דולסה ואלפונסו חזרו

ליאת 406

New member
אבל תיכנסו בכל זאת

שתאמינו לי וואי אתם לו יודעים איזה מאושרת אני

ליאת 406

New member
דולסה ואלפונסו חזרו

קחו תלינק של http://www.esmas.com/laoreja/ תיכנסו רשום שם באמצע וואי איזה שמחה אני והוצעתי את המידע מינוביסון ואחרי זה ניכנסתי לאתר של la oreja פשוט אני מאושרת

ליאת 406

New member
זה מה שרשמו שם

Describe Poncho a Dulce María como maravillosa 10:05 a.m. Confirma que continúan su relación y desmiente que haya perdido el piso... Poncho Herrera confirmó que continúa su relación con Dulce María, a quien calificó de ser una “niña maravillosa”, y agregó que todo está en paz y tranquilo en su romance. Por otro lado, negó que esté perdiendo el suelo, ya que de pronto sus mismos amigos y familia le han pedido que le baje a sus humos, pero él entiende y se ubica. Con tal de demostrar que no está en un plan de divo, Poncho declaró que ser actor es como ser carpintero, plomero o cualquier otra profesión

סוכריה16

New member
את יכולה להעתיק!? אני לא מוצאת

ויפה להם, רק שיפסיקו לשקר.. כי אני מתה עליהם כל אחד לחוד למשל, אבל יחד אני לא מתה על השילוב, אז כל פעם הם משנים דיעה ואני רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד! אבלך האמת, שאם רשום שהם חזרו,ף אז לא נראה לי הם נפרדו באמת עודד שקר.. וזה ממש מגעיל לדעתי.. אני כועסת על פונצ'ו שהוא לא אמיתי.. למה לשקר?!?! הרי בסוף מגלים אותםםם!

TuTyBoP15

New member
למה החלטת שהוא משקר../images/Emo35.gif

אולי הם באמת נפרדו
הרבה זוגות נפרדים וחוזרים נפרדים וחוזרים ושוב נפרדים וחוזרים
אני מכירה כמה כאלה

סוכריה16

New member
חחח .. אצלם זה לא ככה. ואני יודעת

כי כבר 3 פעמים שהם אמרו שהפ נפרדו תספסו אותם באותם שבוע ופעם אחת הם הדודו שהם לא באמת נפרדו. ושהם לא רוצים לדבר על זה בציבור. זה די ברור לי.. פונצ'ו ודולסה נפרדו באמת פעם אחת. בשאר הפעמים אולי התווכחו כמו הרבה זוגות אבל לאא נפרדו

TuTyBoP15

New member
יכול להיות שהם באמת רק התווכחו

כי התקשורת עושה פיל מנמלה... אבל לא נראה לי שהם ישקרו כי אם הם יגידו סתם שהם נפרדו התקשורת תרדוף אחריהם כדי להשיג את הסקופ של ה-" הם לא באמת נפרדו"

סוכריה16

New member
יכול להיות.

חח.. אני מכירה את פונצ'ו הבעות פנים והכל אצלו.. אני אומרת שאם הראיון הזה אמיתי והוא אמר שהוא איתה, אני לא מאמינה שהם נפרדו ואם כן, אז בפעמים הקודמות לא.... לא יודעת.. ככה זה גם היה במורדים עפ לאויסנה ופליפה. תמיד שיקרו ובסוף הם היו יחד1

אבל הם לא נפרדו!!!!!

בפעם המליון שאני אומרת עוד מעט אני יעלה כתבה שכתוב שהם נפרדו וחזרו אבל הכתבה משנות הענתיקה ונכון אמרו שהם נפרדו אבל זה היה רק שמועה ואז בסוף אמרו שהם לא!!!! ולמה לפתוח הודעה חדשה כשאפשר לשרשר

סוכריה16

New member
אבל בסרטון לפני שבועיים לקון תודו

דולסה אמרה "פונצ'ו היה מעגל שנסגר. אני רווקה" וזה ברור שזה סתם.. וזה מעצבן.. כי כל פעם הם אומרים לנו נםרדנו נפרדנו, ואז רואים אותם יחד.. ומול מצלמות שניהם משקרים... אז להבא נדע שהם יחד ולא נתייחס לשום ראיון איתם ברצינות. הם יודעים לשקר טוב.. חח.. אני ממש כועסת על פונצ'ו.. זאני מגלה דברים באופי שלו ולא ידעתי שהוא כזה.. הוא אומר ששקר זה מה שהוא הכי שונא והוא עושה את זה מלא

אבל הוא משקר עם הצדקה ../images/Emo7.gif

למה ככה על פונצ'יטו שלי?!?! תארי לעצמך את מאוהבת רוצה להיות עם הבן זוג שלך בשקט לפחות דקה אבל איך שאת מתקרבת אליו ישר יש צלמים וכתבים מעצבן לא?! עדיף להכחיש!!! וכן בתור שקרנים הם מעולים!

סוכריה16

New member
אני ככה איתו כי ככה . וזהו!

טוב שלא כל פעם הוא עושה את זה מחדש.. דיי! כמה אפשר!?!?! קצת שכל!! תופסים אותכם כל פעם.. למה לעשות הצגות!? אפשר לחשוב.. אחרי אנהי המצלמות רודפות ותראו.. היא חייה עם זה1 מה!? אחריהם בקושי עוקבים, לא שואלים כלום ולא כלום... התירוץ של לברוח ממצלמות לא עובד.. הם פשוט סתם.. אוהבים לשחק .. חוץת מזה.. דולסה אמרה בראיון בבירור שהיא לא איתו, והוא אומר שכן.. אני חייבת לראות ראיונות וכאלה כדי לדעת בטוח מה האמת פה!

eveligne406

New member
אבל אני לא מבינה

מאיפה את כל כך בטוחה שהוא משקר?! מאיפה הביטחון הזה???

סוכריה16

New member
זה שני אופציות:

א. או שהם נפרדים וחוזרים ונפרדים וחוזרים, באמת.. והגיע הזמן שיחליטו בנהם מה הם ויפסיקו לדבר על זה כל החיים שלהם. כי לאנשים נמאס מהבומרנג הזה. אולי זה מה שבאמת מעצבן שהם משגעים את ולם, וזה נמאס, בתור מרעיצה שיודעת כל פעם על איזה הצהרה חדשה , אטני רואה ששנה שלמה הם ככה, ודיי.. כמה אפשר?!?! ב. או שהם עוד פרודים- כי פונצ'ו לא אמר אפילו ביווידאו שהם יחד, מה שאומר שהפעם הם לא שיקרו.

סליחה?!?!?

למה זה בכלל צריך להימאס לאנשים!! הם צריכים להחליט על החיים שלהם ובלי שזה ימאס על מישהו אני שנה מנסה להסביר לכם... בחיים זה לא מיגל ורורטה ודולסה ופונצ'ו זהלא טלנובלה שהמעריצים יכולים להתערב או שיכול להמאס עליהם משהו..הם לא עושים משהו בשיקול מה יחשבו האנשים...אלא בשיקול דעתם.. ונראה לי שמה שאני חושבת זה נכון הם מחפשים פרטיות ולא נותנים להם!!!

סוכריה16

New member
טוב... כבר אין לי כח להסביר תצמי!

הרי בכל אופן מדברים.. ושוב, מנסים להסתיר קשר לא אומרים אנחנו לא יחד שבוע אחרי מודים שכן! וברור, זה נמאס לןאנשים, כי הם פשוט נראים כמו שני ילדים שעושים מכהתקשורת צחוק ואנחנו כמו פתי הולכים אחריהם.. סוף פסוק!

eveligne406

New member
צודקת לגמרי סוניה

זה בדיוק מה שניסיתי לומר. אין כזה דבר נמאס לכם, הם לא חייבים לכם כלום הם יכולים לעשות מה שבא להם...!!!

soy rebelde

New member
נראה לי פשוט שדיקלה בהלם ../images/Emo2.gif

כי פשוט בתוך רבע שעה היו 2 אירועים "קשים" בשבילה
*מיה מגלה שמיגל בוגד בה *פונצ'ו אכן יוצא עם דולסה אני מצרפת לך תמונה של פונצ'ו, אולי זה יעודד אותך..

למעלה