דובב את התמונה

dorkiflitz

New member
עוד אחד עוד אחד עוד אחדדד

טום: יאללה אני מתחיל לספור ביל: אוקיי אוקיי יאללה מעכשיו.. בלב: נקוה שלא יזהו אותי.. הפעם לא עשיתי תסרוקת קיפוד.

florit11

New member
זה מהראיון, שדיברו על זה שהם התפרצו למסיבת

פורנו!
הדיבוב: "מה אמרת? נמרח לי האיילינר? אוי לא!!!!!!111"

SpongBobit

New member
איזה ראיון ?../images/Emo2.gifאת יכולה לשלוח לי אותו ?../images/Emo2.gif

והדיבוב ממש מצחיקXDDDDDDDD

florit11

New member
כן, הינה הוא....

ביל כ"כ חמוד שם!!! במיוחד כשהוא עושה את ה"הו!!!!! ^%*%^&%$*$#@#" בהתחלה... XD בכלל הוא מדבר שם בטון של פאקצה.. XD אבל הוא כל כך חמוד... ^_^ http://www.youtube.com/watch?v=qYiCE8e0RlQ |סלינק| אגב, מישו יכול לתרגם? הדבר היחידי שהבנתי שביל אומר בהתחלה משו דומה ל"חוצפנים" או לא יודעת... ><"

dorkiflitz

New member
יש לזה דיבוב!!!

אעהעה אני כל כך מתלהבת מהראיון הזה XDD אממ. אני לא בבית כרגע, אז כשאני אחזור אני אשים כאן את הסרטון עם הכתוביות..

dorkiflitz

New member
אני אכתוב מה שכתבתי.

יש לזה סרטונים כם כתוביות באנגלית.. אני רק לא בבית.. ויש לזה עוד חלקים. כשאני אהיה בבית בכיף אני אביא לך את הסרטונים המתורגמים..

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif די אני ניחנקת פה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ראיתם את

ביל בהתחלה עושה כזה אההה חח אני מתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד אני צריכה אוויר אוויר חח ח אינ ניחנקת חח

LiHiLuSh

New member
ומזה דה ודשטן??

חח שהוא אומר אחרי ה אהה שלו חח נישמע כאילו הוא חצי ניחנק חח
חמודד

dorkiflitz

New member
לא ראית את הראיון המפורסם עם האריות???

ראיון כזה מתתתתוק!!! אני כל כך אוהבת אותו.. ביל וטום כל כך מתוקים שם. ממליצה לראות עם דיבוב..

florit11

New member
שמישהי תשלח לי קישור לראיון המלא

אם אפשר עם תרגום....
תודה

16yaeli

New member
הנה הראיון עם דיבוב =יש המשך בצד:]

למישו יש את האריות עם דיבוב? כי יש לי בלי!! הנה חלק 1:] כאן-חלק 1 אריות ללא תרגום ולדיבוב שלי: ביל אתה בא מחבואים? אתה הסופר כן [12345....) טום: ספור עד 1000

Fall Out Liel

New member
../images/Emo168.gif

המנחה: "ביל, מצאנו תמונה שלך מתקלח!" ביל: "לאאאאאאאאאאא!"

crazysapir

New member
אתם יודעות..בתחלאס זאת הייתה

התגובה של ביל, כשהראו להם כתבה שהראו 2 בחורות ערומות והייתה הכותרת טוקיו הוטל במסיבת פורנו ולמטה סתם תמונה לא קשורה של ביל... ואז הוא עשה ככה עם הפנים שבדיוק הוא הסתכל על הכתבה[כי שמו את זה על מן טלוויזיה כזאת מאחורי] (זה היה בראיון) ואז ישר שהוא הסתובב וראה את זה ככה הוא עשה והוא אמר: או מי גאד[בגרמנית], ומשהו כזה: אבל זה לא אני
ס'חמוד--- וזה באמת זה לא דיבוב- זה היה בראיון שהביאו להם את האריות האלה..

למעלה