דוב, MACR0T ....

antidot

New member
דוב, MACR0T ....

תבדקו את המיילים שלכם... דוב: בתפוז MACR0T: ב YAHOO. Antid0t

dov98

New member
שלח לי אותו בבקשה לwalla , יש

לי כרגע בעיה בתפוז.

dov98

New member
תודה ראיתי, אני צריך יומיים

לקבל כמה תשובות ואז כנראה ישתנו פני הדברים. מה אומר לך מקום אכסון? תסביר לאט, שאני אבין מהר.

havlaz

New member
מרתק

הבנו כל מילה מהדיון שלכם

dov98

New member
חוץ מזה אני מכיר אותו אתה צריך

לקרוא לו maCr0T , אחרת לא יענה

maCr0T

New member
you think it´s funny?

ד"א אני גם עונה לשם אמיר..... הרעיון נראה לי טוב, תן לי יום יומיים, אני יתחיל לארגן קצת חומר. אמיר.

antidot

New member
---->

<מצב פלט> בשביל עריכה יותר קל לעבוד על מחשב שהוא לא שרת איכסון. מבחינת המקום אני יכול לפנות 3-4 GB ללא בעיה. ASP, PERL כבר מותקנים. במידת הצורך אני אחזיר את השרת SQL שהלך עם ההתקנה הקודמת. (ללא בסיס נתונים בשביל לבנות משהו רציני אי אפשר להסתדר). יש סיכוי טוב שתהייה לי עוד מעט מערכת תפריטים on-line לניהול של העלאות ותפעול ... ברגע שיהיה לי זמן אני אשב על TEMPLATE לאתר. ברגע שיש משהו מוצק אפשר להתחיל להעלות לשרתי איכסון. האופציה האופטימלית היא מקום איכסון בתשלום (חוסך באנרים ופרסומות). לא אמור להיות יותר מדי יקר. <מצב פלט/> Antid0t <נכנס למצב קליטה>

dov98

New member
לדעתי לא מדובר כאן על נפח

אלא על מס משתתפים, יותר משלושתנו. ולמה? מכיוון שאם רצים על זה לא ניתן למרוח את הזמן. ולא הייתי רוצה להכניס לך הביתה גדוד. אי לכך לדעתי צריך מקום אכסון חיצוני כמו שאמרתי.

havlaz

New member
אתה בונה איזה אתר לפורום?

נסה לדבר עם תפוז, אני יודע שלעיצוב גרפי הם נתנו גישה לאכסון בשרת.

maCr0T

New member
איציק, בגלל שאתה נחמד

ניתן לך תשובות: אנחנו עובדים על פרויקט עזרה והטמעת תחום הרשתות בגולשים. כלמיני מדריכים כמו הקמת רשת ביתית, ראוטר לינוקס, איך לבחור ראוטר?, FAQים וכו... amir

dov98

New member
אני בדיוק בכוון. אגב יש לי בעיה

גם עם הסקר , סקר ספקים. מה שיש לא מתאים. יש לך הצעות?

antidot

New member
--->

אם אתה רוצה, אני יכול לבנות משהו אחר לפי הקריטריונים שלך. רק שיקח קצת זמן. Antid0t

dov98

New member
אני עדיין חושב שאני לא מוכן

עדיין לקביעת קריטריונים, אלא אני מציע דרך, עפ"י כמות השאלות של האנשים וכיוונם. אין כוונה לעשות לבד כלום אלא לשתף הרבה אנשים בעשיה. מה שצריך זה כמו שכתבת....איזשהו frame אך ממצב בסיסי, שכולם יראו ויוכלו להציע תרומה בנושא מסוים,או כמה נושאים. לאחר שיתחיל להאסף חומר, קיים צורך לבדוק האם הוא ניתן להשמה בקלות(מנקודת מבטו של מתחיל) , ורק אז ניתן יהיה להעלותו. לשלב שאתה וכולם שואפים אליו ניתן יהיה להגיע יותר מאוחר, או כבר עכשיו אם יש חומר מוכן וכבר ראיתי שיש לך(כלומר זה שישאר). נראה לי בכלל שההצעות שצריכות להגיע עכשיו זה על הframe .

antidot

New member
--->

אני דיברתי על סקר ספקים. לגבי האתר הכוונה הייתה לTEMPLATE של HTML. Antid0t

maCr0T

New member
ד"א

צריך לבנות בהתחלה עיצוב פשוט, קטן, מה שחשוב זה מהסברים, לא העיצוב. ד"א אנטידוט, השרת שלך רץ עם MSSQL? וPHP? macr0t

antidot

New member
--->

עד לפני הקריסה זה היה MSSQL 7.0 . אני אשים את MSSQL 2000. PHP אני גם יכול להתקין. מה שכן, אני מעדיף להמנע מPERL וCGI ... VBSCRIPT וJSCRIPT כמובן רצים... ברור שצריך עיצוב פשוט וקל אבל חייבים טמפלייט בשביל אחידות. האמת היא שפעם ניסיתי להתחיל משהו... עדיין קיים אפילו: NetGuru אבל הוזנח מטעמי חוסר זמן וכו´... Antid0t

maCr0T

New member
אוקיי....

תגיד, מאיפה אתה מביא MSSQL?... PHP כן, CGI ופרל בטוח שלא, JSCRIPT אני לא יודע, VBSCRIPT אני יודע, נסתדר, מה גם צריך לוגו. mamammamammmaCR0T

dov98

New member
כפי שהודעתי כבר לאנטידוט

ישששששששששש. אין הגבלת נפח. רק HTML . האם מתאים?

למעלה