אתה יכול להרגיע
דווקא אחוז הישרים מגדילי הראש במשטרת התנועה גבוהה בהרבה מאשר במקצועות אחרים .
עורכי דין (רוצה דוגמאות?), שרברבים (בלי חשבונית), רופאים (הקדמת תורים, רפואה פרטית ללא קבלות), מורים (שעורים פרטיים ללא חשבונית), ראשי רשויות, שרים, ח"כים (ראה בתקשורת) ועוד ועוד.
אולי זה כך משום שעל שוטרי התנועה יש פיקוח צמוד
ומעבר לכך - הם רואים את הנעשה בכביש ופועלים לסייע הרבה עבר לחובתם (למשל מדי יום עשרות פנצ'רים מוחלפים על ידם - תוכל לראות גם בעמוד הפייסבוק שלי תמונה שצולמה בידי נהגת והועתקה על ידי מהעמוד שלה), מאות מהם נפגעו בזמן שסיכנו חייהם כדי להגן על נהגים במצוקה, רק בשבוע שעבר נהרג אחד מהם בטבח בירושלים כשבא, שלא במסגרת משימותיו, להגן על חיי המתפללים
והדוגמאות שיש לך , בודדות מתוך מליוני מפגשים של נהגים עם שוטרים מדי שנה, רובן לא קשורות לחוסר יושר - למשל השוטר מכביש 44 - אולי טעה בקשר עין (עדיין לא ראיתי פסק דין בעניינו) אבל אין בזה עניין של חוסר יושר.
אני זוכר שהעלו גם בענייני ביו-טיוב - שצולמתי יושב בניידת ורושם דו"ח , ונהגתי כ"בית הלל" - ויתרתי ל 8 מתוך תריסר , אלה שהבינו עבירתם והתנהגו בנימוס, ונשאלתי ע"י אחד מהחצופים שבהם מדוע ויתרתי לאחיינו של מפקד הבסיס - -- והכיצד יכול אני לדעת על קרבת משפחה ומיהו זה ומיהו אחר - וכיצד השואל יכול לדעתותחשוב בבקשה - כל שנה נרשמים לנהגים למעלה ממליון דו"חת, ישנם לפחות פי שלושה מפגשים שמסתיימים ללא דו"ח, ועוד לפחות כמר הדו"חת מפגשים שהשוטר בא לסייע לנהג במצוקה.
זהו - ואני מקווה שלהבא תרסן קצת את מקלדתך ותפעיל את הראש בטרם תחרף ותגדף.