אני צריך לחשוב איך
ד ד.ר. דוליטל New member 28/12/12 #23 יש עוד זמן להשתנות מהקצה עד הקצה. מתוך השיר הנ"ל, ואפרופו הסביבון... אגב אתה יודע מה ההבדל בין הסביבון לרעשן של פורים?
יש עוד זמן להשתנות מהקצה עד הקצה. מתוך השיר הנ"ל, ואפרופו הסביבון... אגב אתה יודע מה ההבדל בין הסביבון לרעשן של פורים?
ס סביבון עד New member 30/12/12 #26 לא ויתרתי בקלות חיפשתי בגוגל ! גוגל מכיר אותי מאוד טוב. תמיד יודע מה אני מחפש אפילו אם אני כותב בשגיאות אפילו באנגלית. זה מה שהעליתי בחכתי http://www.shoresh.org.il/spages/articles/article1830.htm
לא ויתרתי בקלות חיפשתי בגוגל ! גוגל מכיר אותי מאוד טוב. תמיד יודע מה אני מחפש אפילו אם אני כותב בשגיאות אפילו באנגלית. זה מה שהעליתי בחכתי http://www.shoresh.org.il/spages/articles/article1830.htm
ד ד.ר. דוליטל New member 31/12/12 #27 ואוו לא ציפיתי לכזאת הרצאה ארוכה הייתי מסכם זאת בכמה מילים: התערותא דלעילא, לעומת התערותא דלתתא. נו ומהי האמירה הפילוסופית שלך?
ואוו לא ציפיתי לכזאת הרצאה ארוכה הייתי מסכם זאת בכמה מילים: התערותא דלעילא, לעומת התערותא דלתתא. נו ומהי האמירה הפילוסופית שלך?
ס סביבון עד New member 31/12/12 #28 נו כי זו לא בדיוק חידה שיש לה פתרון אחד אז זרקתי צרור. מה בדיוק כוותך בהתערותא דלעילא והתערותא דלתתא (אני חושב שאני מבין אבל אשמח להרחבה)
נו כי זו לא בדיוק חידה שיש לה פתרון אחד אז זרקתי צרור. מה בדיוק כוותך בהתערותא דלעילא והתערותא דלתתא (אני חושב שאני מבין אבל אשמח להרחבה)
ד ד.ר. דוליטל New member 31/12/12 #29 הרחבה תוכל למצוא בקישור שאתה הבאת (אחרי המספרים) או בקיצור את הסביבון מסובבים מלמעלה (התערותא דלעילא) ואת הרעשן מסובבים מלמטה (התערותא דלתתא) וזה אנלוגי לשני החגים. לא חמוד? ומה עם האמירה הפילוסופית שלך?
הרחבה תוכל למצוא בקישור שאתה הבאת (אחרי המספרים) או בקיצור את הסביבון מסובבים מלמעלה (התערותא דלעילא) ואת הרעשן מסובבים מלמטה (התערותא דלתתא) וזה אנלוגי לשני החגים. לא חמוד? ומה עם האמירה הפילוסופית שלך?
ס סביבון עד New member 3/1/13 #30 אין לי אמירה פילוסופית בנושא ושוב סליחה על האיחור - אין לי תירוץ פשוט שכחתי
ד ד.ר. דוליטל New member 4/1/13 #31 מהי עמדתך אבל? האם אתה עדיין חושב שקיום מצוות זה הבל? או שחזרת בך, או שיש לך הסבר לדבריך?
ס סביבון עד New member 6/1/13 #32 לא חזרתי בי משום עמדה וכן יש לי הסבר לדבריי. אני חייב תשובה גם לאורי. הדברים מאוד מסובכים ואני עדין מנסה לחשוב איך להעביר אותם. אפתח שירשור נפרד ואני מקוה בקרוב - בלי נדר.
לא חזרתי בי משום עמדה וכן יש לי הסבר לדבריי. אני חייב תשובה גם לאורי. הדברים מאוד מסובכים ואני עדין מנסה לחשוב איך להעביר אותם. אפתח שירשור נפרד ואני מקוה בקרוב - בלי נדר.