דובב את התמונה כי זה פשוט דורש#%#$Y&$%&$%%
L love to hate you New member 17/10/07 #2 שלי "אומגדדדדדדדדדד !!!! טום עוד פעם הוריד את התחתונים!! לא שוב!!!~" נוו חלש
D dorkiflitz New member 17/10/07 #4 שלי אימא של ביל: בילי תראה להם את הדובי החמוד שקניתי לך אתמווול ביל: אוי אימא את מבינה אותתתתי XD עזבו. חלש ביותר
שלי אימא של ביל: בילי תראה להם את הדובי החמוד שקניתי לך אתמווול ביל: אוי אימא את מבינה אותתתתי XD עזבו. חלש ביותר
S SpongBobit New member 17/10/07 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אגב, אני ממש רוצה לראות תמונה של אמא שלהם מצולמת איתם..בזמן הזה P:
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אגב, אני ממש רוצה לראות תמונה של אמא שלהם מצולמת איתם..בזמן הזה P:
א אגנסקעXD New member 17/10/07 #8 ../images/Emo41.gif מראים את התמונה של ביל בתחפושת של ילדה ביל : אוי לא אפו מצאתם את זה
E ElinorLahav New member 17/10/07 #10 שלי ../images/Emo9.gif ביל : חם לי , חם לי חם לי חחחחחחם לי (כאילו כמו מהשיר הקיץ בא [יאק שונאת אותו] )
שלי ../images/Emo9.gif ביל : חם לי , חם לי חם לי חחחחחחם לי (כאילו כמו מהשיר הקיץ בא [יאק שונאת אותו] )
L LiHiLuSh New member 17/10/07 #12 יש לי 2 ביל:אומיגד אני כבר לא יודע מה לומר!! השני ביל:די תפסיק להחמיא לי!...