דוח על חניה כפולה

צינקו1

New member
דוח על חניה כפולה

הילדה (בת 6 בחינוך מיוחד) מטופלת אצל קלינאית תקשורת ולצערי בפעם האחרונה איחרת ב- 5 דקות בשל אי מציאת חניה.
יצא שחניתי בחניה כפולה למשך 20 שניות עם וינקרים מהבהבים וזאת ע"מ להכניס את הילדה לקלינאית.
איך שיצאתי אני רואה שהפקח מצלם.
הסברתי לו שהורדתי ילדה למכון השמיעה למשך 20 שניות וחזרתי לאוטו מיד אך הוא לא רצה להקשיב.והמשיך בפעולתו.
הקלינאית תקשורת לא האמינה לי שקיבלתי דוח ואמרה שהיא מוכנה לכתוב לי שהילדה מטופלת אצלה וכי רק הקפצתי אותה למכון.ומייד יצאתי מהמכון.
שאלתי היא :
מה החוק אומר לגבי חיפוש בעל רכב של אוטו החונה בחניה כפולה עם וינקרים מהבהבים?
פשוט כואב לי שבשביל 20 שניות אני צריך לשלם 250 ש"ח

האבסורד הוא שיצאתי עם הילדה מהמכון אז ראיתי הרבה רכבים חונים בחניה כפולה ורק אני עם אוטו ישן שנת 2000 נדפק ....

shlang

New member
לפי חוקי התעבורה, עברת עבירה והדוח ניתן

בהתאם, ברגע שפקח מצלם, הוא כבר לא יכול לבטל וחייב לרשום את הדוח, תוכל להגיש בקשה לביטול הדוח או להמירו לאזהרה ברשות החניה המקומית, צרף כל מסמך שיכול לעזור

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אתה רציני

ביצעת עבירת תנועה בגלל תכנון זמן לקוי שלך, אתה חושב שזמנך יקר מזמנם של אחרים והחלטת שעדיף לך לבזבז זמנם ע"י חסימת נתיב נסיעה במקום לצאת לסידר עניינייך מספיק מוקדם כדי שתוכל למצוא מקום חניה וללכת ממנו ברגל למחוז חפצך
מעבר לכך - איני מאמין לך שלקח לך 20 שניות בלבד לצאת מהרכב, לעבור לצידו השני, להוציא את בתך להכנס לבניין ולמסור את הבת לידי הקלינאית
ומעבר לזה
אתה לא משלם בשביל 20 שניות אלא מום שחנית שלא כחוק, וחסמת נתיב נסיעה.

צינקו1

New member
זכותך לא להאמין לי אבל

המכון נמצא בקומת קרקע מסחרית של בניין מגורים.
מעבר לזה לא מודבר בכביש רגיל אלא בכביש שירות רחב מאוד (גם שמכונת עומדת בחניה כפולה אזי ניתן לנסוע בנתיב 2 מכוניות).
המעצבן הוא שהפקח מיד מצלם ולא מנסה לאתר את בעל הרכב במשך כמה שניות וזה נורא מעצבן.

be_roo

New member
המעצבן הוא שאנשים כמוך לא יקלטו גם אחרי 50

דו"חות ו-100 הרצאות, שהפס שהם שמים על כל העולם כדי להקל על עצמם, לא מעניין אף אחד.

הפקח אשם, את קדושה.

למעלה