צורם צורם...
אני מבינה מדבריך שאת את לא מסוגלת להגיב באיפוק כאשר מקבלת ביקורת כלשהי, אף אם מאופקת ולכן- עדיף להתעלם ממך, לטובת הכלל...
נוח לך פה, השארי, אני בטח ובטח לא בחרתי להתחיל עמך ויכוח וצר לי שלכך את לוקחת את הדברים, אך שלוות השאנטי והנסיון שלנו להתעלם מהטרדות לא יכולה להוות לך תירוץ לכתוב דברים חריפים ואז להאשים את המגיבים. פה לא מבקרים אחרים על מחשבותיהם אם הם אינם מנסים לפגוע באמצעותם, לא שולחים אותם למכולת, לא מדברים אליהם בגסות. כאמור- רוצה את כ"כ להיות חלק מאיתנו- שבי, וכולי תקווה שאכן- אף אם דברים יגעו בעצב אצלך- לא תבחרי לענות כפי שענית לי. ומדוע את מגיבה בפליאה על "היחס המיטיב מעל ומעבר למה שנהוג בהיכרות וירטואלית" ותגובותי היום- עברו מים רבים מאז, ותגובות רבות, קשות וכואבות. פעם חשבתי שההבנה ביננו היא מעבר למילים לעיתים- זמן ארוך אני מבינה שלא, תק' ארוכה ניסיתי להסביר ולדבר אל אותו חלק שפעם הכרתי, אך, כנראה שיש לשים את אי ההבנה בצד, ולקוות לדף חדש. שונה, למוד נסיון- עצוב ככל שיהיה. אני מקווה שאת מבינה שרק התקשורת החיובית שהיתה ביננו בעבר היא שגרמה לי עוד להתייחס ולא להתעלם, אבל כל זה לא משנה עכשיו כל אחד ודיעותיו וצירים רבים ושונים יכולים להסתובב בעולם זה מבלי שיכנסו זה לדרכו של זה. כל טוב, ורוגע, וסוף לויכוחים. אמן. ולמרות כל הדברים הקשים- שלל כתבות על בריחת סידן מחכות לך , כולל כתבות על נזקים הקשורים לחלב. - לא שכחתי.
אני מבינה מדבריך שאת את לא מסוגלת להגיב באיפוק כאשר מקבלת ביקורת כלשהי, אף אם מאופקת ולכן- עדיף להתעלם ממך, לטובת הכלל...