דבר שמטריד אותי כבר המון המון זמן!

ה אורחת

New member
דבר שמטריד אותי כבר המון המון זמן!

ובגלל שמיצי אמרה שלא חייבים לנצל"ש כל פעם אני מתחילה כאן הודעה חשובה, וזה עלול להיות טיפה ארוך, אז למיש שאין כוח לשמוע תבכיונים שלי, אני מבינה לגמריי
הסיפור הוא כזה: במשך חופשת החופש הגדול אבא שלי רצה לקחת אותי ואת האחים שלי לחו"ל והוא אמר שנבחר בין טורקיה לאיטליה, והאחים רצו טורקיה אבל אני רציתי איטליה והסיבה הייתה מאוד מאוד מסויימת, בדיוק במקרה... שרצינו לנסוע הcast של Ocean's 12 שבינהם גם בראאאאאד פיייט הגיעו לרומא לצלם עוד כמה קטעים (וכל זה ידוע לי מעיתונים שקראתי ומהאתרים של הסרט וכל זה) אז אני ברוב פיגורי,בלי לומר לאבא שלי או למישהו למה, הצלחתי לשכנע אותם לנסוע לאיטליה ובמקרה (וכאן זאת לא אני זה פשוט היה התכנון) הנסיעה הייתה לרומא.... זה המצב, עכשיו אני מגיעה בידיעה מוחלטת שאני הוזה ואין מצב וכל זה... אבל פאאאק היה לי שבוע להיות ברומא, שבוע שלם שבו החברה מאושנס 12 יכולים להסתובב חופשיים ברחובות. וגם חבל שישנו ממש במרכז העיר איפה שכל ה"בלאגן" (חחחח עאלק) בכל מקרה, במשך שבוע שלם עברתי ייסורים רבים של להסתובב בלחץ ואי שקט מטורף ברחובות רומא ב...חיפושים... ממש ככה... עכשיו שלא תחשבו, לא פגשתי או ראיתי אף אחד, לפחות ככה אני חושבת אבל היו כמה מקרים.... מקרה אחד שאני זוכרת במיוחד היה שהלכנו באיזה רחוב עמוס ברומא ופתאום בערך 20 מטר לפנינו אני רואה קבוצה של אנשים לבושים כזה יפה בחליפות שלידם מלא מכוניות יוקרתיות עומדות באמצע הרחוב בכניסה לאיזה מלון יוקרתי ובין כל האנשים האלה (שנראו מאוד גדולים כמו בודיגארדס או משו) עמד אדם אחד (שראיתי אותו מאחורה) שבאופן מאוווווווד מפתיייייעעע O_Oלבש חליפה קצת שונה והיה לו שיער בלונדיני קצוץ בקיצור שנראה בווווול כמו אתן יודעות מי, עכשיו תגידו שחשבתי ככה כי הייתי האטרף של זה, אבל לא, מסתבר שאחי הבינוני שידע שהשחקנים בעיר אומר לי כזה בצחוק, היי אולי זה הcast של Ocean's 12..... עכשיו שוב עברתי על פני אותו אדם וממה שהצלחתי לראות בין הטשטוש שהיה מעורב עם הסף עילפון הלגמריייייי אמיתי שלי זה לא היה הוא. אבל בואו נגיד שסוף סוף הבנתי מה פירוש הביטוי שאומרים שהלב נופל לתחתונים... עכשיו לסיכום אחרי שייבשתי את כל מי שקראה עד כאן, היו עוד כמה סיטואציות כאלו, ואני יודעת שבשביל לראות אותו ממש הייתי צריכה למצוא תלוקיישנים אבל, מתוך כל זאת שאלה אחת שמציקה לי המון זמן: האם באמת היה לי סיכוי לראות את בראד פיט Live? האם היה איזשהו סיכוי שאני אראה אותו או אתקל בו או לא יודעת מה? בבקשה תגידו לי מה אתן חושבות, אני כבר נואשת!

ה אורחת

New member
אה כן ועוד מקרה ../images/Emo4.gif

שטיילנו בעיר הגענו לכזה אזור של עשירים במרכז העיר ואנחנו הולכים ברחוב ופתאום אח שלי (שלא יודע שאני בקטע של בראד) עושה היי אני בראד פיט! ואני באותו רגע כמעט מתפגרת, על מקום, ממש, הנה אפילו עכשיו אני מרגישה איך הדם לא זורם לי בגוף... מסתבר שהאהבל הקטן התכוון לציור של בראד, היו שם מלא אומנים כאלה, ציירים, שמציירים אנשים, אז היה שם דיוקן ענק ומ ה מ ם !!!!! של בראד! ואחרי שני מטר היה עוד דיוקן יותר גדול ועוד יותר מהמם וגם הוא של ב ר א ד תיראו אני לא יודעת למה אבל כל השהות שלי ברומא, הענין הזה רדף אותי לגמריי, אז שוב אם למישהי יש כוח להגיב על השאלה בהודעה שלמעלה, אני אודה לה מאוד!

ה אורחת

New member
אווף מה עובר עליי *אני בראד פיט=..

הנה בראד פיט.... חחח, ברור אח שלי הוא בראד פיט, מה לא אמרתי לכן, חחח, מזל שלא

אממממממ..

לדעתי היה לך סיכוי לראות בראד...באמת...למה לא.?זה לא שהוא איזה אל ונמצא בשמיים...הוא פה על הארץ וזה אומר שאת כן יכולת לראות אותו... מתוך צירוף מקרים או סתם מזל....אני בטוחה שהוא הסתובב ברומא בימים שהוא שהה שם...זה לא שהוא נשאר בבית מלון כל הזמן...ואם מעריצים אחרים ראו ופגשו אותו אז למה לא שגם את לא תפגשי אותו.?זה לא בשמיים,תאמיני לי...נכון שההרגשה כשפוגשים אותו היא בשמיים כי בכל זאת,זה בראדדדד
,אבל תאמיני לי שהכל אפשרי,ככה אני חושבת ואני מאמינה שהיית יכולה לפגוש אותו או לראות אותו,ומי יודע אולי האיש הזה בחליפה עם שיער בלונדיני קצוץ שראית,אולי הוא ,הוא בראד פיט!!!אני מאמינה שהכל אפשרי אז...זה מה שאני חושבת...שום דבר לא בשמיים...הכל יכול לקרות...

אני חושבת שקארין צודקת*כי היא חכמה*

באמת היה לך סיכוי לראות את בראד. הוא בטח הסתובב ברומא. אני יודעת את זה בטוח. הוא וג'ורג' קלוני, בגלל שהם חברים טובים, אפילו יצאו לריצה ביחד ברומא. אז בהחלט היה לך סיכוי, כמו שקארין החכמה אמרה, סתם מתוך מזל או צירוף מקרים. והנה,אני ממש בזכות טיפת מזל, פגשתי את סטיבן שפילברג לפני שנתיים, כשהייתי באמריקה. עכשיו, לא פגשתי אותו אישית,ולא חתימה ולא כלום. הסיפור ככה: אני והמשפוחה שלי שהינו אצל דודים שלי בלוס אנג'לס לפני שנתיים למשך חודש ימים. אז דודים שלי, עשו לנו מתנה, וקנו לנו מין סיור כזה ברחובות בוורלי הילס והוליווד. עכשיו, לסיור הזה הצטרף אלינו עוד זוג. אז זה היינו אנחנו, הזוג הזה והמדריכה שהסיע אותנו ברחובות הוליווד ובוורלי הילס. אז היא מסיעה אותנו וכו', אנחנו עוברים ליד אחד הבתים של מדונה, ואז היא מסיעה אותנו למין פארק כזה, או בית קברות. אני אפילו לא בטוחה מה זה היה. אז אני רואה מכוניות חונות שם, והרבה מהם. אבל מכונית אחת הייתה גדולה מכולם, משום שהיא הייתה לימוזינה. אז אנחנו ממשיכים להתקדם בפארק, ולפתע אנחנו רואים קבוצה של אנשים עומדים סביב משהו בחליפות. ולפתע, אחד מהם מסתובב אלינו. ואבא שלי אומר: ''הי, זה לא סטיבן שפילברג שם?'', ואז כל השאר אומרים ''אה, כן,כן.'' לא ביג דיל. ורק אני ואח שלי מתפלצים. כאילו הלו פיפול, זה סטיבן שפילברג, אחד הבמאים הכי גדולים בכל הזמנים!! ואז סטיבן מסמן לנו ביד שנמשיך לסוע. כי הם כנראה היו בהלוויה או אזכרה או משהו דומה. ואחרי זה, אני ואח שלי כל הסיור רק הסתכלנו מהחלון של המכונית, מקווים לראות עוד מישהו מפורסם. אבל לא. אז הנה, אני פגשתי את סטיבן שפילברג, במזל מוחלט. זהו.
אז גם לך היה סיכוי.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מהההההההההה?

]גשת את סטיבןןןןןןןןן אלוהיםםםםם- הבמאי האהוב אליי
איזה כיףף לךךךך אלוהים!!!!!!! :| אני בשוקקק!! איזה כיף לךךךךך..גם אני רוצה

אני ?חכמה??../images/Emo9.gif

חחחחח אמממ תודה על המחמאה...חחח...ואיזה מגניב שפגשת את סטיבן שפילברג!!למרות שזה לא היה ממש פגישה אבל עדיין,ראית אותו....מגניב!!!

ה אורחת

New member
הווווווו לא!!!!! מזה חששתי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוווווווו אני לא מאמינה *ככה קרובה להתחיל לבכות* אז באמת יכולתי לפגוש אותו מה? לפחות זה מה שקארין (החכמה חחח) ןבלו ביגסט פאן (החכמה לא פחות) חושבות, אז המממ... זה הזמן להתאבד, להתראות עולם אכזר, פיספסתי הזדמנות לפגוש את בראד... תגובה: אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההררררררררררררררררררררררררררררררררררר אירקעכקחגלם'לןגי/טקכדשחמג אל אעהכינרכ אוווווווווווווווווווו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וואההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
טוב אני אנסה להירגע מהבאסה, אבל עבר די הרבה זמן מאז... ודרך אגב האיש עם החליפה, זה לא היה הוא, אומנם ראיתי אותו במטושטש כי עמדתי להתעלף, אבל עברתי על פניו, שני סנטימטר מולו, ברחוב, וזה לא היה הוא... וממה שאני זוכרת הוא גם היה יותר נמוך ממני.. קצת.....
ובקשר אליך ילדה, אז אההההההההההה פגשת את סטיבן, אחד הבמאים הטובים ever, ספילברג!!!! מקנאה מקנאה מקנאה, למרות שהנסיבות כנראה לא היו כל כך טובות ונעימות אבל עדיין, פאאאאאאאק ראית אותו!

אוי, אל תהיי עצובה

לפחות הייתה לך סיכוי לראות אותו. זה כבר משהו. חוץ מזה, יכול להיות שיום אחד עוד תפגשי. מי יודע מה העתיד צופן בשבילך.
וזאת אומרת, יכול להיות היית רואה אותו, יכול להיות לא. רק אמרתי שהייתה אפשרות. גם לי הייתה אפשרות לפגוש אותו. הרי הייתי שם, בלוס אנג'לס, הוליווד, וראיתי את הבית של מדונה, וכמה מעריצם ממתינים לה שם חיחי, אז הייתי יכולה לראות גם אותו, אבל מה, הגורל לא רצה. אני לא מענה את עצמי על זה כל יום. לא אשמתי. ככה תחשבי גם את. הרי זה לא שממש היית בבניין אחד איתו, ופיספת אותו כי היית בקומה אחרת. זה משהו אחר. סה''כ היית איתו באותה מדינה. גם אני הייתה שם, באמריקה, אבל לא פגשתי. נכון, זה חבל, אבל אל תהיי עצובה בגלל זה. מקווה שהצלחתי לעודד אותך קצת.
נ.ב: חיחי קוראים לי לינה.
. בלו ביגאסט פאן = לינה

ה אורחת

New member
אוקי לינה ../images/Emo9.gif

אז קצת הצלחת לעודד אותי אבל בכל זאת, זה קצת שונה, כי כן הבנאדם גר בלוס אנג'לס, ולמיטב ידיעתי רומא יותר קטנה מלוס אנג'לס/הוליווד אבל שתיהן גדולות! ההבדל הוא שבראד בא לשם לכמה ימים וזה כאילו הגורל, למרות שאני לא כל כך מאמינה בגורל.... וגם סקרתי את כל רומא על כל צדדיה ופינותינ והשתכנתי במרכז ממש, והלכתי לראות כזה מקומות של עשירים (בלי שום קשר לבראד) והיו כאלה מלא סיטואציות.. קטנות שפירטתי כבר... אז אני עדיין ממש עצובה אבל תכלס, גם אם הייתי פוגשת אותו, מה הייתי עושה?! שראיתי תבנאדם הזה, כאילו לא ידעתי מה לעשות וכל כך נלחצתי כל כך!!!! שכאילו ידעתי טוב זהו, מה אני עושה עכשיו! וזה כאילו לא יודעת... הרגשתי ממש עלובה ומסכנה ו... לא יודעת איך להסביר,..... אבל כמו שאת אומרת אולי יום אחד, עוד ייפגשו דרכנו (אהההההה הלוואי ואני אביים או אפיק או אצלם או אחלק שתייה חחחח באיזה סרט שהוא יישתתף בו, פשוט חלום מתגשם..)ותודה בכל מקרה

אל תבכי בובע!!!!../images/Emo24.gif

אולי פעם אחרת...כמו שכבר אמרתי-זה לא בשמיים הכל הכל אפשרי!!!!!ומותק,בטח שיכולת לפגוש אותו!!!רק שתדעי ש-nothing is impossible!!!(חחח לווסטלייף יש שיר שנקרא כך ואני בדיוק שומעת אותו
)...

ה אורחת

New member
אתן חמודות!

חברה שלי אומרת בדיוק ההפך שאני סתם הוזה וכאלה... אבל מי יודע אולי... יום אחד....

אני הייתי רוצה שיגידו לי

שאני בחיים לא יכולה לפגוש מפורסם שאני רוצה (אצלי זה לא בדיוק בראד פיט) כי זה נכון אני בחיים לא יפגוש אותם אז אם יגידו לי את יכולה את יכולה וזה לא יקרה לי בחיים אני סתם יהיה עצובה וירגיש חרא אבל אם יגידו לי את לא יכולה אז אני יודעת שזה לא.. כמו שיהיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנת משהו?

ה אורחת

New member
ברווווור אני מרגישה בדיוווווק ככה!!

מה שאמרת!!!! וכן אצלך זה בטח מתיו פרי מתיו פרי מתיו פרי!!!!!!!!!!!!! חחחחח

לא..

את כל החברים!!! אבל אם היו אומרים לי שאפשר רק מישהו אחד(כאילו שיגידו לי חחח) אז זה היה הוא! אבל לפגוש את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!! זה חלום שבחיים לא יתגשם!
אלא אם כן... לא לא!! לא אלא אם כן!!! אמרנו כבר שזה לא יקרה בחיים
אני חולת נפש.. זה מודע. אני חייבת לשים תמונה!! תסלחו לי שזה לא קשור לפורום פשוט הזכרנו את זה כבר אז נלך עד הסוף

ה אורחת

New member
../images/Emo45.gifחחח היי מבחינתי זה בסדר גמור

הייייי מותר לך לחלום לא? ואני מבטיחה שאם תזדמן לי ההזדמנות, מלבד your lovable cousin אני אדאג גם לך
בגלל שאני אוהבת את שתיכן אההההה....

../images/Emo6.gifאהה בגלל שאמרתי מחלת נפש?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקח לי קצת זמן

ה אורחת

New member
לא חחח זה לא מה שהתכוונתי אבל מקורי

!!!! חחחחחחח מצחיקה, התכוונתי לפגוש תפרינדס, את יודעת נו לא יודעת חח

למעלה