דולסה ואלפונסו חזרו

סוכריה16

New member
חח כן יכול להיות בגלל זה../images/Emo67.gif

ו.. ותודה על התמונה של הסוככריה היא תמיד מצליחה לעודד. חח ..זה פפשוט.. ש... הם צריכים להצהיר על האהבה. וזהו. או שאם הם לא רוצים שידעו שלא ידברו! הנה. הם אמרו שהם נפדרו. סבבה . התקשורת לא רודפת אחריהם. אבל אחרי שנייה הם שוב מצהירים לכולם שהם יחד..חחח.. הם רוצים עוד פרסום או קההההה!??!? בקיצור.. בכל אופן, פונצ'ו בחיים לא דיבר על הפרידה, ולכן לו אני סולחת ואני תמיד אאמין לו.. רק שאם הוא יגי ד נפרדתי מדולסה.. אני בזה לא אאמין..

pablo111

New member
זה ברור שהם לא נפרדו אף פעם הם רק

שקרנים כי כל הזמן התקשורת נדחפת להם לחיים

סוכריה16

New member
התקשורת לא נדחפת.

ועכשיו שאני שמה לב. זה דולסה שתמיד אמרה שהיא רווקה והכל. פונצ'ו לא הוציא מילה.. חח כפרוני עליו הוא לא שיקר.. סתם נעלבתי.. אבל אני מקווה שלהבא הם יהיהיו אמיתים, ומצטערת.. אני לא מאמינה יותר לשום דבר שדולסה תגיד לגבי היחסים. שכריסטופר אהב את אנהי והם יצאו, ראו את זה בראיונות איך שהוא דיבר עלייה ושהם אמרו שה ם נפרדו זה היה כי הם ב-א-מ-ת נפרדו.

סוכריה16

New member
לא רק אני כעסתי חח

אבל מי זו חושבת שהיא!? רק לי מותר להעליב את פונצ'ו! שתשתוקקקקק!!! ia c bola de mentirosos kien los entiende si andan o no son unos inmaduros infantiles!!!aparte nooo io no kiero ke regresen jaja xke no me gusta la parejaa io prefiero los A!!miren io no les creo nda asta ver ke el lo aclara en la tele o verlo io misma diciendolo xke aki ia no les creo nda la vdd תרגום" אני כבר יודעת זוג שקרנים, מי מבין אותם, יחד או לא, הם ילדותיים לא בוגרים אינפנטילים. ובכלל אני לאאא רוצה שהם יחזרו חח... הזוג הזה לא מוצא חן בעיניי אני מעדיפה את א"א. תראו, אני לא מאמינה עד שאני לא אראה שהטוא מבהיר ת'מצב בטלוויזיה או עד שאני אראה אותו בעצמו אומר הם חזרו, בנתיים הכל כאן שקר.. חוץ מהילדה הזו עוד מלא מגיבות ככה ... אתן רואות! רואות שזה מגעיל!?!?! אם הייתי היחידה סבבה.. אבל עוד כועסות!

eveligne406

New member
אבל אתן א יכולות לדעת אם הוא

משקר או לא... ומה אכפת לכן בכלל?

סוכריה16

New member
יוו חחח מה זה פה?!?!

דיעי אני רק הבעתי את דעתי! וזהווווווווווווווווו! אכפתלי מאוד.. וזהו..
ניתן לשרשור לרדת למטה..

christeamo

New member
תודה בננות!

הרגעתם אותי,כה באמת ביררתי באתר מקסיקני,והילדה שכריס הצטלם איתה זאת טטיאנה ורו היא הבת של אחד המפיקים..וראיתי שהיא לא הצטלמה רק עם המושלם שליי אלא גם עם פונצ'ו וכריסטיאן......... עכשיו יש שמועה שכריס ודולסה יוצאים אבל עוד לא יודעים כלוםםםםם הלוואי שכןןןןןןןן אני חולה עלייהםם ! הדמות שאני הכי אוהבת זה - גובאני,ורוברטה...כיי הםםם שיאאאא המגניבים..אפילו שבהתחלה ג'ובאני חראאא הוא מוסיףףףף חיים לרבלדה..... אני אוהבתתת גםםם אתתת ג'ק ואיקרר חח הם שיא הקרועיםםם טוב אבל יש לי שאלה... איזה זוג? רובי & דייה מיה & ומיגה תאו & לוחי אלמה & פרנקו... ג'ובאני & ויקו ניקו & לופיטה ?????.

סוכריה16

New member
דולסה לא תצא עם כריס...

בטח לא אחרי שהיא יצאה עם פונצ'ו.. חח (ויוצאת איתו) אבל למה את כל פעם פותחת הודעה חדשה!? תשרשרי לאן שמקודם.. והזווג הכי יפה בסדרה ובכלל- אלו מיה ומיגל

eveligne406

New member
אני לא מבינה אתכם..

למה כל פעם שהם אומרים שהם נפרדים אתם חוזרים ואומרים שזה שקר? כאילו מה , עד כדי כך משעמם להם בחיים שהם ימשיכו להתנהג בכזו אינפנטיליות? אתם לא יכולים להגיד "אני רואה על הפרצוף של פונצ'ו שהוא משקר" אלה החיים שלהם, וזה שהם אומרים שהם נפרדים ואז רואים אותם ביחד? אז סליחה באמת הם צריכים להרגיש נורא אשמים כי הם לא טרחו להודיע לכם שהם חזרו! אלה החיים שלהם ואם הם נפרדים בתדירות שבועית זה לא צריך להרגיז אתכם...אלה החיים שלהם, וזה כבר קורה כל כך הרבה פעמים שזה כבר נמאס ויצא לאנשים מכל החורים הקטע של הפרידה...

אויי דייי../images/Emo7.gif

תנסו להבין אותם הם רוצים קצת אבל קצת פרטיות!!! ודיקלה זה לא נכון שהתקשורת לא רודפת אחריהם עובדה יש להם מלא ראיונות בקשר לנושא..ומרוב לחץ הם מודים ואז כל המעריצים עליהם והתיקשורת והם נגיד רוצים לצאת לאנשהו הם לא יכולים כי ישר באים מעריצים: מה חזרתם? מה זה ומה זה... אז הם עוד פעם אומרים שנפרדו..זה ממש קשה!!! אני הייתי עושה אותו דבר... ובכלל למה מעריצים נדחפים להם לחיים אוקיי הם זוג שיתנו להם לנשום להיות ביחד לא צריך להתערב כל כך!!! מצלמים אותפ על פינה תנסו להבין אותם טיפה הם רוצים פ=ר=ט=י=ו=ת!!!!!

סוכריה16

New member
חח טוב .. לא יודעת..

אני רק יודעת שאם בא להם להכחיש- אז עד הסוף..... אבל בלי היציאות האלו ... אבל דיי שיהנו אם הם יחד.. מה ששחשוב זה שפוני מאושר!

שפוני?!?!!?

חחח פוניי יפהההההה ותיקון: הכי חשוב שפונצ'יטו(דה מי אלמה חח) ודולסיתה מאושרים!!!

דיקלההה

את יכולה לשים פה את הקישור לסירטון שהכנת עם כל הקטעים היפים של מיה ומיגל?..בבקשה? ..=)

למעלה