דוד-נפלת ברשתן של נשות החתולים! אוי

נאן

New member
חתולים ומערכת החיסון?../images/Emo108.gif

יפצוק את לא לבד גם אני לא אוהבת חתולים,כל הכבוד לסייב על הטיפול המסור. אבל אני וחתולים לא חברים מה עוד שאני אלרגית אליהם.מה שלא הצלחתי להבין או אפילו להשתומם כאן. בעלי חיים ביתים זה נחמד אין ספק אבל גם חשוב מאוד. מערכת החיסון שלנו הרי רגישה מאוד וכל מיני מחוללי מחלות למינהן יכולים להחמיר את התופעות האלו. הדבר הראשון שנשאלתי עם יש לי חתולים...? חשבתם פעם על הקשר בין המחלה להתקפיי התשישות הנילוים ולבעלי החיים שמסביבנו בבית? נאנוש שיצאה לשניה מהמיטה לקרוא את כל הודעות הפורום(חטפתי סיחרור מהכמות). זה לא אומר שאני לא נהנת לראות חתולים בתמונות! נאנוש

tiaa1

New member
|פרהאוי אוי אוי, לא שמתם לב....יפעת

התיחסה לסוני לא לחתולים.... יפעת? דייג, אוהב דגים???

yifatic

New member
נאן- תודה שלא השארת אותי לבד...

אומרים שמי שלא אוהב חיות אינו אוהב בני אדם אבל מה עם מי שאוהב בעלי חיים יותר מדי? מה קרה? א"א להביע דיעה אחרת? ובסה"כ צחקקתי מהכיבוש שעבר דוד זו סיבה להטיף לי מוסר? חוש ההומור והציניות אבדו עם בוא התסמונות? ושמעתי את החתלתול בטלפון- תאמינו לי- עם קול כזה הוא יכול להיות הכרוז במשחקי כדורסל!!!!

sayv

New member
יש דבר כזה- אוהב בע"ח יותר מדי?

דבר שהוא לא עבירה אני מתכוונת?... אני מוצאת שאהבת בעלי חיים היא אחד הדברים הכי אנושיים שיש- לאדם שלא אוהב חיות יש אישיוז- מדובר ברגש אנושי בסיסי- חמלה, קירבה. למשל חברה שלי ששנאה חיות, גילתה כשנאלצה לבלות סופ"ש עם חתלתול- שהוא מקסים, ונקי, ואנושי- ולא רע ומלוכלך ורוצה לפגוע בה כפי שחשבה על חיות כל החיים שלה- בגלל אמא שלה- שהיא מסוג האנשים שכועסים כשאנשים טובי לב מאכילים חתולים באוניברסיטה. היא התגברה על זה. באותו עניין- ראיתי איזה מכתב למקומון שלנו- בשם "מי יציל אותנו" שמגיב לכתבה על כך שאנשים רבים מאכילים פה בסביבה חתולי רחוב- שאומר שההאכלה היא מטרד והרעש.. והלכלוך... ולמה חושבים על החתולים ולא על האנשים המסכנים שסובלים מהחתולים... ואני חייבת לציין שאכן- רעש יכול להיות, אם יש קרבות וכו'- לכלוך לא ממש- אבל לתת ליצורים חיים לרעוב, כי לא אסתטי למישהו לראות 3 חתולים בחצר שלו? לבנאדם כזה יש אישיוז- בהחלט. ואני לא רוצה להתבטא יותר בחריפות.. כמו החוק העירוני המטומטם שהיה בי-ם- קנסות על האכלת חתולי רחוב! ת"א אגב היא העיר היחידה שהעיריה שלה לא מרעילה חתולי רחוב אלא מסרסת ומעקרת אותם- ומנסה למצוא לחלקם בתים חמים. אבל מופרעים שזה מטריד אותם- הולכים ומפזרים רעל בעצמם באיזורי האכלת חתולים. איך בן אדם יכול להיות כ"כ לא אנושי.. כ"כ חסר לב. וחוץ מזה- הגורון בהחלט צרחן.. אבל לא הבנתי איך זה קשור למשהו בדיוק- מה את אומרת בעצם? שלא צריך כ"כ לרחם עליו או משהו?

daud

New member
סייו אני חושב שדווקא אני מבין...

תראי אני אלרגי לחתולים את ה"חתולה שלי" אני מחזיק בבית לזמן מוגבל גם כדי לראות כמה הרופא שאמר לי שהתסמונת נגרמת מתופעות לוואי של אלרגיות צודק ו גם כי אני יודע שמצאתי לה בית אבל אם הייתי מחזיק אותה בבית לאורך זמן והייתי סובל מהאלרגיות ועדיין ממשיך להחזיק אותה אצלי אז הייתי נופל בקטיגוריה של "אוהב חיות יותר מדי".
ו תדעי לך ש אני ממש ממש מבועס
אני יודע שאני לא יכול להחזיק חיה גם מסיבה בריאותית וזה ממש מבעס אותי!!! אני יודע שעל עניין הכסף אני אתגבר מתי שהוא למה אני יודע מממ אולי כי אני אופטימי ואולי כי איכשהוא תמיד הצלחתי להתרוממם בחייםפ אבל פתאום אני אלרגי לחתולים וכלבים!!! מה נשאר לי??? איגואנות ??? בקיצור מתיי ימציאו חתולי םוכלבים ללא שערות
???

sayv

New member
אתה אלרגי לרוק- לא לשערות.

ונדמה לי שיפעת לא דיברה על אלרגיה- אלא בכלל. והאמת ש... אם הייתי מגלה שאני אלרגית לחתול שלי לא הייתי נפטרת ממנו, אבל אני שמחה שאני לא- ושאין לי את הדילמה האיומה הזאת בכלל- ואיומה כי כל חיי היו לנו חיות בבית ולפתח אלרגיה פתאום- זה קצת יותר גרוע מלוותר על חצילים. אולי מישהו שלא מגדל חיות לא מבין.

mira ker

New member
האלרגיה היא לא לשערות של בעל החי

אצל חתולים האלרגיה היא לחלבון שנמצא אצלם ברוק. והוא נשאר על השיער כשהחתול מנקה את עצמו. לגבי כלב אין לי מושג מה האלרגיה לגביו. לדעתי לא מפתחים אלרגיה לשיער של כלבים. מאותה סיבה שלא מפתחים אלרגיה לשיער של בני אדם. ואולי אני טועה. יהיה טוף מירה

daud

New member
זה חדש העניין של הרוק...

אני מקווה שהחתולה הזו היא לא בעניין של רוק, למען האמת שמתי לב שהיא מגיבה לא רע למוזיקה קלאסית ונשמעת לפעמים כמו חמת חלילים

sayv

New member
תרשי לי להתרגז ולהגיב-

יש לי נזלת וליחה כרוניות כבר הרבה זמן- האף אוזן גרון בפגישתי הראשונה עמו- שאל אם יש חתולים, ושש לשמוע שכן- זהו!! זה בגלל החתולים!! שלף ספר והראה לי איזשהו משהו לא ברור שהיה כבכיול הגורם לכל. לא ממש ברור לי למה כי הוא הראה לי תמונה של איזו קרדית או משהו כזה.. אבל לא משנה. כל מה שאמרתי- על זה שכל חיי היו מסביבי חתולים והליחה רק לאחרונה לא עזר- אלרגיה יכולה להתפתח- קיבלתי את זה- אלרגיה לחצילים פיתחתי למשל לפני שלוש שנים אחרי שנים ארוכות של חיבה עמוקה. טוב.. קיבלתי את הבשורה קצת בהלם, אפילו שקלתי כשאעבור דירה לגור קצת בלי חתול כדי לראות אם יש שיפור... בינתיים עשיתי בדיקות אלרגיה - נאדה. כלום. בטח לא לחתולים. גרתי כמה חודשים בלי חתול (חודשיים וחצי בערך עד שנשברתי..) - שום שיפור ושום דבר. הוטרינר הראשון שלקחתי אליו את תולו- טען שאני לא צריכה לנשק אותו כי אז אני שואפת שערות קטנות וזה עושה אלרגיות.... הוטרינר שלי שאל מיד אם זה היה וטרינר זקן- כי זו תפיסה מאוד מיושנת שהם לא מתנתקים ממנה למרות שהיא מופרכת לגמרי- והאלרגיה של מי שאלרגי- היא כיוון הרוק שלהם. חוץ מזה לגבי אלרגיות- קניתי ספרון של חותם הזהב על תשישות כרונית- ושם כתוב שסימפטומים של אלרגיות יכולים להיות גם כאבי פרקים, תשישות... וכל הכיף המוכר לנו... - הסימפטומים האלו- בניגוד לפריחה/צריבה/נזלת שמופיעים מיד- מופיעים יותר מאוחר- אפילו אחרי כמה ימים. בספר גם מדובר על מאכלים שגורמים לאלרגיה- כמו למשל חיטה- שנאכלת כ"כ הרבה והגוף מגיב בתגובות קבועות של אלרגיה. חיטה אגב- כתוב שם שהעיכול שלה מאוד מאוד מעייף וקשה- ויש להמנע במצבי תשישות- לחלוטין! עד ההבראה- כנ"ל שיפון. לתשושים מאוד- להמנע גם מאורז ותירס. מומלץ- מוצרים מכוסמת- קלה מאוד לעיכול ולא גורמת אלרגיות. כבר כשבוע וחצי שאני משתדלת להפחית מאוד בחיטה- ואני חייבת לציין שיש שיפור מסויים- לא יודעת אם זה בגלל זה עדיין. חוץ מזה- שיהיה לכם סופ"ש טוב!

daud

New member
גם אני פיתחתי אלרגיה...

מגיל 7 עד גיל 20 גרתי עם כלבים בלי שום בעיות ו פתאום לפני כשנה איזה רופא שמומחה לפיברומיאלגיה ותשישות גילה אמלי אלרגיה לכלבים וחתולים ו הוא צודק אכן יש לי אותה ו קודם לא היתה לי.

מרוצה

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo107.gifדאוד,

יכול להיות שכל השנים בהן גרת עם כלב,כן היית אלרגי., האלרגנים מצטברים בגוף. זאת הסיבה שזה נוחת ביום בהיר אחד.

daud

New member
אבל גרתי עם כלבים עד לפני 14 שנה!!!

לא נראה לי שפתאום כאשר לא גרתי עם שום חייה אז גילו אצלי אלרגיה שלא התבטאה במשך שנים ו פתאום היא באה ליידי ביטוי מסויים

mira ker

New member
דאוד, יש בדיקות עור לאלרגיה.

ואפשר לעשות אותם. אני אלרגית לקרדיט האבק, ולכל הדברים האחרים אני לא אלרגית יחד עם זאת ראיתי שאם אני לא אוכלת חיטה, חלק מהתיסמונות משתפרים. אבל אני לא שביעה בלי לחם. הרעב ללחם זה אחד הסימנים לאלרגיה לחיטה. יהיה טוב מירה

daud

New member
כן עשו לי את בדיקת העור!!!

אני יודע על האלרגיה לחיות מחמד בעקבות הבדיקה שערכו לי!!! כל הבית שלי היה מלא שטיחים וכריות חלק זרקתי וחלק איפסנתי עדש שיהיה לי כסף לקנות ספריי נגד הקרדית כי התברר שאני גם אלרגי לקרדית האבק, דבר שדווקא ידעתי קודם.

mira ker

New member
אם עשו לך בדיקות ומצאוף אז אתה

אכן אלרגי. אני נפטרת מקרדיט האבק ע"י שואב אבק סילוני., הוא שואב את האמא של הקרדיט. יהיה טוף מירה

daud

New member
גם אני פיתחתי אלרגיה...

מגיל 7 עד גיל 20 גרתי עם כלבים בלי שום בעיות ו פתאום לפני כשנה איזה רופא שמומחה לפיברומיאלגיה ותשישות גילה אמלי אלרגיה לכלבים וחתולים ו הוא צודק אכן יש לי אותה ו קודם לא היתה לי. אבל עדיין אני לא סגור על הנכונות של הטענה שלו, זה אחד הדברים שאני אדע בעוד כמה ימים שבועות

למעלה