ממש מוסרנות- כל שהוא עושה זה להצביע
על האמת- אחד לאחד. עוד מישהו צריך לבקש ממכן לא להכנס לפה ולא להעכיר את האווירה? בפעם האני לא יודעת כמה? אני מחזקת כל מה שהוא אומר- בלי שום כוונה לפגוע בך דודו, אבל זאת המציאות כרגע, לפחות מבחינתי. עד שזה יעבור/ישתנה- קשה לי לקבל את הטבעיות שבה נראה לך שאת יכולה להפוך חלק מן המרקם אחרי כל שאירע. הנחתי שלא תוכלי לשתוק אחרי דבריו- הנחתי שתהיה תשובה- אז תשובתי אליך- הוא כתב זאת כי מס' באי פורום - כולל אני - העדיפו לא להיות כאן אפילו- כיוון נוכחותכן, מאשר לפתוח בריב, מאשר להעלות את הדברים על הכתב, כאשר נרמז מס' פעמים שזה המצב אך זה התקבל באטימות גמורה! ההחלטה ביננו היתה להתעלם מכן! לקוות שתעלמו מכאן! אז באמת.. את מעדיפה שאף אחד לא יגיד לך כלום אבל שתהיי אחראית לשיתוק פורום זה, ללא ידיעתך? אני לא מאמינה שאת עושה את זה בכוונה, אני לא מאמינה שלא איכפת לך. את יכולה להבין שדברים התגלגלו בצורה מסויימת וזו התוצאה, ולגלות גדלות נפש מצידך, ולהמנע מכמה הודעות, שצורמות לנו כאילו היו דריכה על הרגל. לסוני אין שום עניין בסערות על בסיס אגו, האמיני לי, הדבר האחרון שעשה הוא זניחת עקרונותיו- רק הבין שמוואלה כבר כנראה לא תבוא הישועה. נראה דווקא שלך ולזהרה יש צורך באקשן, מכך אנו חוששים- שתחבלו בהמשך קיום פורום תמיכה. כמו שאתן עושות- בנסיונכן לעשות שירות דוב לא מוצלח- כבר זמן מה. לקחתן את וואלה כערובה- דבר חמור ופוגע, אי אפשר להזיז אתכן משם- אז תשארו שם! אל תחבלו לאנשים אחרים שלא רוצים להיות שם- בגללכן! עשו את מה שאתן עושות בצורה הכי טובה שאתן מוצאות לנכון- אבל זה לא כולל הצמחת גדילים ארסיים לפורומים אחרים, לא כאן, ולא בפורום שיפתח. את חושבת שאת יכולה לקבל את העובדה שיש כמות אנשים שמרגישה כך, כפי שכתבתי, אפילו אם נראה לך שזה מעוות לחלוטין/שקרי/מבוסס על דעות שווא או מה שלא יהיה שתוכלי לטעון כנגד זה? כל טענותיך לא ישנו את התחושות המסויימות הללו, מוטב להניח לכך עד שאלו ישככו. אפילו אם זה אומר שאת לא יכולה להנות בטבעיות מן הפורום הזה, שאנו מאכלסים- כיוון שאיננו רוצים להיות בוואלה, בחברתכן- את מבינה את האבסורד בהגיעך בנונשלנטיות לכאן? את מבינה מה עומד מאחורי דבריו של סוני? אני לא רוצה לריב ולהתווכח עמך, שתנסי לשכנע אותי ואת "באי תפוז" בשגיאותי לפי תפיסתך, אין בכך טעם, לא היה בכך טעם מעולם, אני מקווה שתביני זאת כבר. אני כותבת כדי שלא יהיה ספק בליבך שאכן אמת בדבריו של סוני- שלא יעמוד לבדו בדעת הרבים. אם תתעקשי- עוד יצטרפו ויכתבו זאת מתוך כעס אליכן- דבר שהם מנסים להמנע ממנו כרגע. אז - בואי לא נדרדר את חילוקי הדיעות הלאה. שקלי בעצמך את מידת גדלות הנפש שאת יכולה להועיל לנו בה. לא קל לי לכתוב את הדברים, אבל נראה שאין ברירה.