דבר שמטריד אותי כבר המון המון זמן!
ובגלל שמיצי אמרה שלא חייבים לנצל"ש כל פעם אני מתחילה כאן הודעה חשובה, וזה עלול להיות טיפה ארוך, אז למיש שאין כוח לשמוע תבכיונים שלי, אני מבינה לגמריי
הסיפור הוא כזה: במשך חופשת החופש הגדול אבא שלי רצה לקחת אותי ואת האחים שלי לחו"ל והוא אמר שנבחר בין טורקיה לאיטליה, והאחים רצו טורקיה אבל אני רציתי איטליה והסיבה הייתה מאוד מאוד מסויימת, בדיוק במקרה... שרצינו לנסוע הcast של Ocean's 12 שבינהם גם בראאאאאד פיייט הגיעו לרומא לצלם עוד כמה קטעים (וכל זה ידוע לי מעיתונים שקראתי ומהאתרים של הסרט וכל זה) אז אני ברוב פיגורי,בלי לומר לאבא שלי או למישהו למה, הצלחתי לשכנע אותם לנסוע לאיטליה ובמקרה (וכאן זאת לא אני זה פשוט היה התכנון) הנסיעה הייתה לרומא.... זה המצב, עכשיו אני מגיעה בידיעה מוחלטת שאני הוזה ואין מצב וכל זה... אבל פאאאק היה לי שבוע להיות ברומא, שבוע שלם שבו החברה מאושנס 12 יכולים להסתובב חופשיים ברחובות. וגם חבל שישנו ממש במרכז העיר איפה שכל ה"בלאגן" (חחחח עאלק) בכל מקרה, במשך שבוע שלם עברתי ייסורים רבים של להסתובב בלחץ ואי שקט מטורף ברחובות רומא ב...חיפושים... ממש ככה... עכשיו שלא תחשבו, לא פגשתי או ראיתי אף אחד, לפחות ככה אני חושבת אבל היו כמה מקרים.... מקרה אחד שאני זוכרת במיוחד היה שהלכנו באיזה רחוב עמוס ברומא ופתאום בערך 20 מטר לפנינו אני רואה קבוצה של אנשים לבושים כזה יפה בחליפות שלידם מלא מכוניות יוקרתיות עומדות באמצע הרחוב בכניסה לאיזה מלון יוקרתי ובין כל האנשים האלה (שנראו מאוד גדולים כמו בודיגארדס או משו) עמד אדם אחד (שראיתי אותו מאחורה) שבאופן מאוווווווד מפתיייייעעע O_Oלבש חליפה קצת שונה והיה לו שיער בלונדיני קצוץ בקיצור שנראה בווווול כמו אתן יודעות מי, עכשיו תגידו שחשבתי ככה כי הייתי האטרף של זה, אבל לא, מסתבר שאחי הבינוני שידע שהשחקנים בעיר אומר לי כזה בצחוק, היי אולי זה הcast של Ocean's 12..... עכשיו שוב עברתי על פני אותו אדם וממה שהצלחתי לראות בין הטשטוש שהיה מעורב עם הסף עילפון הלגמריייייי אמיתי שלי זה לא היה הוא. אבל בואו נגיד שסוף סוף הבנתי מה פירוש הביטוי שאומרים שהלב נופל לתחתונים... עכשיו לסיכום אחרי שייבשתי את כל מי שקראה עד כאן, היו עוד כמה סיטואציות כאלו, ואני יודעת שבשביל לראות אותו ממש הייתי צריכה למצוא תלוקיישנים אבל, מתוך כל זאת שאלה אחת שמציקה לי המון זמן: האם באמת היה לי סיכוי לראות את בראד פיט Live? האם היה איזשהו סיכוי שאני אראה אותו או אתקל בו או לא יודעת מה? בבקשה תגידו לי מה אתן חושבות, אני כבר נואשת!
ובגלל שמיצי אמרה שלא חייבים לנצל"ש כל פעם אני מתחילה כאן הודעה חשובה, וזה עלול להיות טיפה ארוך, אז למיש שאין כוח לשמוע תבכיונים שלי, אני מבינה לגמריי