דוד-נפלת ברשתן של נשות החתולים! אוי

yifatic

New member
דוד-נפלת ברשתן של נשות החתולים! אוי

מה קורה כאן? אנחנו כבר לא פורום של תשישומיאלגים? מה זו מתקפת החתולים הזו? ועוד חתולה שכבשה את דוד? אני ממש ממש לא אוהבת חתולים- מה תעשו? תגלו אותי מהפורום?

mira ker

New member
../images/Emo9.gifיפעתיק, גם אוהבי כלבים מתקבלים

בשימחה. וגם אוהבי עכבר-מחשב
לא היה עכבר באייקונים

tiaa1

New member
אנחנו פורום של תשושימיאלגים ש..

מגדלים חיות מחמד שמשמחות אותנו ,מרגיעות אותנו, מחייבות חלק מאיתנו לקום ולחיות לפי סדר יום כדי לספק את צרכיהם ואז הם גם מחזירים אהבה....עוד? הנה יש הודעה של " תפוז חברים" עם הצעות לעוד פורומים...את מוזמנת להיות ניידת...אהה ושכחתי....אנחנו בעיקר פורום תמיכה אחד בשני...נא קיראי את ההודעןת של סייב מאתמול בלילה על הטיפול בגור שנמצא אצלה... וזה נקרא רוך וטוב לב...

שריק 7

New member
טיה- מסכימה איתך../images/Emo23.gif

וגם אני נפעמת מהטיפול המסור שמעניקה סיון לחתול הקטנטן! כן ירבו אנשים הרגישים לסבל מכל סוג שהוא!!! ההתיחסות האנושית הזו היא נכס חשוב ביותר. כיף לנו לשמוע ולדעת על מקרים כאלה
שרי

ששרון

New member
הי שריל'ה, מה שלומך???

מזמן לא שמענו ממך מקווה שהכל בסדר, ושאת מרגישה טוב במסגרת המוגבלויות ואכן אין כמו חיות, אצלי החולשה היא לכל מה שלא עושה מיאו, אלא יותר בכוון של האו האו... ובהחלט בתכנון לקחת יצור חמוד שכזה לעצמי אם אמצא בית שאפשר לשכור עם גינה (כרגע אני בבית משותף קטן, עמוס לעייפה, ואין מקום לעוד מישהו גדול, רעשני ושעיר... יש כבר אחד כזה בבית והוא לא עושה האו או מיאו לפחות
) שרון

שריק 7

New member
הי שרוני! יתרון חשוב של האחד../images/Emo107.gif

המצוי בביתך.... לעומת חיית מחמד- הכלב החמוד והמנומס שלי, פרץ גדר של לול תרנגולות שאחד השכנים הקים בחצרו, ןלאחר קריעת הרשתות טרף תרנגולת וכל חברותיה נסו בבהלה. בקיצור- עשה בושות!!! ואילו בתוך הבית-הוא גר בפנים- הוא דמות רכה ואנושית, ומאפשר לחתול להתנהג כרודן השולט בכלב.... את וודאי לא חושדת בבן זוגך שיטריד פרגיות של שכנים
.... שרי

daud

New member
אם אנחנו בענייני תרנגולים אז...

אני לא מאמין אבל היום אני מסתכל החוצה ורואה תרנגול חום ודי גדול עם הכרבולת והכל מסתובב לו בחורשה מאחורי הבית שלי כאילו זה המקום הכי טבעי לתרנגול. בקיצור אני מקווה שהוא לא יעלם מהר לאיזה בטן של פועל סיני או שאיזה חתול לא יחסל אותו דווקא מתאים תרנגול שיסתובב בשכונה

ששרון

New member
דויד, איזה קטע...../images/Emo118.gif

נפלתי מצחוק אני מחזיקה לו אצבעות
ספר לנו את המשך קורותיו של "היצור השחצן".... שרון

ששרון

New member
ולמה שחצן?

כי...תרנגול שמסתובב ליד ביער, מצחיק אותי , בטח מנפח כרבולתו בגאווה, נשמע כזה שחצן...
אני מקווה שהוא ישרוד את מעבה היער בשכונתך.... חחח אגב, אם אתה מוצא סיבות רציניות לחשוש לחייו, אולי אפשר להרים טלפון לגן הזאולוגי של ת"א שיבואו לקחת אותו? כי לא נראה לי שהחורשה היא מקומו הטבעי או הבטוח (?)

daud

New member
שחצנות-יש את זה לתרנגולים ../images/Emo13.gif

לא משנה איכשהוא תרנגולים תמיד נראים שחצנים מין צירוף כזה של הליכה תרנגולית שמזכירה רס"ר לא אינטליגנטי במיוחד עם הנוצות של הזנב והכרבולת האדומה.

my last sony0

New member
הוא לא יכול להתקשר לשום מקום../images/Emo41.gif

רק לקבל שיחות בטלפון סלולרי גם זה רק אם הבטריה טעונה

tiaa1

New member
כדאי מהר לדווח עליו,לפני שיהפוך

למרק...פסח מתקרב....אולי הוא ברח מ"משפחה" שגידלה אותו למטרות כאלו...הרי הבט"ל מקצץ בקיצבאות אז תהיה מצוקה...תציל אותו... כל המציל תרנגול/ת לפני חג מרויח מרק צמחוני וטעים

ששרון

New member
הי שרי

אכן ה"אחד" אצלי בבית נוהג בצורה מעודנת יותר...
הוא אמנם גם טורף תרנגולות...אבל בדרך יותר קונבנציונאלית (אם כי כשחושבים על זה אין בעצם הבדל... עוברים לצמחונות???) חוץ מזה, נדהמתי מהדמיון בסיפור שתארת למה שהיה אצלי בילדות. היתה לנו כלבת פוינטר, (פוינטר=כלב צייד), עדינה, ממש רכיכה אמיתית בכל הקשור לבני אדם. מעולם לא שמעה על זה שהיא אמורה לנבוח כשזרים נכנסים, היא רק היתה רצה מייד ללקק להם את היד...
אבל מה? היא לא שכחה את הגנטיקה שלה בכל הקשור לציד, ומספר פעמים גם התנפלה על לולי השכנים וחיסלה כמה תרנגולות אותן היא הביאה בגאווה רבה לתוך הסלון שלנו... (כלבי ציד מביאים את הציד הראשי למי שהם חושבים כמנהיג הלהקה, ומחקרים הראו שכשהם חים עם אנשים , הם תופסים אותם כמנהיגים של הלהקה שלהם...) ואבוי, במקום לזכות להערכה על הציד שלה, היא היתה חוטפת צרחות איומות...מה גם שהשכנים כעסו מאוד. בסוף איכשהו הם הצליחו לגרום לתרנגולות לא לצאת מהגינה שם... והכל שב על מקומו ועד היום הם בקשר מעולה עם הורי... אבל אני זוכרת את אי הנעימות , וגם את רחמינו על התרנגולות האומללות... היו ימים, היום הכל כבר כבישים שם, לא חיות, לא טבע, לא לולים... אז לפחות אין לכלבים את מי לאכול

tiaa1

New member
לחברים של הורי בת"א היה כלב זאב

שלא פצה את פיו ולא ידע שצריך לנבוח. יום אחד נכנסו פורצים דרך חלון. הוא נתן להם לעשות מה שתיכננו. כשרצו לצאת מהדלת נשכב לפני הדלת ולא איפשר להם לצאת עד שהבעלים הגיעו. שתיקה שווה זהב??

מרוצה

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo50.gifשרי.

נכון שזה מאד, מאד מביך כשכלב פורץ גדרות. (תמיד בעלי הכלבים מוצאים עצמם מגינים על כלבם). אבל לא תגידי לכלב שהוא אנושי. הלואי והיינו כל בני האדם, כולם, כולם, מתנהגים לפחות לפי חחצי מהקודים של הכלבים. רבים והולכים הלאה. לא מפקירים גורים. נאמנותם לקבוצה ולסובב אותם היא כידוע ללא גבול. כשבן אנוש יהיה נאמן תגידי שהכלב בבית אנושי. אולי בפריצת גדר הוא באמת מתחיל להיות אנושי.
.

daud

New member
יפעתיק תתעדכני חייבים חיה בפורום../images/Emo13.gif

אני אתקין לך טמגוצ'י במחשב החדש

mira ker

New member
יש לכל אחד מאיתנו חיית מחמד קרובה

לכף ידו. כמובן זה העכבר. אנחנו כל הזמן מלטפים אותו. קצת לוחצים עליו, קצת מנקים אותו. הוא ממש מתאים לנו.

yifatic

New member
אני ישנה עם פו הדב ../images/Emo51.gif

ולדעתי הוא עונה לקריטריון של בע"ח

למעלה