יש דבר כזה- אוהב בע"ח יותר מדי?
דבר שהוא לא עבירה אני מתכוונת?... אני מוצאת שאהבת בעלי חיים היא אחד הדברים הכי אנושיים שיש- לאדם שלא אוהב חיות יש אישיוז- מדובר ברגש אנושי בסיסי- חמלה, קירבה. למשל חברה שלי ששנאה חיות, גילתה כשנאלצה לבלות סופ"ש עם חתלתול- שהוא מקסים, ונקי, ואנושי- ולא רע ומלוכלך ורוצה לפגוע בה כפי שחשבה על חיות כל החיים שלה- בגלל אמא שלה- שהיא מסוג האנשים שכועסים כשאנשים טובי לב מאכילים חתולים באוניברסיטה. היא התגברה על זה. באותו עניין- ראיתי איזה מכתב למקומון שלנו- בשם "מי יציל אותנו" שמגיב לכתבה על כך שאנשים רבים מאכילים פה בסביבה חתולי רחוב- שאומר שההאכלה היא מטרד והרעש.. והלכלוך... ולמה חושבים על החתולים ולא על האנשים המסכנים שסובלים מהחתולים... ואני חייבת לציין שאכן- רעש יכול להיות, אם יש קרבות וכו'- לכלוך לא ממש- אבל לתת ליצורים חיים לרעוב, כי לא אסתטי למישהו לראות 3 חתולים בחצר שלו? לבנאדם כזה יש אישיוז- בהחלט. ואני לא רוצה להתבטא יותר בחריפות.. כמו החוק העירוני המטומטם שהיה בי-ם- קנסות על האכלת חתולי רחוב! ת"א אגב היא העיר היחידה שהעיריה שלה לא מרעילה חתולי רחוב אלא מסרסת ומעקרת אותם- ומנסה למצוא לחלקם בתים חמים. אבל מופרעים שזה מטריד אותם- הולכים ומפזרים רעל בעצמם באיזורי האכלת חתולים. איך בן אדם יכול להיות כ"כ לא אנושי.. כ"כ חסר לב. וחוץ מזה- הגורון בהחלט צרחן.. אבל לא הבנתי איך זה קשור למשהו בדיוק- מה את אומרת בעצם? שלא צריך כ"כ לרחם עליו או משהו?