דבר מאוד מעניין (וחיובי!) שקרה עם מוכרת מאיבי

רחלי ג

New member
דאנרה, יש כזאת אופציה? איך הם קוראים לזה

באנגלית? אולי אפשר לשלוח מייל לפני הקנייה וההתחייבות. ולשאול כמה יעלה משלוח על 5-6 לקים? לא ניסיתי,רק שואלת בא לי להזמין.

danra

New member
בטח

בכל קניה אחרי שלחצת Buy It Now את לוחצת על Commit To Buy. משם זה לוקח אותך לתשלום. אז בעצם את צריכה ללחוץ על כל המוצרים של אותו מוכר שאת רוצה Commit To Buy ולא להמשיך לתשלום. המוכר יראה שאותה קונה רוצה כמה מוצרים וישלח לך חשבונית משוקללת. חוץ מזה אני הרבה פעמים כותבת למוכרים כמה יעלו לי X מוצרים והם עונים וכך אני מחליטה מראש אם זה מתאים לי או לא בלי לעשות התחייבות לקנייה.

Ultra marine

New member
עוד שאלות ברשותך ../images/Emo3.gif

אי אפשר "לשמור בצד" כמו עגלת קניות בלי להתחייב לרכישה? תוך כמה זמן (בערך) המוכר שולח לך בקשה לתשלום? אני ממש חדשה בזה (כמו שבטח הבנת חחח רכישה ראשונה!)

danra

New member
את יכולה לשמור

כל אייטם שבא לך עליו את יכולה ללחוץ על Watch this item שנמצא מתחת ל Buy it now. זה אומר שאת יכולה להכניס אותו לרשימה של המוצרים שאת עוקבת אחריהם (My eBay - Watching)אבל הם לא נשמרים לך. יכול להיות שמישהו אחר יקנה אותם או שיסתיים המכרז אז צריך לשים לב לפי כל מוצר. והבקשה לתשלום תהיה מהירה בדרך כלל, חלק בתוך שעה שולחים וחלק באותו היום. מעטים שולחים יום אחרי. תלוי במיקום של האייטם. אולי שם זה לילה כשאת מזמינה.

Ultra marine

New member
תודה רבה!

לא הבנתי בדיוק מה זה ה watch הזה, מה בייביסיטר
עכשיו הכל מובן. תודות!

רחלי ג

New member
אני מנסה. שלחתי מייל לפני קנייה עם שאלה כזאת:

dear seller, I am interested in buying 5 or 6 items.Is it possible to make a combined caculation including shipping to Israel for all the items and not each one seperately? If yes,please instruct me as to how should i do it when making a purchase? Thanks, נראה מה תהיה התשובה

PeachGirl

New member
היא גם כותבת

לכל מוצר אקסטרא היא לוקחת 2.5 דולר במקום 4.5 בגלל זה שאלתי... אני רואה שהשאלה שלי עוררה הרבה עדים=]

למעלה