דוח דייג

אוריא

New member
נו מה יהיה?

סקיפר מה יהיה? אתה לא רוצה שנעשה גלרית סקיפר? צריך מעט יותר אקשן ולא רק את התוצאה הסופית. כל הכבוד על התפיסות, ואם יש תמונה של הרפלה, נשמח.

באדי

New member
אולי תתן קצת יותר

פירוט התנאים שבהם נתפסו הדגים בקרוב מאוד אני מקוה גם אני אתחיל לצאת עם סירה על בסיס קבוע אשמח ללמוד ממך כמה שיותר פרטים ע"מ שגם אני אוכל להצליח..

S K I P E R 2

New member
הצילום מאפשר לי

לנהל מעקב מדויק לפי תאריכים וסוגי דגים והשעה שנתפסו. אני מצלם כבר מעל 3 שנים כל תפיסה יש לי גלריה די מרשימה

rondadon

New member
דייי...זה לא הוגן!!!!!

ואתם עוד מתפלאים למה אין טורפים קרוב לחוף?! חחח...שרק יבואו סקיפר.... אני עדיין לא קולטת איך הקטנה הזאת [למרות שהייתי מוכן לאחת כזאת בכל זמן...] לקחה רפלה של 15 ס"מ!!! היא בסה"כ 35 ס"מ בערך.... אבל...אתה בטוח שזאת טונה שחורה ולא פלמידה ים תיכונית? כי היא דומה מאד למה שאני תפסתי....

S K I P E R 2

New member
תשובות

מבטיח שפעם הבאה שאהיה בסירה אצלם את הרפלות ואנסה לצלם את הטונות נתפסות בקטעי הסרטה קצרים במצלמה הדיגיטלית. וכן הטונות הן חוצפניות ותוקפות ללא הבחנה.

Rembi

New member
טונות על סמים !!!

רון, טונות הן משפחה משוגעת ביותר !!! מבנה הגוף שלהן הוא בדיוק כמו של מרלין, רק בשמונים אחוז יותר קטן פיזית. בעת מרדף אתה תבחין שהגוף נמצא מתוח קדימה כאשר רק הזנב מכה ימינה ושמאלה, אופי שחייה זה מאפשר להגיע למהירויות גבוהות נורא ! יתרה מזה, הטונות הן עקשניות ולא תוותרנה בקלות, פעם אפילו ניתקלתי בטונה שפשוט מתה במהלך התפיסה... היא פשוט נתנה לי קרב של החיים ! כמובן שהתבעסתי שלא יכולתי לשחרר אותה... אבל סיימתי במכירה לחנות של אוכל סיני...(נתפסה בזרזור משובר גלים, עם זרזרת מתכת 40 גרם) בכל מקרה, אני לא מופתע אם דג כזה קטן תקף זרזרה גדולה ! תנסה לראות אם אתה יכול למצוא מידע על מבנה הדג וההשלכה למהירות השחייה שלו. ישנם מבנים שונים למשפחות דגים שמשליכים ישירות על מהירות השחייה של אותה משפחה. כך תוכל לקבל נדבך נוסף על מהירות הזרזור האופטימלית לאותה משפחה. בברכת דייג מהנה ומוצלח, רמבי נוריאל. נ.ב - תחזיר דגים לים ! לפחות כאלה שאתה יודע שלא תאכל !

אוריא

New member
שתהייה בריא !

". נ.ב - תחזיר דגים לים ! לפחות כאלה שאתה יודע שלא תאכל ! " או שתיתן אותם למסעדה על מנת להפוך אותך לסושי ! רק בריאות.

Rembi

New member
תודה על האיחולים הלבביים !

אורי, נעם לי לראות שיש עדיין אנשים החפצים ביקרי ומאחלים לי בריאות ! מישהו חכם פעם אמר "הניצחון זה הדרך, לא קבלת הפרס" מה הקשר ??????????? צריך להיות עקשן ! כמו שהיית עקשן ותפסת משהו בזרזור, גם בניגוס תמידי ובעקשנות זה יתעלק ומישהו יגיע לים, יתפוס 100 דגים ויחשוב "לעזאזל, אם אני אכתוב שתפסתי 100 דגים הרמבי המטורלל הזה יתחיל עם ההרצאות שלו לגבי "תחזיר לים, תחזיר לשם..." בלה בלה בלה... ואז לפחות הוא יחזיר אחד... (שיגדל למפלצת ואז הילד שלו יתפוס אותו...) אני בטוח שוותיקים מאיתנו יגידו "בעבר היו הרבה יותר דגים" ובכן... זה צריך להתחיל בנו ! לבלוע את הגאווה ולהחזיר לים משהו שאנחנו לא אוכלים, או שיותר מדיי קטן ! בברכת דייג פורה, רמבי נוריאל.

S K I P E R 2

New member
לא קשור לאוכל

הטונה הקטנה הייתה במצב גסיסה כשעלתה לסירה בלעה את המשולשת עמוק בגרון

Rembi

New member
היא נפחה את נשמתה בגלל הקרס או בגלל

המאבק ? זו שתפסתי מהשובר ונלחמה למוות, פרושו כמשמעו, פשוט נלחמה עד "אפסת כוחות", הקרס הייתה בלסת העליונה. רמבי.

rondadon

New member
טונות...

אני יודע על המבנה של הגוף של הטונה...גם הסנפירים שלה ממש נמצדים לגוף והיא ממש כמו קליע שעף במים בזמן מרדף... אבל...היא באמת משוגעת....זה התאבדות!!!! נגיד שזה היה בורי באמת...היא הייתה נחנקת!!!!

Rembi

New member
היא לא הייתה נחנקת מכיוון שבעת

המרדף היא "נוגסת" בדג, ולא מנסה לבלוע אותו בחתיכה אחת... היא תופסת אותו והכתוצאה מכך הוא מת/נפצע, ואז מתחילה הארוחת ערב/בוקר/צהריים/תה בוקר (אם זו טונה אנגלית) וכד´. רמבי.

argorn

New member
תשמע...

אתה מוציא לנו את העינים מרוב קנאה בכל פעם שאתה נותן דוח כזה , ואתה נותן הרבה . סחטיין עליך !

למעלה