דובאי

reshef

New member
אני הבנתי אותך ../images/Emo8.gif

דובאי מאוד מרשימה אותי בתמונות ששמת.. ויש לי שאלה אליך - מהו הבניין הכי שמאלי בתמונה מס´ 6 שיש לו על הראש מין כדור מנצנץ של דיסקו???

fireman

New member
זאת הגרסא הערבית של

האומן

danezeq

Member
לא יודע, חיפשתי באתר אבל לא מצאתי

הבניין הזה מזכיר לי את המגדל הזה בכווית, לא?

DrunkGoat

New member
אני אאלץ לא להסכים איתך...

כשלמגדלים יש סדר, זה מגעיל. זה באמת מגעיל. יחי הבלגאן (אגב, המגדלים בניו יורק ממש לא נקראים מבולגנים, אולי שכחת, אבל מנהטן מסודרת שדרות-שדרות ורחובות-רחובות (לא אמרתי שהם מסודרים, אבל הם לא מבולגנים)).

danezeq

Member
מנהטן מסודרת, גורדי שחקיה לא.

בעיקר היום
למה אתם כ"כ שונאים את הסידור "המקביל"? אני שונא שזה מבולגן - אין לזה היגיון זה יפה אולי שיש הרבה מגדלים מסודרים ולידם אחד גבוה בולט - שהוא לא מקביל אליהם, אבל כשהכל ככה? זה ממש לא יפה (לפי דעתי)

oren*

New member
אם הכל היה מקביל ומסודר אז אי אפשר

היה להנות מהמראה של אף אחד מהמגדלים. אם באיזור מסויים כל המגדלים היו באותו גובה, אז איך היית מבחין בבניין מיוחד מבין כולם? הרי היופי הוא שיש גורדים נמוכים יותר וגבוהים יותר, ואיפה שלא תסתכל תמיד תראה כמה מגדלים בגבהים שונים (כמו בבורסה ברמת גן, שאתה רואה גם את סיטי טאוור וגם את סיטי גייט ואף אחד מהם לא מסתיר את השני). לטעמי זה מיוחד שיש נקודות מסויימות בעיר עם גורדי שחקים גבוהים ולידם גורדי שחקים נמוכים יותר - גם לא חוסם את הרוח, גם לא חוסם את השמש וגם אפשר להנות מהיופי ומיליוני הדולרים שהושקעו בבניה של כל אחד מהם. אם הם מקבילים מבחינתי אפשר לבנות את כולם בצורת מלבן עשוי בטון - גם ככה אחרי חמש דקות תשתעמם כי כשהם יעמדו בשורה אז לא תוכל לראות את כולם.

danezeq

Member
אז לא הבנת אותי!!! תקרא --->

לא אמרתי שכל המגדלים חייבים להיות צמודים אחד ליד השני ובאותו גובה - בטח שלא! אני מסכים עם כל מה שכתבת בהודעה הזו בעצם, בין מגדלים חייב להיות רווח, הם חייבים להיות בגבהים שונים (מהסיבות שכתבת, מסכים איתך ב 100 אחוז) מה שאני כתבתי זה שהם חייבים להיות מקבילים אחד לשני - לפי דעתי. ז"א אם תמתח בינהם ישר הוא יצור זוויות של 90 מעלות בלבד.

אושר מ

New member
לא יודע. אני מעדיפה לפחות קצת בלאגן

אחרת איפה העניין? אם כל הבניינים מסודרים לא תוכל לראות כמה בתמונה אחת יפה... אני לא חושבת שצריך לגמרי בלאגן. כך שאני לא ממש סגורה על עצמי...כנראה שצריך בלאגן מסודר או סדר מבולגן
מה שכן, התמונות יפות. אחלה של פרוייקט עשית פה...והעיר אכן נראית יחסית יפה (בעיקר בלילה כמובן, הרומנטיקה שבי שולטת...). והיו כמה וכמה בניינים מאוד מעניינים ויפים.... ועוד משו - אני מסכימה איתך במה שנוגע לפורשה ולמרצדס (למרות שאני לא ממש יכולה לדבר, אצלנו בבית המצב מדבר בעד עצמו...
)

danezeq

Member
הדעה שלי בנושא מכוניות:

בכל דבר שקשור לעיצוב, אף אחד לא יכול להבין אותי מכוניות: החיפושית החדשה זה אסון לפי דעתי, חברת יונדאי זה האסון העיצובי הכי גדול שקיים לפי דעתי, סובארו הידרדה (האיפרזות החדשות עגולות מידיי, הB4 יפה) אהבנתי מאוד את הדגמים היותר ישנים של סובארו (את כל הלאגסי) אני שונא מכוניות עגולות (או מכוניות וולוו מרובעות מסוף שנות ה80) החברה היחידה שאני אוהב את המכוניות העגולות שלה היא AUDI מכיוון שהם מעגלים ב"רגש" ולא כמו יונדאי שהמכוניות שלהם נראות כאילו הם עשויות מפלסטלינה BMW זאת החברה שאני הכי אוהב כמעט מושלמת (חוץ מהמכוניות ספורט שלה!) המכונית הכי יפה בארץ: מיצובישי גאלאנטד החדשה! (מצורפת תמונה) את חברת מיצובישי, לא תאמינו, אני שונא! (למרות שהמכונית שלהם גאלאנט - היא הכי יפה בארץ לדעתי) אני אוהב את הונדה שונא את מאזדה לאנטיס בזמן האחרון מתחיל לאהוב את וולקסווגן מתחיל לשנוא את טויוטה (אבל לא את מגדל טויוטה!!!
) אוהב את ניסאן ואוהב את הוולוו החדשות אגב סובארו אווט-באק זה אוטו מדהים! כ"כ הייתי רוצה שתיהיה חברה ישראלית (למכוניות
)

אושר מ

New member
ההמם. דניאל אני מתחילה ממש לחבב אות

(מזל שאבו לא בפורום הזה..) ממש אחלה טעם. פולקסווגן הם בסדר. זה בא עם הזמן.... טויוטה, הפסיקו להביא לארץ את הפריוויה שהיתה הכי יפה בעיני. אאודי, ה TT קצת מעוותות מאחורה, אבל בתכלס הם ממש בסדר. לבבא שלי שי אחת, וזו מכונית מצוינת. אבל אני לא אוהבת את ניסן. חרא של אוטו.... וחיפושיות, אני מתה לאחת מהישנות...

danezeq

Member
ניסן? "חרא" של אוטו?

ניסן זה אוטו מצויין! מכונית מאוד אמינה! אבל - בארץ השירות של ניסאן הוא גרוע - לכן השם הרע. האוטו מאוד משתלם עד שצריך להחליף חלק - בארץ זה קשה בחו"ל (תלוי איפה, כן?) יש להם שירות מצויין, ולכן האוטו משתלם. אגב את המידע הזה אני מביא מאבא שלי, הוא מורה לנהיגה לנו יש פולו קלאסיק (נחמד לפי דעתי) חסכוני - זה מה שחשוב לאבא שלי, (בגלל הנסיעות הארוכות כל יום) איזה יש לכם? אני גם לומד נהיגה על הפולו

danezeq

Member
כל פעם שאני רואה גורד שחקים בזמן

שיעור נהיגה, אבא שלי כבר פותח 7 עיניים! (באמת) זה ממש מסוכן, תמיד אנחנו צוחקים על כך שאם אני אכשל בטסט - אז בנימוק הבוחן יכתוב, "צומת לב לגורדי שחקים וחוסר עירנות והסתכלות על הכביש" חחחחחחחחחח והוא אפילו עוזר לי לצלם אותם בשיעורי נהיגה ביום שישי (אם תסתכלו בתאריך והשעה של התמונות באתר תראו שהם רובם מצולמות ביום שבת ושישי) ואפילו בחלק מהתמונות אם תסתכלו טוב טוב תראו את הפולו הכחולה של אבא שלי :) אגב למה התכוונת שכתבת קודם: "(מזל שאבו לא בפורום הזה..)" ??? מי זה אבו?

TheIllustrator

New member
אם עסקינן ברכב...

זה לא ממש בנושא הפורום, אבל אם כבר העלתם כמה הודעות... אז כך. אם רכב, אז רק אירופאי... זהו כלל ראשון. עקרונית, מבין כל יצרני העולם, אני מטורף על מכונות הנהיגה הגרמניות- אנני חושב שיש אפילו מכונית גרמנית אחת(!), שאנני אוהב... אולי חוץ מכמה אופלים ופולקסווגן אחת או שתיים. ובכלל, מרצדס, ב.מ.וו ואודי הם בטופ העולמי, וממש לא קשה להבין מדוע אני מטורף עליהם. פורשה? רכב אלוהי... אבל לא רק גרמני - אני מת על רכב איטלקי... אחחח... אלפא רומיאו!! ללא ספק החלום שלי! אני מטורף על היצרן הזה. איך אפשר להשאר אדישים כנגד אומנות צרופה בצורת ה-147 או ה-156, הא!? אני מאוהב. אני מאד אוהב יצרנים צרפתים וכן את וולבו השבדית וסאאב הלוהטת! כמובן שגם ליגואר מקום של כבוד בליבי. מכוניות מהמזרח אני לא אוהב. מכונית זה דבר שבא מהלב, לא רק מהראש - היפנים משעממים מידי, ולא משנה מה הם יעשו, לעולם לא יקרה ויצרן(ולא דגם בודד), יפני יצליח לרגש. עם זאת, הוו.אר.אקס של סובארו, מיצו-אבו-8, הונדה S2000 ועוד כמה יצירות יפניות, ללא ספק שוות התיחסיות. כמו-כן, לקסוס... הדיביז´ן האמריקאי והיוקרתי של טויוטה, הוא גם כן, ללא ספק, יצרן רכב נפלא ואיכותי. יש עוד כ"כ הרבה לומר אבל........ אני מפסיק... לא ארחיב הדיבור על רכב מאחר ואין זה פורום רכב. חזרה לגורדים.

danezeq

Member
מסכים איתך בקשר למכוניות אירופאיות!

מרצדס - אני מת עליהם רק מפנים והמכוניות שלהם מבחוץ, מסכנות ונראות כמו משאיות לפי דעתי, ואלה שלא - עגולות מידיי פורשה הם מכוניות בשביל הדאווין - ואת זה אני מאוד מאוד לא אוהב כנ"ל לגבי למבורגיני (למרות שלשני החברות האילו יש כמה מכוניות יפות) מסכים איתך גם בקשר למכוניות מהמזרח אגב חברות מהמזרח KIA ויונדאי זה פשוט זבל! אני לא סובל את שתי החברות הלא מקוריות האלה!

אושר מ

New member
חברה בלבלתם הכל

פורשה? אבוי. עם מרצדס אני עוד יכולה להסתדר, אבל זה גם פאלוורה. לנו בבית יש כרגע טויוטה פריוויה ואאודי אול רואד. אלפא רומאו. אוי הלוואי והיה לי כסף לכזה דבר... ועכשיו דכחתי מה כתבתם שרציתי להגיב עליו. אוף. אה אבו מפורום מתגייסים. הוא אמר לי היום שזה לא בסדר שאני קוראת לכולם בשמות חיבה. אז אמרתי שאני אפסיק. אבל פה הוא לא, אז אני לא צריכה להפסיק
טוב. עוד תגובות בהמשך... נ.ב. - בכי כוונה רעה אבל מורים לנהיגה זה עם שאני שונאת...

danezeq

Member
שונאת? עם? למה? (פרטים בבקשה)

בכל מקרה תיהיי בטוחה שאבא שלי נחמד!

אושר מ

New member
למה אני שונאת?

אהם אהם. כי יש לי טסט מחר. אחרי שלושה חודשים שהם המורה שלי הוציא לי את הנשמה. זה הגיע למצב כזה ולרמאות כזו שמגישים נגדו תביעה. גם במשטרה. כי הוא עשה גם עבירת פליליות. אבל זה לא המקום...

danezeq

Member
קודם כל בהצלחה בטסט,

בקשר למורים לנהיגה, אבא שלי תמיד מנסה לגרום לתלמידים שלו לעבור על הטסט הראשון, (הוא לא רוצה למשוך את זה הרבה, מהסיבה הפשוטה שמי שעובר טסט ראשון ממליץ עליו לחברים. וככה זה כל המורים - המורה שלך הוא חריג (וגם לפי מה שאמרת הוא נראה לי ממש אדיוט [סליחה על המילים...])

למעלה