חחחחחחחח, חחחחחחחח
ת תמר קאוליץ New member 14/9/07 #9 ../images/Emo191.gif אוקיי שלי: "אמג! "כוסית בתחתונים" זה בן :O" P:
K keren eckshtein New member 14/9/07 #18 אני שוב XD " אמג גיאורוג , מה אתה גוסטב וביל עושים ביחד במיטה - עירומים ??!?!!!? "
K keren eckshtein New member 14/9/07 #22 בהתחלה רציתי לרשום רק גיאורוג וגוסטב כי כבר מספיק חרשו על ביל וכל זה . אבל אז אמרתי שאני יהפוך את זה שהם שלישייה במיטה ותודה
בהתחלה רציתי לרשום רק גיאורוג וגוסטב כי כבר מספיק חרשו על ביל וכל זה . אבל אז אמרתי שאני יהפוך את זה שהם שלישייה במיטה ותודה
3 3has3 New member 14/9/07 #21 עאעאעא הנהנהנהה! והנה קרן, בשבילך. מרוצה? XDD *טוקיו נמצאים במגרש גולף* טום:"שיט! אני חושבת שבטעות העפתי את גיאורג :O "
עאעאעא הנהנהנהה! והנה קרן, בשבילך. מרוצה? XDD *טוקיו נמצאים במגרש גולף* טום:"שיט! אני חושבת שבטעות העפתי את גיאורג :O "
I Ich liebe T H New member 14/9/07 #24 ../images/Emo203.gifIch טום: "אומייגאד בן אדם!! זה אפילו יותר גדול משליייייי!!!:0"
D dorkiflitz New member 14/9/07 #25 אני שוב פעם ../images/Emo9.gif טום:"אין בישראל גמלים!? אתה צוחק עליי?! ואנחנו פיננו את הלו"ז בשביל לרכב!!! ביל!!! אתה יכול להוריד את הכובע בוקרים שלך!! עבדו עלינו!!!" הייתי חייבת XD
אני שוב פעם ../images/Emo9.gif טום:"אין בישראל גמלים!? אתה צוחק עליי?! ואנחנו פיננו את הלו"ז בשביל לרכב!!! ביל!!! אתה יכול להוריד את הכובע בוקרים שלך!! עבדו עלינו!!!" הייתי חייבת XD
K keren eckshtein New member 14/9/07 #30 יואו דור קרעת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif איזה מצחיק ../images/Emo47.gif
E Ever Dream Of Me New member 15/9/07 #32 מתרגמת D: "שיט, אתמול הבחורה ששכבתי איתה הביאה לי בסוף את החזייה שלה או שהיא עזבה איתה? " נו הבנתם, הדברים שמעניינים את טום כרגיל D:
מתרגמת D: "שיט, אתמול הבחורה ששכבתי איתה הביאה לי בסוף את החזייה שלה או שהיא עזבה איתה? " נו הבנתם, הדברים שמעניינים את טום כרגיל D:
F Fall Out Liel New member 15/9/07 #39 מנסה../images/Emo168.gif ביל: טום מה אתה עושה?! טום: חושב ביל: בשביל לחשוב צריך מוח טום.. אני כן אוהבת את טום
מנסה../images/Emo168.gif ביל: טום מה אתה עושה?! טום: חושב ביל: בשביל לחשוב צריך מוח טום.. אני כן אוהבת את טום