p23
ס סוכריה16 New member 12/7/05 #49 חח אני עיוורת או שראיתי שם שרלין!?!? הן עיוורים נכון!!??!?! אז כנראה שגם אנהי שם.. ללא יכול להיות שלא ובטוח ששרה מלדונדו
חח אני עיוורת או שראיתי שם שרלין!?!? הן עיוורים נכון!!??!?! אז כנראה שגם אנהי שם.. ללא יכול להיות שלא ובטוח ששרה מלדונדו
0 00rr New member 12/7/05 #52 אין לי את הרשימה אבל אנהי לא ברשימה תשאלי את זה שפירסם שיביא לך את כל הרשימה אבל הוא אמר שאנהי לא ברשימה היחידות מרבלדה שברשימה זה נינל קונדה ודולסה מריה
אין לי את הרשימה אבל אנהי לא ברשימה תשאלי את זה שפירסם שיביא לך את כל הרשימה אבל הוא אמר שאנהי לא ברשימה היחידות מרבלדה שברשימה זה נינל קונדה ודולסה מריה
ס סוכריה16 New member 12/7/05 #53 נינל קונדה!?!? מה זה כאילו?! גוף!??! כי מה בדיוק יפה בנינל הזו! דולסה זה בהחלט מובן........... דווקא לי נראה שהיא כן תהיה ברשימה.. ואם לא אז זה לא פר שישאלו גם אותי
נינל קונדה!?!? מה זה כאילו?! גוף!??! כי מה בדיוק יפה בנינל הזו! דולסה זה בהחלט מובן........... דווקא לי נראה שהיא כן תהיה ברשימה.. ואם לא אז זה לא פר שישאלו גם אותי
H Hila The Sweet Girl New member 12/7/05 #54 ../images/Emo47.gif דולסה מלכה!!!!!!!! אבל אנהי לא שם?? לא הגיוני...!!!
ס סוכריה16 New member 12/7/05 #55 זהו.. ממש לא הגיוני!! היא צריכה להיות כזה שם.. על יד שרה מלדונדו.. חייבת להיות!! ואם לא... אז חוצפה!! כי היא בכי טבעית ויפה שיש
זהו.. ממש לא הגיוני!! היא צריכה להיות כזה שם.. על יד שרה מלדונדו.. חייבת להיות!! ואם לא... אז חוצפה!! כי היא בכי טבעית ויפה שיש
D Dulce Maria13 New member 12/7/05 #58 שקסית שלי!!!../images/Emo13.gif אין אין אלייך!! מתה אלייך! את הסקסית השווה מכולן!!!