אין כל אפשרות לדוג מהשובר בים כזה..
אלא באם אתה "מתאבד שיעי מלומד" או. השובר בהרצליה, ואני מתכוון לאזור המגדלור בקצה, פשוט לא נוח לדייג!! אין סלעים, הכל מצלעות מבטון, הסיכוי שתחליק ותשבור רגל או יד גדול פי כמה מהסיכוי לדוג משהו, ולדעתי כלל לא שווה את הסיכון. וביום כמו היום, קיים סיכוי טוב יותר "לדוג" דלקת ראות מאשר לדוג משהו בז´ירז´ור, הגלים מכים בך ללא רחם והרוח שורקת באוזניים. ותאמינו לי, אני מדבר מנסיון!! (לאו דווקא בנוגע לז´ירז´ור) כמה חבל שדווקא בימים כאלו התנאים הטובים ביותר לדייג בז´ירז´ור. באשר לפלמידות בקירבת החוף, כאשר אני מעוניין לז´רז´ר, אני מביא איתי משקפת קטנה, ופעמים מעטות באם בכלל, ראיתי מרדפים בקירבת החוף, מרדפים אני מכיר בסרטים בלבד.. להגיע בזריקה למרחק של 70 מטר מהשובר לעומק, טרם הצלחתי עד היום ואולי זו גם הסיבה שהעלתי "חרס בשיטה" הזו. כבר העלתי סברה, שכל נושא הז´ירז´ור באזור ת"א והרצליה זו קונספירציה של חניות הדייג למינהם בכדי שנשתכלל ונקנה ציוד נוסף, הרי כולם צרכים פרנסה. בכל מקרה, עד היום השיטה הזו לא הוכיחה את עצמה עבורי, אבל אני עדיין אופטימי (בשלבים סופיים) אבל לא הכל שחור... יש אספקט חיובי מאוד בכך שהידים נשארות נקיות לאחר שעתיים שלוש של דייג וגם זה לטובה, כך לפחות מקבלים חיבוק מהאישה כאשר חוזרים הביתה. ועכשיו קצת רצינות, אני נקווה שמנהלי הפורום יארגנו איזו קבוצה לדייג מסירה, שנוכל לחוש בדייג אמיתי (כמעט כמו ב ESPN) ואפילו נשחרר את הדגים בכדי שיקראו לחבריהם לבקר אותנו בחופים. חיזקו ואימצו.