אם עסקינן ברכב...
זה לא ממש בנושא הפורום, אבל אם כבר העלתם כמה הודעות... אז כך. אם רכב, אז רק אירופאי... זהו כלל ראשון. עקרונית, מבין כל יצרני העולם, אני מטורף על מכונות הנהיגה הגרמניות- אנני חושב שיש אפילו מכונית גרמנית אחת(!), שאנני אוהב... אולי חוץ מכמה אופלים ופולקסווגן אחת או שתיים. ובכלל, מרצדס, ב.מ.וו ואודי הם בטופ העולמי, וממש לא קשה להבין מדוע אני מטורף עליהם. פורשה? רכב אלוהי... אבל לא רק גרמני - אני מת על רכב איטלקי... אחחח... אלפא רומיאו!! ללא ספק החלום שלי! אני מטורף על היצרן הזה. איך אפשר להשאר אדישים כנגד אומנות צרופה בצורת ה-147 או ה-156, הא!? אני מאוהב. אני מאד אוהב יצרנים צרפתים וכן את וולבו השבדית וסאאב הלוהטת! כמובן שגם ליגואר מקום של כבוד בליבי. מכוניות מהמזרח אני לא אוהב. מכונית זה דבר שבא מהלב, לא רק מהראש - היפנים משעממים מידי, ולא משנה מה הם יעשו, לעולם לא יקרה ויצרן(ולא דגם בודד), יפני יצליח לרגש. עם זאת, הוו.אר.אקס של סובארו, מיצו-אבו-8, הונדה S2000 ועוד כמה יצירות יפניות, ללא ספק שוות התיחסיות. כמו-כן, לקסוס... הדיביז´ן האמריקאי והיוקרתי של טויוטה, הוא גם כן, ללא ספק, יצרן רכב נפלא ואיכותי. יש עוד כ"כ הרבה לומר אבל........ אני מפסיק... לא ארחיב הדיבור על רכב מאחר ואין זה פורום רכב. חזרה לגורדים.