דוח וגרירה

rafiz

New member
דוח וגרירה

הרכב שלי חנה במקום שיש בו שלט אין עצירה או חנייה, כמובן שלא שמתי לב אליו, ברחוב דו סיטרי, והוא נגרר, האוטו חנה במדרכה שהיתה פעם אדום לבן והיום היא יותר קרובה לאפורה, בתחילת הרחוב יש אדום לבן ושם בכוונה לא חניתי. יש לי 2 בעיות עיקריות עם זה, אין שום סיכוי שבעולם שהרכב הפריע לתנועה באותו רחוב, האם זה מצריך גרירה? דבר שני, חניתי בלילה, כמובן שלא רואים אפילו משהו שמתקרב לאדום לבן, למחרת הגעתי, צילמתי את האזור באור יום ורואים טוב מאוד את ההבדלים בין האדום לבן למקום בו אני חניתי, מה עושים בנידון?

raanansh

New member
תשובה לא מלומדת

למה אתה קובע שאין סיכוי שזה הפריע לתנועה ? הרי אחרי הכל הציבו שם אין עצירה ולא רק אין חניה. אני משער שמכיוון שזה רחוב דו-סטרי, אז מילא, חסימה של נתיב אחד לא תפריע לתנועה ברחוב שכן שאר המכוניות פשוט יתחלקו בנתיב השני... מציע לך לשלם את הדוח, או פשוט ללכת למשפט ולבנות על כך שתוכל להוכיח לשופט שאין מצב בעולם שיש תמרור אין עצירה ברחוב הזה ושאין מצב שהמדרכה היתה אדום-לבן. אז אולי יהיה לך סיכוי. אחרת - סביר להניח שפשוט תשלם את הקנס ועוד הוצאות משפט.

be_roo

New member
הסיכוי היחיד לדעתי הוא טיעון המדרכה הצבועה

כמו שכבר הזכרתי פה, אפשר לטעון כי מדובר בסימון לא ברור ומטעה. אתה כמובן מתסכן בקנס חמור יותר כי על פי החוק התמרור לבדו מספיק. את נושא ההפרעה לתנועה תעזוב. במקום הוצב תמרור האוסר חניה מסיבה זו. אפשר אולי לטעון כי הרשות טעתה בשיקול הדעת והתמרור שם אינו מחוייב מציאות אבל אין לך אמצעים להוכיח זאת, ולנסות לטעון שלא הפרעת למרות השלט רק יאגיז את השופט.

rafiz

New member
ערעור

אני מדבר קודם על הגשת ערעור על הדו"ח, נשלח מכתב ואז נראה מה יהיה אחרי זה, הטענה העיקרית היא הצבע האפור של המדרכה שמטעה.

למעלה