דוב, MACR0T ....

dov98

New member
הכתובת היא

users.tapuz.co.il/broadband את הסיסמה אני אעביר לאנטידוט ולך יותר מאוחר. היות ורק אתם לאחר בקורת שלכם תעלו לשם את החומר. לגבי סקר, מבנה המערכת של הפורום אינה מאפשרת לי לעשות כפי שנדרש. בקרוב אני אעלה לפה את זה ותציעו מה לעשות עם זה.

antidot

New member
--->

רק עם HTML אני לא בטוח שאפשר לעשות את הסקר. מה בדיוק אתה רוצה שיופיע בסקר ? Antid0t

antidot

New member
אגב !

האם זה משאיר לנו את הבלעדיות על החומר הנכתב ? כי עם הבלעדיות היא של תפוז, אני מעדיף שרת חיצוני... Antid0t

antidot

New member
--->

רצוי מאוד ASP. שלחתי לך תגובה במערכת המסרים. Antid0t

antidot

New member
לא מתקרב יותר למערכת מסרים...

גועל נפש... כל כמה שניות זה עף... לעניינינו: adsl.org.il כתוב בHTML טהור. אך אם תשים לב, כל התוכן הוא סטטי ולא אינטראקטיבי. דבר ראשון ASP חוסך המון זמן ומאפשר בניה דינמית ואינטראקציה עם המשתמש. HTML טהור בימינו זה פאסה ולא מושך אף אחד... בגלל זה ההצעה שלי הייתה: פיתוח לוקלי ואח"כ העלאה לשרת חיצוני שמאפשר שימוש במה שאנחנו רוצים. אגב: ניתן לשלב את שניהם, למרות שתפוז לדעתי יתנגדו לכך. לדוגמא: האינטרפייס על שרת חיצוני וקבצים והורדות על השרת של תפוז. תחשוב על זה. אחרת נתקע עם משהו שיגביל אותנו לא מעט. אגב: גישה לבסיס נתונים מאוד רצויה... ובטווח ארוך אף נחוצה. Antid0t

dov98

New member
כמו שאמרתי אברר הכל. החשש שלי

הוא שהיות והתחלות קשות, שלא יהיה משהו שיעצור אותנו כבר בהתחלה. לכן לפני הכל אני רוצה להיות בטוח שזאת הדרך. "הדרך הארוכה ביותר היא הקצרה ביותר"

antidot

New member
ואם להגיד את האמת...

אני מעדיף לשלם את ה10-15 דולר בחודש עבור אכסון מאשר להיות כפוף לתפוז... הרי תפוז מחייבים מבחינת התוכן והסיכוי לצנזורה הוא לא קטן. תחשוב על זה... לדעתי מקום אכסון לא מוגבל זה יפה מאוד אך זה לא הכל ... Antid0t

dov98

New member
כל החכמה בזה, זה הקשר לפורום

והאינטראקציה. לגבי צנזורה, יותר מאשר אנו מצנזרים את עצמנו, אין. בלאו הכי משתדלים לא להכנס לדברים לא רצויים. בכל מקרה זה איננו הפורום שלי, אלא של כולם ובהתאם לכך אני מברר את כל הנקודות. האם הנקודות שהעלית עד עכשיו זה כולם, והאם למישהו יש עוד משהו? אגב, אתה יכול אני חושב להסתכל באתר שאיציק דבר עליו אתמול ולראות איך הוא. בכל מקרה לפני שנסתכל רחוק צריך לבדוק את הפוטנציאל כאן, לא? ורוב האתרים הוולונטריים נסמכים על איזשהו גוף, לא כן?

maCr0T

New member
תראה

אני מאמין במאה אחוז שאנחנו כפופים לתפוז. נכון, ASP פי כמה יותר טוב מHTML. ישנן הצעות של 50 מגה, וFTP, עם ASP+PHP (אני יודע PHP, בהתאמה למערכת שאני עובד, יוניקס, אז צריך תמיכה.) אני חושב שUP טובים. ד"א! הושלמה הקמת הסיב האופטי של 3.8 TB שמתחיל בישראל, דרך איטליה ובריטניה לניו יורק! (כתוב במגזין "טכנולוגיות") ד"א, DB זה חובה, לדעתי. פוטנציאל? תלוי בגולשים, יצא דיי טוב אם נקבל כניסות כמו ADSL.ORG.IL. maCr0T

dov98

New member
טוב אני רושם גם את זה, יש עוד

רעיונות? אני פשוט חייב לבוא עם כל הדרישות.

למעלה