דובאי
בהמשך לשיחתינו על העיר דובאי, הנה כמה עובדות על דובאי שהופכות את העיר הזאת לאחת מהאהובות עליי (מבחינת נוף כן?
) א. יש לה איזורים עמוסים בגורדי שחקים, כמו בניו יורק - ומצד שני יש לה רובעים שטוחים בלי בניינים שעוברים את ה 5 קומות (בערך...) - כמו בתמונה (3) ב. יש לה שטחים ירוקים לצד גורדי שחקים (תמונה 4) ג.שימו לב לזה: אני לא יודע אם זה רק אני - אבל אני מאוד אוהב ערים שבהם יש גורדי שחקים שמקבילים לגורדי שחקים לידם, מסודרים לפי סדר בצורה מרובעת (ישרה) מאוד, שלא כמו בניו יורק ובתל-אביב ובמתחם הבורסה- ששם הדוגמא לבאלאגן היא מושלמת (זאת הסיבה שאני לא אוהב את מתחם הבורסה) נראה לי שאני בין הבודדים בעולם (ובטוח בפורום הזה) שחושב שעיר צריכה להיות מסודרת כך, דובאי היא דוגמא מצויינת לעיר מסודרת (אין פלא הכל חדש ומתוכנן שם) (תסתכלו בתמונה 1) ד. בדובאי יש פשוט מגדלים משגעים! אני מאוד אוהב מגדלים מרובעים כמו בתמונה 1, אני יודע שרובכם שונאים כאלה ואפילו לא מזמן אחד בפורום (שכחתי מי) רשם הודעה שבה כתב: "אם כבר בונים גורדי שחקים, אז שיהיו מקוריים מבולגנים ולא ריבועים" אז אני "חצי-מסכים" איתו כי גם מגדלים מרובעים יכולים להיות מעניינים (תסתכלו בתמונה 1) ה."מגדלי האמירויות" (תמונה 2) הם מגדלים מרהיבים, אני כ"כ מקנא בדובאים שיש להם כזה זוג מגדלים מרהיב, מזכיר לי קצת את פרוייקט BSR בר"ג, אבל BSR עלובים ליד"מגדלי האמירויות" (אני מקווה שלא התבלבלתי בשם) ו. המגדלים בדובאי מוארים יפה. (תמונה 6) ז.מגדל מרהיב שאני קורא לו "מגדל הבטן" (קרס) תמונה (5) -פשוט שכחתי את שמו ואין לי כח לבדוק
כמו ששמתם לב, (לא רק לפי ההודעה הזו) הטעם שלי שונה מ"הטעם הקולקטיבי" הטעם שלי לגבי עיצוב של דברים (לא רק גורדי שחקים, גם מכוניות למשל ועוד המון) הוא יוצא דופן, והוא ב"מיעוט" בכלל לפעמים אנשים משתגעים איך אני שונא את המכונית פורשה ומרצדס, כי הטעם שלי נראה לאנשים קיצוני לפעמים
תנסו להבין אותי
בהמשך לשיחתינו על העיר דובאי, הנה כמה עובדות על דובאי שהופכות את העיר הזאת לאחת מהאהובות עליי (מבחינת נוף כן?
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)