דוח על חניה במעטפת הכניסה לבנין

• פותח הנושא h280
  • פורסם בתאריך

h280

Member
דוח על חניה במעטפת הכניסה לבנין

שלום רב. החניתי את הרכב כש 2 הגלגלים הקדמיים נושקים למעטפה בכניסה לחניה בבניין משותף. נרשם דו"ח. שאלותיי - א. האם יש גודל מינימום / מקסימום למעטפה ? ב. האם המעטפה אמורה לחרוג מפתחי החניה (לדוגמא - אם פתח החניה, שאגב היא עם שער חשמלי שנפתח כלפי מעלה, הוא 2 מ', האם חוקי יהיה שהמעטפה תחרוג בחצי מ' לכל כיוון, כך שיהיה אורכה 3 מ' בטוטל.

בתודה מראש.

h280

Member
המשך...

תודה על תגובתך אך במידה ובצד הרלוונטי הסימון מפתח הכניסה הוא מטר ו 20 סנטימר וכפי שציינתי מעלה עמדתי עם הגלגל האחורי על פס המעטפת,האם זה עילה לביטול הכנס או האם יש לי סיכוי סביר לזכות במשפט?
בתודה מראש

h280

Member
מצרף בזאת תמונה מהשטח בה רואים

בה רואים כי קצה הרכב עם הגלגל האחורי עמד על קצה המעטפת אך עדיין על אבן המדרכה הצבועה בכחול לבן מטעם העירייה,האם לדעתכם כדאי ויש לי קייס במידה ואחליט לגשת למשפט?רוצה לציין שלא זכור לי שקיבלתי דוח חניה לפחות בעשר שנים האחרונות.

בתודה מראש

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אז ככה

עברת על החוק ופקח קפדן יתר על המידה קנס אותך, הצילום שאתה מצרף לא מוכיח את מצב הרכב במעמד רישום הדו"ח, אבל אולי הפקח צילם, ובמידה וכן תוכל לבקש את הצילום. מה שעוד מפריע לי קצת שכתבת בתחילה על גלגל קדמי ובצילום רואים את הגלגל האחורי.
תוכל לבקש ביטול הדו"ח בטענה שעלית רק קצת על התמרור וזו עבירת חניה ראשונה שלך ואתה מבטיח להקפיד להבא יותר ומבקש ביטול לפנים משורת הדין, אם לא יבטלו תוכל לבקש להישפט ולנסות לשכנע את השופט שאלו זוטי דברים, לפני המשפט תוכל גם לדבר עם התובעת ולנסות לסכם איתה על הפחתת הקנס.

h280

Member
המשך..........

תודה רבה על תגובתך,כעת הקנס עומד על 250 שח,האם בזמן המשפט השופט יכול להגדיל לי את הקנס באופן ניכר?
שמעתי מחברים שבמקרים של משפט השופט מעלה את הקנס לסכום של כ 1000 שח.האם יש אמת בדבר?;
מזכיר כי דוח החנייה האחרון שקיבלתי היה לפני שנים רבות.

בתודה מראש

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
השופט אינו כבול לקנס המקורי

אבל לדעתי צריך להיות לו יום מאד מאד רע כדי להכפיל את הקנס פי 4.

למעלה