דוגמניות ומתכונים ב-
אנשים

«Jimmy Page»

New member
Grateful Dead- כל American Beauty

אלבום גאוני. אלוהים, חלמתי את אחד החלומות הכי מטרידים שאי פעם חלמתי. אני מפחד ללכת לישון }: [שתבינו. כבר יצא לי לחלום שאני נכנס עם סוכן ממשלתי לדירה איפשהו, ואנחנו מכסחים במכות אישה זקנה ותינוק. אז זה באמת מטריד :ם]

s t a

New member
אני לא חושבת שיש מישהו עם חלומות יותר הזויים

משלי. ברצינות אני חולמת דברים כ"כ מוזרים שאין לי שמץ של מושג למה לעזאזל חלמתי את זה חחחח, דברים בכלל לא קשורים למציאות חח מה חלמת?

«Jimmy Page»

New member
סיפור ארוך,

אבל זה עירב בית לא מוכר מעורב עם חניה, כמה חברים לא קשורים שלי, אני עומד במטבח עם חבר אחד ואנחנו חותכים סלט, ואז דוחפים הכל דרך החורים הקטנים של המסנן בכיור. ואז האקסית שלי יוצאת מהחדר, אבל היא בגובה 2 מטרים וברוחב זהה, ואז היא לוקחת אותי לשיחה ואומרת שהיא יודעת ששילמתי 1600 דולר למישהו שקוראים לו סלע בשביל השיער. [אני לא יודע מה זה אמור להביע] ושם בערך זה נגמר. אבל כבר חלמתי דברים יותר הזויים, בתמצית- צב, שהופך לנחש, שהופך לאחותי, שהופכת לצב שוב, ובסוף אני בונה לה מבצר מארבעה שיפודים וחוט בד. ופאק, מי מכניס מכות לאישה זקנה ותינוק? אני בנאדם חולה לפעמים

s t a

New member
חחחחחח מעניין למה חלמת את זה

הקטע בחלומות ההזויים האלה שאין לך שמץ של מושג מה בדיוק זה אמור להביע? בלילה שעבר חלמתי שיש לי חזה בצבע כחול זוהר-זוהר ואז כשאני קולטת את זה אני מתחילה לבכות בהיסטריה ולצעוק, אחרי זה אני הולכת למראה ופתאום קולטת שהוא בצבע סגול חזק ושוב פעם מתחילה לבכות בהיסטריה ואז נגמר החלום חחח הזוי לגמרי

«Jimmy Page»

New member
פסיכודלי /m\

אני לא חושב שלחלומות האלה שלי יש משמעות... אם כן אז מישהו צריך להסביר לי, למה המאפיה הארגנטינאית [כי יש כזאת, מסתבר] משתלטת לי על הבית, ולאחר שאני לא נענה לכופר, מציפה אותו בארנבים. ארנבים!~@# אין מצב שיש לזה משמעות או רבדים סמויים. זה טימטום טהור.

s t a

New member
חחחחחחחחחח חלום גדול

חייבת להיות משמעות..נראה לי לפחות תחשוב טוב, אול ייש לך איזשהו פחד מארנבים? או להפך, מהמאפיה הארגנטינאית?

«Jimmy Page»

New member
חחחח להיפך P:

אני אוהב כל חיה אפשרית, במיוחד את השעירות מביניהן, ואסאדו זה טעים. גם ארגנטינאים זה עם חביב ביותר. אולי זה עובד על הפכים, כמו שאומרים שאם את חולמת שאת מתה, את תזכי לחיים ארוכים. או משהו הומואי בסגנון. אבל היי, גם אז זה לא אומר כלום D: ואם יש משמעות, איזו סיבה יש לי להיפגש עם סוכן ממשלתי ולהכניס מכות לאישה זקנה ותינוק? }: שני סוגי אנשים שאני נוטה לחבב בד"כ, בטח שלא לנקות עם הפרצוף של הזקנה את השיש במקלחת.

s t a

New member
לנקות עם הפרצוף שלה את השיש במקלחת??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב עכשיו בכלל אין לי מושג מה בדיוק זה אמור להביע חחחח זה כ"כ מוזר

«Jimmy Page»

New member
היו יותר גרועים כשחושבים על זה...

אבל הצלקת שם }: אין דבר יותר מפחיד מילדה של 1.60 מ' שמתרחבת למימדים של מקרר מסחרי. אני חושב :ם

למעלה