דוד גרוסמן: "אין מלך בישראל...

trigotrigo

New member
זה שזה נכון לא אומר שזה במקום.

על במה שבה מי שצריך לחוות תוכחה הוא הציבור הישראלי, לא השלטון, באים אנשים ומתבטאים בצורה כזאת? זה פסול לחלוטין
 

תומרס1

New member
מסכים עם כל מילה

יש דברים שהציבור אינו מודע אליהם ואינו מעורב בהם ואפילו לא מר גרוסמן היקר והמוערך..
 

טלמ

New member
הוא לא שווה התייחסת

לצערי, השמאל מנצל את העצרת לזכר רבין לטעמים פוליטיים בלבד וחבל. העצרת הזאת היא לזכר של מנהיג של מדינה שנצרח ע"י בן עמנו. מדיניותו של רבין הייתה ועדיין שנויה במחלוקת ובבמה אחרת יש לי דברים טובים ורעים להגיד בנושא אבל עדיין - דוד גרוסמן ודומיו מנצלים בצורה בוטה את הבמה שניתנה להם. דוד גרוסמן הוא עוכר ישראל. אין מילה יותר טובה לקרוא לו. ועצוב שדווקא סופרים מוערכים שאמורים לתת במה משכילה ותרבותית למדינה שלנו רק מזיקים לה.
 
../images/Emo45.gif

אם אב ששכל את בנו הוא עוכר ישראל, אז כנראה שמשהו באמת השתבש פה. צר לי שאתה חושב כך טלמ.
 

טלמ

New member
שכל את בנו, אבל זה לא גורם לו

להראות טיפת אמפתיה למדינת ישראל.
 

טשאפק

New member
התבלבלת כנראה

בין "אהוד אולמרט" ו"מפלגת קדימה" לבין "מדינת ישראל". האם לא ברור לך שגרוסמן דיבר מתוך כאב גדול על גורלה של מדינת ישראל? טיפת אמפתיה? הר של אמפתיה. זה בכלל לא קשור להיותו אב שכול. מותר להעביר ביקורת על הבמה שבה בחר לדבר, אבל מכאן ועד "עוכר ישראל" - המרחק עצום. והנה שוב עוד "עוכרי ישראל", חתני פרס נובל פרופ' אומן ופרופ' צ'חנובר, בראיון עם סבר פלוצקר: >>> גם מן הצמרת השלטונית של ישראל לא חסרו השניים את שבטם. "הם עלובים", הסכימו. פירט פרופ' אהרון צ'חנובר: "זה ממש עלוב שאין שם אף אחד שמשרה איזשהו שאר-רוח. אין אף אחד שאתה רוצה לדבר איתו, שאתה רוצה לשמוע את רעיונותיו. למען האמת, אנשי האליטה השלטונית בכלל לא משמיעים רעיונות. הם חסרי כיוון, חסרי שיח, אין להם אפילו אג'נדה. הם משתמשים בכל מיני פעלים בשפה העברית - התכנסות, התפרקות - שהם חסרי פשר ומובן. ריקים מתוכן. ובמרכזה ניצבת לה בועת סבון שקרויה מפלגת קדימה"
 

אשרת

New member
זה מעורר גיחוך.

מצאת באיזה מקום לומר שמותר לו להעביר ביקורת על איזו במה שהוא בוחר, כאשר אחד המנהלים פה אומר בצורה די ברורה שלאזרח הקטן, שאין לו ידע וניסיון, אסור להעביר ביקורת על השלטון. :|
 
למעלה