דוח לא בצדק!

קמוש1

New member
דוח לא בצדק!

אתמול עצרה אותי משטרה, טוענת שנהגתי בנתיב האמצעי ביותר שפונה ימינה ולא בנתיב השמאלי שממשיך ישר.
אני עובדת שם באיזור כבר שנה שלמה שאני עושה את הנסיעה הזו כל יום, לא משנה מה אמרתי 2 שוטרים נגד אזרחית פשוטה. בסוף נתנו לי אזהרה ולא דוח לפנים משורת הדין..השוטר שדיברתי איתו אחכ אמר לי את צודקת כמה פעמים אבל בטון כזה שאין מה לעשות. ואמר לי לנסות לדבר עם השוטרת שנתנה לי את הדוח וזה לא עזר... עכשיו נרשמה לי אזהרה שלא בצדק!
אני יודעת שכל הזמן עומדת שם ניידת אני כל יום עוברת משם... ניראה לכם הגיוני שאני אעשה עברת תנועה בכוונה?
אני כבר מצאתי דרך חלופית להגיע לעבודה ולעקוף את הניידת הזו מידי יום גם אם זה יקח לי עוד כמה דקות ואני אאחר לעבודה אני אעשה את זה!
כי זה ככ לא פייר! ששוטרים עושים מה שבא להם ולאזרח הקטן אין אפילו מילה... פשוט בושה...
יש משהו לעשות???

בקשה להישפט בדוח אזהרה

תוכלי לבקש להישפט כדי להוכיח את חפותך ולמנוע את דוח האזהרה, אך במקרה של הרשעה, תפסיקי הזכות לאזהרה, והדבר נראה סיכון מיותר על פניו.

creth11

New member
להזכירך שדוח אזהרה כולל הודאת הנהג באשמה - ראה תשובתי מעל

creth11

New member
דוח אזהרה מותנה בהודאת הנהג בביצוע העבירה וחייב להיות מצויין

במפורש שהנהג הודה ולכן עירעור אליו הוא קשה ולרוב אינו מצליח לנהג ( העו"ד תמיד מרוויח) חזרת הנהג מהודאתו אינה פועלת לטובתו ביפני השופט.
ולכן ההמלצה שללא עדות נוספת בילתי תלויה ואמינה וללא בדיקה מדוקדקת של צורת רישום הודאת הנהג אין טעם לבקש להישפט על כזה דוח מה עוד שבמיקרה ותיתקבל הרשעה חוזרת בבית המישפט העונש יהיה בהתאם לסעיף האישום ופסיקת השופט ולא אפס שקלים ואפס נקודות.

קמוש1

New member
אני לא הודתי במעשה!

אני אמרתי שוב ושוב שאני הייתי בנתיב השמאלי
והם שניהם אומרים לא את היית בנתיב האמצעי
מנסים להציא אותי שקרנית ומטומטמת
לא הייתה לי ברירה נגדם...

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
ומה רשום בדברי הנהג?

שוטר לא רשאי לתת אזהרה לנהג שלא הודה באשמה.
את רשאית לפנות ולבקש לבטל את האזהרה מאחר ולא ביצעת את העבירה, הדו"ח יוחלף בדו"ח ברירת משפט שאותו תוכלי לשלם או לבקש להישפט עליו.
עצה רעה (כי לדעתי אדם צריך להילחם על צדקתו) אבל ידידותית - לשכוח ולהמשיך בחיים, אם תמשיכי לנהוג כפי שנהגת עד כה (לפחות 10 שנים רשיון נהיגה בתוקף ולפחות ללא עבירות ב 5 השנים האחרונות) -= לא יגרם לך שום נזק מעשי מהאזהרה.

למעלה