דוח חניה
שלום לכולם
קיבלתי דוח חניה ורציתי לשאול מספר שאלות לפני שאני שולח מכתב לעיריה לביטול הדוח:
1. היה רשום בשלט של השעות לתשלום "החניה בתשלום בין השעות: 19:30 - 07:30".
ממה שקראתי בתקנות והנחיות להצבת תמרורים שהמסר צריך להיות בצורה אחידה, לדוגמא: "מ07:30 עד
19:30"
ממה שאני מבין צריך לציין "מ" ו"עד" כדי שלא יחשבו שהשעות בתשלום מ19:30 עד 07:30 בבוקר
האם אני יכול לטעון שהם לא רשמו בצורה תקינה את טווח השעות כנדרש בתקנות תמרורים ולדרוש את ביטול הדוח?
2. לא הוצב מעל תמרור שעות החניה בתשלום (תמרור 439) התמרור עם האות P (תמרור 626).
ממה שקראתי בהודעת התעבורה (קביעת לוח תמרורים) לגבי תמרור כחול לבן (תמרור 817) ש"אבני שפה צבועות
לסירוגין בצבע כחול: החנייה מותרת בתשלום על הכביש שליד אבני השפה או על המדרכה על פי הוראות תמרור
439 בצמוד ומתחת לתמרורים 626 או 627."
ממה שאני מבין שאם אין את התמרור עם האות P עם תמרור 439 אז החניה איננה בתשלום.
האם אני יכול לטעון שהם לא צירפו את התמרור עם האות P ולכן דין הדוח להתבטל?
תודה מראש לכל העונים
שלום לכולם
קיבלתי דוח חניה ורציתי לשאול מספר שאלות לפני שאני שולח מכתב לעיריה לביטול הדוח:
1. היה רשום בשלט של השעות לתשלום "החניה בתשלום בין השעות: 19:30 - 07:30".
ממה שקראתי בתקנות והנחיות להצבת תמרורים שהמסר צריך להיות בצורה אחידה, לדוגמא: "מ07:30 עד
19:30"
ממה שאני מבין צריך לציין "מ" ו"עד" כדי שלא יחשבו שהשעות בתשלום מ19:30 עד 07:30 בבוקר
האם אני יכול לטעון שהם לא רשמו בצורה תקינה את טווח השעות כנדרש בתקנות תמרורים ולדרוש את ביטול הדוח?
2. לא הוצב מעל תמרור שעות החניה בתשלום (תמרור 439) התמרור עם האות P (תמרור 626).
ממה שקראתי בהודעת התעבורה (קביעת לוח תמרורים) לגבי תמרור כחול לבן (תמרור 817) ש"אבני שפה צבועות
לסירוגין בצבע כחול: החנייה מותרת בתשלום על הכביש שליד אבני השפה או על המדרכה על פי הוראות תמרור
439 בצמוד ומתחת לתמרורים 626 או 627."
ממה שאני מבין שאם אין את התמרור עם האות P עם תמרור 439 אז החניה איננה בתשלום.
האם אני יכול לטעון שהם לא צירפו את התמרור עם האות P ולכן דין הדוח להתבטל?
תודה מראש לכל העונים