דוח חנייה בת"א

gongo

New member
תשובות

בדוח הראשון רשום שחניתי בלי להצמיד תו חנייה, האם אפשר לבקש ביטול עקב מחסור בחניה באזור? מה קשר לשני? אין מצב שיבטלו לי אותו אם אני אשלח מכתב ואסביר?

be_roo

New member
הסיכוי קלוש, אבל אין לך מה להפסיד בלבקש

לגבי הדו"ח הראשון, האם יתכן שהיה תמרור המורה על חניה בתשלום? הרי לא חנית בצמוד למדרכה כך שצביעת אבני שפה אינה רלוונטית.

gongo

New member
דוח חנייה בת"א

שלום לכולם, יש לי 2 שאלות: 1. חניתי ברחוב בת"א שבסופו יש מעיין מגרש חנייה, (ראו תמונות) חניתי שלא ליד מדרכה עם כחול-לבן ובכל זאת קיבלתי דו"ח. האם מותר להם לתת לי דו"ח? למרות שזה לא באמת כחול לבן? ואם כן האם אפשר לבטל אותו עקב בעית חנייה באזור? 2. העברתי דירה ביום שישי בערב ברחוב ארלוזורוב והחנתי על המדרכה (מי שמכיר את הרחוב, באזור דיזינגוף יודע שאין מקום חניה אחר קרוב). הרכב חנה לכמה דקות, מה גם ששמנו פתק שאנחנו מעבירים דירה. בזמן שהורדנו מקרר גררו לנו את הרכב. האם יש לנו עילה לביטול? ואם כן איך? תודה רבה.

shlang

New member
בקשר סעיף הראשון

על מה בדיוק נרשם הדו"ח,, אולי היה תמרור האוסר חניה, לסעיף 2 , האמת, אני מרוצה מהיעילות של פקחי החנייה בעיריית ת"א שדואגים לבטחוני ומונעים מרכבים לחנות על המדרכה ולחסום מעבר להולכי רגל. היית צריך לחנות בכביש. פה אין לך שום עילה לביטול ולדעתי , גם לא יבטלו.

gongo

New member
אז ככה:

כנראה אתה לא מכיר את אז האזור, אם הייתי חונה על הכביש הייתי חוסם את כל הנתיב, (אין שם מקום לחנות כמו שכתבתי) ואז המכוניות היו צריכות להיכנס לנתיב הנגדי שלהם כדי לעקוף אותי. מה גם שהרכב חנה ככה שלא הפריע להולכי רגל לעבור.

למעלה