra marine

New member
אני לא מבינה את ה ebay הזה ../images/Emo10.gif

אין סיכוי שזה ישתנה עכשיו, הא? אני יכולה לפנות אליהם באיזשהו אופן?

danra

New member
זה די תלוי במוכר

אבל מוכרים רציניים כן מחזירים. תלוי גם אם קנית ממש עכשיו או מזמן. שווה לך לשלוח לו מייל לדעתי, מה יש לך להפסיד?

Ultra marine

New member
ההזמנה מאתמול בערב

קיבלתי אישור הזמנה במייל מ ebay אבל לא מהמוכר. מה עכשיו? למי אני כותבת בדיוק? ומה..

Ultra marine

New member
אני רואה שקיבלתי כבר מס' קבלה..

זאת בעיה? ראיתי שיש שם את המייל של המוכרת. אבל אני לא ממש יודעת מה לכתוב לה..

Ultra marine

New member
ניסיתי לנסח משהו..

בנושא כתבתי את מס' הקבלה ואז כתבתי - Hello Maggie, I recieved the order conformation. I wanted to know if I can get a recalculation of the shipment costs for buying 6 bottles. Thank you,

danra

New member
מעולה. תזדרזי.

יש גם אפשרות לשלוח מסר למוכר במערכת הפנימית אם את מעדיפה.

Ultra marine

New member
שלחתי ../images/Emo9.gif מחכה לטוב

עכשיו כשאני רשומה ב ebay (ולצערי הולכת לעשות בטח עוד הזמנות) אני אזכור את זה.. בכלל אני חושבת שצריך לעשות "מדריך ebay" כמו שפעם עשתה אפי לטרנס דיז'יין. היום כשהם האופציה הכי טובה שלנו צריך לדעת לנצל אותה..

Ultra marine

New member
~רצה לכיוון שלך עם הידיים פרוסות לצדדים~

קיבלתי תשובה שאקבל החזר כשהיא תארוז את החבילה
תודות!

PeachGirl

New member
חחח איך אני שמחה ששאלתי חחח

אפשר לשאול כמה היא הורידה?(אני רוצה לבצע הזמנה...)

Ultra marine

New member
מבורכת את!

כתבתי למטה. היה במקור 6 לקים 45.5$ והיא הורידה מזה 10$ לדעתי זה יוצא שווה. בעצם 22 ש"ח כולל משלוח ללק. בהזמנה שלי 3 קולור קלאב, 2 צ'ינה גלייז ו- OPI אחד.

danra

New member
איזה יופי! אני ממש שמחה ../images/Emo9.gif

בפעם הבאה זכרי לעשות את זה מראש

Ultra marine

New member
בפעם הבאה אני *אדע* לעשות את זה מראש!

הורידה לי 10$. מה שאומר ש 6 לקים כולל משלוח עלו לי 35.5$ לדעתי שווה.

למעלה