דובבו את התמונה מה טום קאוליץ חושב עכשיו
K keren eckshtein New member 14/9/07 #1 דובבו את התמונה ../images/Emo152.gif מה טום קאוליץ חושב עכשיו
K keren eckshtein New member 14/9/07 #2 אני ../images/Emo9.gif " הו גאד מה את עושה בחדר שלי עירומה ? " " טוב אני דווקא אוהב את זה * ניסיתי למה אני תמיד מקשרת תמונות של טום לדברים סוטים D:
אני ../images/Emo9.gif " הו גאד מה את עושה בחדר שלי עירומה ? " " טוב אני דווקא אוהב את זה * ניסיתי למה אני תמיד מקשרת תמונות של טום לדברים סוטים D:
N never cry New member 14/9/07 #4 חחח כי הוא תמיד מדבר על דברים סוטים... הוא נראה ממש מבוהל בתמונה.. למישו יש עוד תמונות מהסט?
E Ever Dream Of Me New member 15/9/07 #33 משום מה גם זה מה שאני חשבתי - דברים סוטים נו כי זה טום מה את מתפלאת?
A animfanatic New member 14/9/07 #5 מדובבת טום: "וווואאאאאווווו, הציצים האלה אמיתייםםם????!!!!" "חבר'ה אתם לא מבינים מה אתם מפסידים פה"
D dorkiflitz New member 14/9/07 #6 שלי ../images/Emo9.gif "זאת הפעם האחרונה שאני סוחב את התיק איפור שלך ביל!!!!"
L Leb Die Sekunde New member 14/9/07 #7 שלי.. מלפני טום עומדת אישה עם תינוק כושי מה?!?! זה שלי?!! את בטוחה:-O" XDXD לא משו אבל לפחות הצחקתי ת'צמי חח
שלי.. מלפני טום עומדת אישה עם תינוק כושי מה?!?! זה שלי?!! את בטוחה:-O" XDXD לא משו אבל לפחות הצחקתי ת'צמי חח
S SpongBobit New member 14/9/07 #8 איזה אף מושלם../images/Emo3.gif הוא עומד להגיד לשאר הלהקה: "Ready set go it's time to run אחרי שהוא ראה את כל המעריצותXD ><'.
איזה אף מושלם../images/Emo3.gif הוא עומד להגיד לשאר הלהקה: "Ready set go it's time to run אחרי שהוא ראה את כל המעריצותXD ><'.
R raisingirl New member 14/9/07 #11 חחחחחחחחח וואי אהבתי את את הקישור במשפט D: חחחח זה גאוני עם המעריצות. אממ שאלה.. הפינה הזו.. יש מישהו מסויים וקבוע שפותח אותה ?
חחחחחחחחח וואי אהבתי את את הקישור במשפט D: חחחח זה גאוני עם המעריצות. אממ שאלה.. הפינה הזו.. יש מישהו מסויים וקבוע שפותח אותה ?