דוחות חנייה

דוחות חנייה

יש אפשרות לבדוק דו"חות חנייה ארציים?
הסיפור הוא כזה: בעבר אבא שלי קנה רכב על שמי ועשה כל מיני דו"חות חנייה מפוזרים ברחבי הארץ. והוא לא באמת זוכר כמה ואיפה.. פשוט חנה איפה שהוא רוצה.
כל שנה אני מקבלת מכתבים אחרים.. למזלי האוטו נגנב כבר מלפני שנתיים וחצי וכמובן שדיווחנו, אז כל הדוחות הם לפני הגניבה (לפחות יש איזהשהו סוף לתקופת הדוחות שלו). יש אפשרות כזו שאבדוק מלבד להתקשר לכל העיריות בארץ? נשמעי קצת מגוחך ובלתי אפשרי.. נמאס לי לקבל כל שנה הפתעה כזו לא נעימה, כבר עצרו לי את התנועות בבנק שנה שעברה בגלל הדוחות שלו, עד ששילם.. או אולי אפשר איכשהו להעביר על שמו? לפי מס' הרכב..
תודה ענקית מראש למי שיש פתרון..

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
חלקית

1. דו"חות משטרתיים - ניתן לבדוק בתחנות משטרה בארץ.
דו"חות עירוניים - בכל רשות מקומית את הדו"חות שלה
2. אפשר להעביר על שמו רק כשמגיע הדו"ח, לא קודם לכן.
3. אם עברו שנתיים וחצי מיום הגניבה לא אמורים להגיע אלייך עוד דו"חות, לאחר יותר משנה דו"ח לא אמור להגיע (אלא אם הגיע קודם והתעלמת ממנו או שלא דאגת לקחת דברי דואר שבגיעו לכתובתך כפי שעדכנת במשרד הפנים.
4. הסיפור "אבא שלי קנה רכב על שמי" נשמע תמוה, כדי לקנות רכב צריך להציג תעודת זהות ולחתום

תודה על המענה, אסביר לך משהו

כל הדוחות האלה הם דוחות ישנים, שאני לא יודעת למה אני לא מקבלת אותם, רק לאחר כמה פעמים מצליחים להשיג אותי, עברתי כמה פעמים דירות עם אמא שלי, אבל זכור לי שכן מעודכן, איך בודקים?
יכול להיות שזה מגיע איכשהו לבית של אבא שלי והוא מתעלם מהם? בת.ז שלי יש את הכתובת הנוכחית.
לגבי הסיפור התמוה, הוא לא תמוה. זה היה באישורי כמובן, רק שהייתי ילדה תמימה שלא מבינה בזה, ולא תיארתי לעצמי בחיים שזה מה שהוא יעשה.
מה בכל זאת האפשרויות שלי? למנוע פתאום הפתעות של דו"ח ישן? לפני שנה התקשרו אליי מהבנק להודיע לי על הקפאת כל הפעולות שלי, ולפני 3 שנים הגיע אליי שליח עד לבית בבית הקודם וזה היה תביעה שלו, הייתי בהלם..
אשמח לשמוע איזה פתרון.. חייבת לוודא שאין יותר דוחות..

פולספגן

New member
בדו"ח ראשון, אתה צודק

בדו"ח לאחר תקופה, נותן הדו"ח צריך להתעדכן בכתובת העכשווית שמעודכנת במשרד הרישוי שמעודכן ממשרד הפנים.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
הגברת קיבלה דו"חות רבים מרשויות רבות

וכל אחד מהם, ראשון, שלישי או עשירי - אמור להישלח לכתובת שרשומה במשרד הפנים בעת שבוצעה העבירה עליה ניתן..
שום פקיד בשום עיריה לא אמור לבדוק כמה דו"חות היא קיבלה ברשויות אחרות במדינה.

פולספגן

New member
ברור, לא זאת הייתה כוונתי אלא שאם נשלח דו"ח נוסף לאחר שלא

שילמת את הקנס, אז הם מחוייבים לבדוק כתובת עדכנית למשלוח נוסף.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אתה רציני?

לפי חוק סדר הדין הפלילי הקנס הופך לחלוט לאחר תום המועד לתשלום או לבקשה להישפט, באותו פרק זמן לא נשלח שום דו"ח נוסף על אותה עבירה.
לאחר מכן במידה והרשות לא מפעילה אמצעי גביה 3 שנים רצוף הקנס מתישן, ובמקרה המדובר אמצעי הגביה הנוספים הגיעו למתלוננת אז על מה אתה מתפלסף ?

פולספגן

New member
כתבתי "אם"

כונתי, כאשר לא שילמת או לא ביקשת להישפט, מן הסתם יישלח לך עוד הודעה והפעם עם קנס גדול יותר (לרוב מוכפל).

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אז מדוע ההתפלספות

זה בדיוק מה שהגברת תארה, התזכורות הגיעו אליה, וכך, גם לדברייך, העסק צריך לעבוד.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אולי

דוגמא
אתמול חנית במקום אסור, הפקח רשם דו"ח והניחו על שמשת הרכב, את (או מישהו אחר) השמיד את הדו"ח והחליט לא להתיחס אליו, במקביל הדו"ח הוכנס למערכת והוכן שם למשלוח במידה ולא תשלמי תוך 3 חדשים (בזה שציפצת על הפקח, בנוסף לציפצוף על החוק קיבלת אשראי חינם ל 3 חדשים), ברשומה המיועדת למכתב הוכנסו פרטים מלאים של בעל הרכב, כולל כתבתו, בינתיים שינית כתובת, מסיבות השמורות איתך לא עשית "עקוב אחרי" לכתובתך החדשה בדאר - גם לא ביקשת מהאנשים המתגוררים בכתובתך הקודמת לשמור עבורך את דברי הדאר - וכך את עלולה "להפסיד" קבלת כמה מכתבים -
כשזה קורה בדו"ח אחד או שניים זה הסבר סביר ואולי ניתן להגיע להסדר עם הרשות המקומית - אבל כשזו שיטה וכל הדו"חות מכל הרשויות לא מגיעים מתעוררים ספקות - במשך שנים לא עשית עקוב אחרי, בכל הדירות שעברת , בתדירות גבוהה, כי יש הרבה דו"חות התרשלו בשמירת הדאר עבורך, זה לא מריח טוב.
-
מה שביכולתך לעשות לבדוק בדו"חות שכר קיבלת לאן נשלחה ההודעה הראשונה, היכן גרת אז ומה היתה כתובתך במשרד הפנים בעת ביצוע העבירה וכמה זמן לפני או אחרי החלפת כתובת - ובנוסף כדאי שתתקשרי לרשויות שבהן עיקר הדו"חות ותשאלי אם מחכה לך עוד משהו "במחסנית" ולטפל בזה.

פולספגן

New member
"והוכן שם למשלוח במידה ולא תשלמי תוך 3 חדשים" -

שוב, לפני שליחה, הם אמורים לבדוק כתובת עדכנית שמעודכנת במשרד הרישוי (שמתעדכן ממשרד הפנים) ולשלוח לשם, אחרת זו בעיה שלהם ולא שלה.
&nbsp
&nbsp

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
כמה זמן לפני ?

"המכונה" שמכינה את המכתבים למשלוח בודקת
ועכשיו ספר לנו כמה זמן עובר בין הכנת המכתב למשלוח להגעתו לכתובת הנמען
עובר זמן עד ההדפסה, עד ההכנה למשלוח, עד המסירה המרוכזת לדאר ועד שהדאר מחלק
ואם אף מכתב לא הגיע מתוך מכתבים רבים מרשויות מקומיות רבות זה אומר שהכתובת שונתה בפועל כמה פעמים בשנה ולא עודכנה תמיד במשרד הפנים או שמישהו בכתובת שבה גרה ולשם הגיעו הדו"חות דאג שהם לא יגיעו לידיה. או שהיא יבלה דו"חות ולא ממש התייחסה אליהם.

פולספגן

New member
כל הפרוצדורה עד למשלוח לא אמורה לקחת יותר מיום עבודה

לכן 3 ימים (ואפילו שבוע זה בגדר הסביר) לפני לבדוק נראה לי זמן סביר.
&nbsp
אם שינתה לאחר זמן זה, זה נופל בין הכסאות וצריך אולי לבטל לה את תוספת התשלום שהוספה לקנס בגין אי התשלום.
&nbsp
אם לא עידכנה את הכתובת העדכנית שלה, זו בעיה שלה!
&nbsp
&nbsp

רעיון, אני אבדוק עם הדוחות הקודמים. תודה!

יש סיכוי איכשהו שזה הגיע לכתובת של אבא שלי? או שאם זה על שמי זה מגיע רק לכתובת שלי? (הוא לא גר איתי)

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
תלוי

דו"ח הדבקה (זה שפקח לא בא במגע עם הנהג) צריך להשלח לכתובת בעל הרכב הרשומה במשרד הפנים (יש לקחת בחשבון דיליי עד חודש בין העדכון למתן הדו"ח)
דו"ח שנתן לנהג ביד נשלח לכתובת שהנהג מוסר לפקח

פולספגן

New member
ממתי פקח מוסר דו"ח לנהג?

ברגע שאתה נמצא, הפקח אומר לך להזיז את הרכב ובזה נגמר הסיפור.

למעלה