דבר שמטריד אותי כבר המון המון זמן!

אמממ....

אני בחיים לא הייתי אומרת דבר כזה כי אני לא מאמינה שדבר כזה לא יכול לקרות וגם לא חושבת שדבר כזה לא יכול לקרות...אז למה שאני אגיד משהו שאני לא מאמינה בו?אני כן מאמינה שיש לכל אחת מאיתנו סיכוי לפגוש את המפורסם האהוב עלינו וזה כי מפורסמים הם בני אדם,הם לא כוכבים בשמיים!אני לא מבינה למה אתם כאלה פסימיות?למה אתן לא מאמינות שאתן לא יכולות לפגוש את הכוכב האהוב עליכן?לי אישית זה נשמע מוזר...אבל אולי אני המוזרה,כי אני מאמינה שהכל אפשרי בעולם שבו אנו חיים ובכלל אין כזה דבר אצלי בלתי אפשרי...אז ככה שאני בחיים לא אגיד שלא היה מצב שהיא תפגוש אותו כי אני לא מאמינה שזה נכון,אני אממינה שהיא כן הייתה יכולה לפגוש אותו...

נכון

הם על הארץ ולא בשמיים אבל הם עדיין לא מסתובבים בדיוק כמונו מישהו פעם היה ליד הבית של מישהו יום שלם והוא לא ראה אותו! למה? כי הם נכנסים מכניסות שלא רואים אותם... אחוריות או אני יודעת מה.. ואחרי הכל זה קשה.

יכול להיות...

אבל אני עדיין חושבת שזה אפשרי...
...מצטערת אני פשוט כנראה אופטימית מדי...

כרגיל, אני מסכימה עם קארין החכמה

נראה לי עוד מעט אני נמנה אותך לפילוסופית הפורום. יאללה מי בעד? אני מצביעה בעד שנעניק לקארין ת'תואר ''פילוסופית הפורום.'' או ''פרופסורית הפורום''. מה שבא לך. חיחי. אני מסכימה איתך בהכול. אבל...לא הכול אפשרי. אני אגיד לך מה לא אפשרי: שאני אעבור מבחן במתמטיקה

../images/Emo6.gif

פרוספורית?חחח הרבה אנשים חושביםצשזה מה שאני אהיה בסוף..
...פילוסופית,חחח יש מצב שאני כזו פלספנית...
...ולמה את חושבת שלא תוכלי לעבור מבחן במתמטיקה?אופטימיות ילדה אופטימיות!!!!!אם כבר הזכרת מבחנים,בעע יש לי מחר מבחן בהיסטוריה...אופה...
...

ה אורחת

New member
לא הם לא בשמים...

אבל הם כן לפחות 4000 קילומטר מכאן (במקרה הטוב) חחחח...... אבל כמו שאת אומרת תמיד יש סיכוי קטנטן אולי..... מי יודע
ודרך אגב אין דבר רע בלהיות אופטימית! את צריכה לשמוח את כזאת

חחח כן כנראה שאני צריכה לשמוח...

למרות שלפעמים זה לא טוב להיות אופטימיים מדי כי יכולים להתאכזב...נו מילא,זה סיכון שצריך לקחת וכנראה שאני מוכנה לקחת סיכון כזה כי חיים רק פעם אחת והחיים קצרים מדי אז צריך לנצל אותם ולנסות להספיק כמה שיותר...וכן,למה שבחיים הקצרים האלה לא תפגשי אחד מהמפורסמים האהובים עלייך?למה לא?אניש מעתי על מישהי שנתקע לה האוטו ובראד עזר לה לתקן אותו או משהו כזה0או הסיע אותה אני לא זוכרת) והיא אפילו לא ידעה שזה בראד פיט!!היא לא זיהתה אותו או פשוט היא לא יודעת מי זה בראד פיט...בשורה התחתונה,מה שאני מנסה להגיד זה,שדברים כאלה קורים ברגע שהכי פחות מצפים להם...
...סליחה על החפרנות..

ה אורחת

New member
חחחח אני שמעתי "המכונאי בראד"

אני אשים קישור למטה
זה על זה שלאיזה אישה אחת נתקע האוטו והוא עצר שם ועזר לה להתניע או משו ואז היא רצתה לתת לו טיפ כי היא חשבה שהוא מהחברת גורר או משו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... (שליחים סקסיים במיוחד יש לחברת גורר...) בכל מקרה הוא סירב וזהו... האישה לא הבינה למה אנשים נועצים בה מבטים ואז אחד ניגש אליה ואמר לה שזה היה בראד פיט מי שעזר לה כרגע
הם כתבו כזה בצחוק, האישה מעדיפה להתכחש עד היום שהיא פיספסה הזדמנות למשו משו.. מהשחקן הנחשק... משו.... חחחחחחח........ מ-ס-כ-נ-ה!!!!!!!!!!!!!!!.... וקרין, אני חושבת שאופטימיות זו תכונה נהדרת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif...

חחחח מסכנה איזה באסה לה...זה עוד יותר באסה לדעת שבראד פיט עזר לך ולא זיהית אותו מאשר לדעת שלא פגשת אותו...
...ואמממ שמחה שאת חושבת שזו תכונה נהדרת...ורק לתשומת ליבך,אני כותבת את השם שלי עם א'...אז אם לא אכפת לך...שיהיה קארין ולא קרין...

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הייתי הורגת את העצמי אם הייתי מגלה אחר שזה היה הוא!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אישה בורה!

ה אורחת

New member
כן, זו אכן סיבה מוצדקת להתאבדות!

אני מסכימה בנות שעדיף באמת לא לפגוש בכלל מאשר לפגוש ולא לשים לב או להיות דפוקה, כי זה מה שהיא, למרות שהיא ממש מסכנה.... וכן הייתי יורה בי מתגלגלת בבוץ, קופצת בנג'י בלי חבל (לא) חחח ועוד כמה דברים מקוריים המממ.... ול"ילדת העיניים החומות" חחחחח אין בעיה קאאאאאארין

מיצי007

New member
אויש איזו חמודה../images/Emo24.gif

מצטערת לנפץ לך את הבועה אבל לא,לא היה לך סיכוי לראותו אבל היי,לא נורא,לפחות נסעת לרומא

ה אורחת

New member
ייהההייייייי סוף סוף מישהי מעודדת!

כאילו חחח.... את אולי חושבת שאני קצת אבלה שככה אני מגיבה אבל רציתי שזה מה שתגידו כי כל האחרות אמרו שהיה סיכוי, וכלס היה, אבל כמו שמישהי אמרה הוא אולי כמו הסיכוי שאי אראה אותו בלוס אנג'לס אולי קצת יותר גדול אבל זה לא משנה כי שניהם קטנייייייים..... בכל מקרה תודה מיצי! עודדת אותי

מיצי007

New member
חה../images/Emo6.gif מצחיקה

אני פשוט במצב רוח מוזר היום,אז יש לי תגובות לא שפויות קצת אני עדיין לא אשכח את היום שבו ראיתי את השף העירום
חבל שהוא לא היה עירום

ה אורחת

New member
חחחחחח את אוהבת גם את אוליבר הזה?!

איך קוראים לו נו... אוליבר סמסינג? בכל מקרה הוא ממש מצחיק, ועוד דרך אגב, ג'ן ובראד טוענים שהם ממש אוהבים אותו ושמעתי שהם אפילו רצו שיעביר אותם קורס בישול או משו היהיהי

ה אורחת

New member
ייייה בדיוק זה הוא!

איי איי מיצי מה יהיה איתך עם כל ההתאהבויות הקטנות האלה חחח.... אני תוהה במי תבחרי בסוף..

למעלה