דודו את לא חושבת שזה שאת כאן.......

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
דודו את לא חושבת שזה שאת כאן.......

זה מממ איך לומר בעדינות מעט חסר טאקט??? יש אנשים שלא נכנסים לוואלה כי הם לא רוצים לראות אנשים מסויימים אז זה הפך למקלט שלהם תני להם את הזולה שלהם בשקט!!! ו אני לא מתכוון לקרוא אחת מההודעות הארוכות שלך אז אם את מעוניינת להמשיך את הדיון ולמקרה ששכחת הפלאפון שלי הוא 058589668

my last sony0

New member
אז למה הטרדת בוואלה?

בגללך חברי הקהילה לא יכולים להכנס יותר לפורום תמיכה בוואלה. נאה דורש ונאה מקיים. חוצמזה הדוברת שלך סיבית אמרה שאתה לא תכנס לפורום הזה לעולם. זה לא מזיז לי שאתה מתעלם ממני. לא צריך תגובות ממטרידנים. ודרך אגב החולים פה לא משתמשים בזולה - מקסימום סרוקסט.

dodo281

New member
פפפפפפפפפ.... איזו מוסרנות ...../images/Emo15.gif

ובצדה - לאן נעלמו העקרונות המוסריים הדגולים שלך ?!?!? עשית לנו "מלחמת קודש" קשה בוואלה - המתאימה לקנאים בלבד - בשם: "טובת הקהילה=פורום יחיד !!!" - אלו עקרונותי ואני נלחם עליהם.... ובשל כך - לא אכנס לתפוז - כל עוד קיים פורום בוואלה...!!! - לטובת הקהילה - כמובן...........
))) אביר הקהילה היית..... הפרעת לרבים וטובים - במשך חודש וחצי - בשם עקרונותיך !!! - עד אשר..... ואז - מייד - !!! אתה ממהר להיות אביר פורום זה ?!?!?!? והנה - חיש מהר - למען האבירות - אתה מוותר על עקרונותייך - ונכנס לתפוז ?!?!?!? - אחלה הזדמנות בשבילך להמשיך ללמד מוסר..... עקרונות נעלים וכד' .....פפפפפפ........ ושימו לב - כל באי תפוז !!!! - לא אני התחלתי השיח הלא נעים הזה - מפר שלוות הזולא - כי אם סוני.... !!!! נראה לי כי סוני מעוניין בהמשך הסערות המעמידות אותו במרכז העניינים, שאם לא כן - לא היתה לו כל סיבה לפנות אלי..... יש לו צורך - להיות - במרכז העניינים - לא משנה על חשבון מה... כולל שלוות הזולא....!!!!!!! וגם אם דבריו = שפתיים נוטפות דבש.... וסוני - 1.תודה - .... 2.והינך מוזמן לא לקרוא הודעותי - לא הקצרות ולא הארוכות - ולהימנע מכל שיח עמי בפורום זה - כן !!! בדיוק !!!! - עמ"נ לא להפר שלוות הזולא ......!!! נראה אם אכן שלווה זו חשובה לך.... פשוט - אל תקרא דברי - כהצעתך - התעלם ממני - ואל תשיב לי. תעשה זאת - תצא גדול !!! מסוגל ?!?!?...... :

daud

New member
ברור שאני לא אתייחס ../images/Emo13.gif

למה חשבת שבקשתי שהיא תתקשר אלי?
פשוט אני מבין את מה שהן מנסות לעשות אז חסמתי להן את האפשרות הזו מראש

mira ker

New member
להזכירכם, ../images/Emo20.gif כאן זה בית השאנטי.

לא ויכוחים, לא ירידות, לא רוגז, לא החרמות, ולא הרשאות. כאן זה מקום פתוח לכולם לאהבה, קבלה, יופי, תמיכה, צחוקים, יצירתיות. ועוד דברים חיוביים שמרחיבים את הדעת. ולכולם אני מייעצת לא לקרוא את הויכוחים, כי הם מרעילים את הנשמה. חפשו רק טוב. יום טוב מירה

sayv

New member
ממש מוסרנות- כל שהוא עושה זה להצביע

על האמת- אחד לאחד. עוד מישהו צריך לבקש ממכן לא להכנס לפה ולא להעכיר את האווירה? בפעם האני לא יודעת כמה? אני מחזקת כל מה שהוא אומר- בלי שום כוונה לפגוע בך דודו, אבל זאת המציאות כרגע, לפחות מבחינתי. עד שזה יעבור/ישתנה- קשה לי לקבל את הטבעיות שבה נראה לך שאת יכולה להפוך חלק מן המרקם אחרי כל שאירע. הנחתי שלא תוכלי לשתוק אחרי דבריו- הנחתי שתהיה תשובה- אז תשובתי אליך- הוא כתב זאת כי מס' באי פורום - כולל אני - העדיפו לא להיות כאן אפילו- כיוון נוכחותכן, מאשר לפתוח בריב, מאשר להעלות את הדברים על הכתב, כאשר נרמז מס' פעמים שזה המצב אך זה התקבל באטימות גמורה! ההחלטה ביננו היתה להתעלם מכן! לקוות שתעלמו מכאן! אז באמת.. את מעדיפה שאף אחד לא יגיד לך כלום אבל שתהיי אחראית לשיתוק פורום זה, ללא ידיעתך? אני לא מאמינה שאת עושה את זה בכוונה, אני לא מאמינה שלא איכפת לך. את יכולה להבין שדברים התגלגלו בצורה מסויימת וזו התוצאה, ולגלות גדלות נפש מצידך, ולהמנע מכמה הודעות, שצורמות לנו כאילו היו דריכה על הרגל. לסוני אין שום עניין בסערות על בסיס אגו, האמיני לי, הדבר האחרון שעשה הוא זניחת עקרונותיו- רק הבין שמוואלה כבר כנראה לא תבוא הישועה. נראה דווקא שלך ולזהרה יש צורך באקשן, מכך אנו חוששים- שתחבלו בהמשך קיום פורום תמיכה. כמו שאתן עושות- בנסיונכן לעשות שירות דוב לא מוצלח- כבר זמן מה. לקחתן את וואלה כערובה- דבר חמור ופוגע, אי אפשר להזיז אתכן משם- אז תשארו שם! אל תחבלו לאנשים אחרים שלא רוצים להיות שם- בגללכן! עשו את מה שאתן עושות בצורה הכי טובה שאתן מוצאות לנכון- אבל זה לא כולל הצמחת גדילים ארסיים לפורומים אחרים, לא כאן, ולא בפורום שיפתח. את חושבת שאת יכולה לקבל את העובדה שיש כמות אנשים שמרגישה כך, כפי שכתבתי, אפילו אם נראה לך שזה מעוות לחלוטין/שקרי/מבוסס על דעות שווא או מה שלא יהיה שתוכלי לטעון כנגד זה? כל טענותיך לא ישנו את התחושות המסויימות הללו, מוטב להניח לכך עד שאלו ישככו. אפילו אם זה אומר שאת לא יכולה להנות בטבעיות מן הפורום הזה, שאנו מאכלסים- כיוון שאיננו רוצים להיות בוואלה, בחברתכן- את מבינה את האבסורד בהגיעך בנונשלנטיות לכאן? את מבינה מה עומד מאחורי דבריו של סוני? אני לא רוצה לריב ולהתווכח עמך, שתנסי לשכנע אותי ואת "באי תפוז" בשגיאותי לפי תפיסתך, אין בכך טעם, לא היה בכך טעם מעולם, אני מקווה שתביני זאת כבר. אני כותבת כדי שלא יהיה ספק בליבך שאכן אמת בדבריו של סוני- שלא יעמוד לבדו בדעת הרבים. אם תתעקשי- עוד יצטרפו ויכתבו זאת מתוך כעס אליכן- דבר שהם מנסים להמנע ממנו כרגע. אז - בואי לא נדרדר את חילוקי הדיעות הלאה. שקלי בעצמך את מידת גדלות הנפש שאת יכולה להועיל לנו בה. לא קל לי לכתוב את הדברים, אבל נראה שאין ברירה.

my last sony0

New member
מאיפה העוינות ?../images/Emo41.gif

הרי התיחסו אליך כמו מלכה בוואלה. וזה מה שאת מחזירה - רעה תחת טובה. וזה מדהים איך הפכת לדוברת של סוני במישרה מלאה. הרי קודם דודו היתה הדוברת שלו ותראי מה קרה.

נאן

New member
למטרידנון שלנו ובעצם לדודו וזוהרה

אשבור שתיקה ואני יענה לך מאיפה בא העוינות ואם תשים לרגע את העוינות שיש לך באובססיה שלך נגד סוני ותהיה אוביקטיבי אולי תוכל לקלוט מה משמעות הפגיעה שמנהלת הפורום בוואלה וסגניתה עוללו לאנשים שפשוט נעלמו להם...משם עם כנפים. לך יש אולי קשקשים והכל עובר לידך ומותר לפגוע ואפילו להעליב והכל בשם העוינות והאובססיה וחבל מטרידן או לא החזקתי ממך הרבה יותר. הן יודעות וזה כנראה הנשק שלהן איך להמשיך להתעלל. שאנחנו לא ממש רוצים לענות להן. ואז הן ממשיכות להשתלח חופשי חודשי. אבל גב דודו אנחנו לא נהיה אף פעם תמימות דעים. ואין ביננו כלום אין בך את היכולת ואפילו לא לשניה קלה לכבד את הגזע האנושי ויותר מזה אין בך יכולת הבנה בכלל למה שאת עושה. לכן כמו שאמרתי למי שיש מום הוא לא יכול למחוק אותו. וצריך לקבל אותו כמו שהוא עם המוגבלות שלו. אבל קבלנו הבטחה שברגע שאת או המנהלת של פורום תעברו את הגבול תמחקנה ההודעות שלכם. ומאחר ואני מכירה את התופעה לא ירחק היום שאולי תמוגנה לאט לאט אבל בטוח מכאן ובשקט. תמשכנה להיות ציניות בדרכם המענה בסופו של דבר יגיע... הרבה אור והרבה שלוה שבת שלום נאנוש

my last sony0

New member
נאן - לא יפה

א. אני לא הטרדתי אף אחד ב. מה זה מטרידנון. בעצם לכל אחד יש משהו שמטריד אותו. גם אני יכול לטעון שאת ועוד כמה שפוטות של סוני מטרידות אותי. ג. לבוא עם רגשות התנשאות ולהדביק תויות לאנשים זו התנהגות לא מנומסת שיכולה לחזור כמו בומרנג. ד. זה שאת פגועה (ואני לא מבין למה את נוטרת איבה כל כך הרבה זמן- הרי בועז כתב שלסלוח זה אלוהי ועדיף אהבה חינם מאשר מאשר שנאת חנם , זה גם יחזק אותך ויעזור לך.) מההתבטאות של הכדורים לא אומר שצריך לירות לכל הכיוונים. גם טיה אמרה לסוני ללכת קיבינימט ואחרי זה הוא הפך לשותף הנאמן שלה להטרדות בוואלה. ה. זה שסוני וטיה הטרידו והציפו קשות את הפורום בוואלה וגרמו למעשה לשיתוקו על זה אף אחד לא העיר מילה . המגמתיות של כמה פה ממש זועקת לשמיים וזה גם כפיות טובה. יותר נוח לתקוף אותי בגלל שאני לא כותב מתכונים לעוגות בחושות ולפשטידות. מה שלא יהיה שתהיי רק בריאה ושאלוהים יהיה תמיד לצידך. ותשתדלי לא להדביק תויות לאנשים ישרי דרך.

daud

New member
שמח ששברת שתיקה.......

אני מניח שהנקודה מוצתה ועכשיו המקום הזה לא יופרע יותר על ידן, בכל מקרה למטרידנית דווקה המון סיבות לשנוא אותי ואני גאה בכל אחת מהן.
בכל מקרה נאנוש אני יודע שאת יכולה לראות את הצדדים החיוביים בכל דבר אז בואי נצחק ביחד מהמטרידן ו לא נתיחחס למה שלא שווה התייחסות

dodo281

New member
נאן - אין לי כל צורך ../images/Emo149.gif

בתמימות-דעים איתך. ניסיתי לחייך אלייך - נדחתי - כמובן. חבל שלא הבנתי מראש - כי את אדם הדבק בזעמו. אין אנו משתלחות - זוהרה ואני. כל שאנו עושות - מעת לעת - הוא להגיב על הודעות הנוגעות לנו ישירות!!! הודעות אלו מושארות כאן - על-ידך - נאן, ע"י סייב, - ועתה גם סוני. כולכם מקיימים ביניכם תיקשורת גם מחוץ לפורום זה - כך שאין לכם על בעייה - להחליף ביניכם דעותיכם על זוהרה ועלי - באין מפריע.... לעומת זאת - בבחירתכם - להשאיר הודעות הקשורות בזוהרה ובי בפורום זה - מטרתכם שונה וברורה - : לפגוע בנו !!! להמשיך להתווכח !!! אז אל תצטנעו כולכם מאחורי מילים יפות ומוסריות .... פשוט עשו כרצונכם - ונגיב לכם - כרצוננו. ואל תקראו לנו במתיקות - לשמור על שלוות פורום זה - שמרו עליה בעצמכם !!! ואתם יודעים היטב כיצד....

dodo281

New member
אכן כך - אך........./images/Emo70.gif

יש אנשים ששוכחים כי גם למי שמקבל יחס מלכותי, ואף למלך של ממש - לגיטימי לאמר - :לא, אדוני המלך = דעתי שונה"...... ועל אחת כמה וכמה - אם זכו קודם לכן ליחס טוב במיוחד - מעל ומעבר לכל המקובל ביחסים בין אנשים - שכל הקשר בינייהם הוא ויטואלי.. זה מה יש.... כל טוף!!!

daud

New member
תודה סייב.........

אולי עכשיו הן יבינו אם כי יש אנשים שלא מבינים את מה שהם לא רוצים להבין
אבל את יודעת מה אופטימיות זה טוב כמו שאת אומרת לאט אבל בטוח

dodo281

New member
סייב - "גדילים ארסיים" וכד' - ../images/Emo31.gif

אומנית ההסלמה הלשונית את - סייב - כרגיל.... למה כ"כ קשה לך לקבל את הטבעיות בה אני נכנסת לכאן ? הרי אחרי שלב הסערה הגדולה שלך בוואלה - הלכת - ושבת לוואלה - ונכנסת שוב בטבעיוןת. לא רק זאת - אלא שמיהרנו - זוהרה ואני - מיד !!! להאיר לך פנים - ולקבל אותך הרבה הרבה יותר יפה מאשר ב"טבעיות" לבדה. אם הנחת מראש שלא אמנע מלענות על דבריו של סוני - ויש לך קשר כ"כע טוב עם סוני - ולשניכם כ"כ חשובה שלוות בית-שאנטי זה - אזי - מדוע ?!?! מדוע לא שכנעת את סוני - לטובת השנטי !!!! - לא לכתוב אלי כלל כאן !!! ???!?!?! - אולי משום שאף שאת רוצה בשלוות השאנטי - אינך יכולה להימנע מהדחף - לאמר לי את דעתך - ?!?!? גם על חשבון שלוות השאנטי ?!?! הרי כלל לא פניתי אלייך!!! עניתי לסוני - על דבריו אלי - !!! ביקשתי כי לא יגיב - לטובת השאנטי. סוני - אכן לא הגיב!!! אז מה ?!?! את - ?!?! את אינך יכולה להתאפק מלענות על דברים שכלל לא הפנו אלייך ?!?!....!!!! את לא יכולה לשמור על שלוות השאנטי - וכל זאת - בשם - טובת שלוות השאנטי !!!!........ הרי כמו שהיה לך ברור - כדברייך - כי אענה לסוני - הרי היה לך ברור כי אענה גם לך....!!!! אם כך - הרי שבחרת להתחיל וויכוח כאן !!!! אמרי נא .... - כל כך חשובה אני לך עד כי אינך יכולה פשוט להתעלם מדברי ?!?!! שאם לא כן - הרי מה שחשוב לך - הוא :- להיות האחרונה שאומרת את דבריה - אחרי דברי - אף שדברי כלל לא נאמרו אלייך !!! וזה חשוב לך אף משמירת שלוות השאנטי כאן ....!!! אז צאי ורכשי לך מידה של איפוק.... כן, במכולת - ורק אח"כ - חזרי לכאן!!! ואז - רק אז - תוכלי לכבד את החלטת קבוצתכם - להתעלם ממני ......

מרוצה

New member
דודו.

חבל על השתלחות שכזאת פה. להווא ידוע לך ולכולם כי, טיה וסייב הן שהחזיקו פה את הפורום עד שהוא התאושש. אני לא נגד התגובות שלך לכל דבר, פרט, להשתלחויות. בבקשה אם את רוצה לענות בטונים כאלה אז רק בוואלה. פה עייפנו מהטונים הצורמים. לא רק אור מפריע, גם צלילים צורמים מפריעים. מאד מבקשת תכתבי עיניינית לתמיכה. אם הקהילה התשושה מאד חשובה לך.

my last sony0

New member
סליחה ../images/Emo41.gif

את כותבת שטויות במיץ עגבניות אני הייתי פה מאז ומעולם. טיה וסייב פלשו לפה בלי הרשאה והתחילו בהשמצות. עכשיו הן נהיו המייסדות ? מה אני אינדיאני ?

dodo281

New member
מרוצה - הכל ידוע../images/Emo140.gif

בפתיחת הפורום - סוני היה בנפילה - וזוהר ואני היינו כאן לקיימו. אח"כ - סייב, טיה, מירלה, שריק, סמדר. כשניכנסתי לפורום זה - נכנסתי רק בדברי נועם. כשנאמרו כלפי דברי בלע לראשונה - ראיתי - לא הגבתי כלל. כשהם נאמרים עתה - אני מגיבה. אין לי עניין בחילופי דברים אלו, ומסתבר - שגם לך. אז - בקשי נא מחברותייך היקרות - כי פשוט לא יתנו לי סיבה לענות. מובטח !!! - כי אני לא אפתח בדברים מעיין אלו - !!! כל טוף!!!

למעלה