דוס סאנטוס: פידור הגדול בכל הזמנים

bret24

New member
דוס סאנטוס: פידור הגדול בכל הזמנים

ההביוויט הטוב ביותר כיום טוען שפידור ללא ספק הלוחם הגדול בכל הזמנים, ולהזכירכם דוס סאנטוס הוא תלמיד של נוגיירה
מתאמן לפעמים עם אנדרסון סילבה ואלוף בחברה שהבעלים שלה הוא בחור בשם דנה וויט, ככה שאין לו איזה אינטרס מיוחד
להגיד את זה. אבל כנראה שדוס סאנטוס לא מבין בתחום כמו כמה מקצוענים שיש בפורום שקוראים לפידור בדיחה.

danielmo1

New member
אם לומר את האמת

לצערי פידור הוא לא הגדול בכל הזמנים
הוא אומנם נלחם בתקופה היפה ביותר של הספורט

אבל לדעתי כשיש לך לוחמים כמו ג'ון ג'ונס, ג'וניור דוס סנטוס,קיין וולסקז, אנדרסון סילבה,דן הנדרסון ועוד רבים וטובים היום קשה להחתיר מלכים רק בגלל שהספורט הוא כ"כ צעיר

יש הרבה לוחמים שעשו דברים יפים ורובם פה נלחמו וילחמו מול לוחמים טובים ומוכשרים הרבה יותר ממה שפידור אי פעם נלחם מולם

אבל זו רק דעתי

elad547

New member

UgiPletzet

New member
אנחנו אפילו לא יודעים על מה אנחנו מתווכחים

מה זה "הגדול בכל הזמנים"?
1. הלוחם הכי טוב בתקופה הכי טובה של הספורט? (שני החלקים של ההגדרה סובייקטיביים ונתונים לפרשנות).
2. הלוחם שהשפיע הכי הרבה על הספורט?
3. הלוחם שפתח את הספורט לקהל הכי גדול?
4. הלוחם שהיה במרחק הכי גדול מהמתחרים שלו בתקופתו?
5. הלוחם P4P הכי טוב בהיסטוריה? (כנראה ההגדרה הכי סובייקטיבית)

חלק מהתשובות הן פידור, אין ספק, אבל חלק לא.
הדעה של ג'וניור לא שווה יותר מהדעה של אף לוחם/פרשן/אוהד אחר...

רק לשם הויכוח, התשובות שלי לשאלות:
1. אנדרסון סילבה (יכול להשתנות אם תהיה תקופה מאוד תחרותית עם אלוף דומיננטי).
2. רויס גרייסי (לא מאמין שישתנה).
3. פידור (עומד להיות ג'ונס בעתיד הלא רחוק).
4. פידור (עומד להיות ג'ונס בעתיד הלא רחוק).
5. אנדרסון סילבה (יכול להיות ג'ונס בסופו של דבר).

jehenam

New member
הלוחם הכי מלהיב

שחקן הכדורסל שנחשב לטוב ביותר בכל הזמנים הוא מייקל ג'ורדן. זה לא שהוא לא היה שחקן יעיל אבל הוא נחשב לטוב ביותר בגלל שהוא היה המלהיב ביותר.
רוי ג'ונס נשאל פעם אם פאקיאו ברמה שלו והוא אמר שבהחלט יכול להיות שפאקיאו טוב כמוהו אבל הוא (רוי ג'ונס) עשה דברים שאנשים זוכרים כמו לעמוד מול היריב עם ידיים מאחורי הגב.
אני מתייחס לספורט כאל שאו ביזנס לכל דבר. לא מדובר בחברה שצריכה רק להציג את השורה התחתונה. ספורטאי צריך להלהיב ופידור עשה את זה בכמויות.

mbenyaacov

New member
מייקל היה הכי טוב לא בגלל שהלהיב.

היו שחקנים מלהיבים יותר. דומיניק ווילקינס, מג׳יק, לדעתי גייסון ויליאמס הלבן היה מלהיב יותר ויש עוד. הוא, מייקל הכוונה, פשוט ידע כל כמה זמן לשנות ולהוסיף אספקטים למשחק שלו כדי להשתפר, להשתנות , לשלוט בקצב של המשחק. והוא גרם ליריבים שלו לאבד את הביצים במאני טיים. והוא הראשון שהיה שחקן ההגנה של השנה וגם האם וי פי. והוא היה השומר האישי הכי טוב בשנות גדולתו והוא נתן את התפוקה ערב על פני ערב. לא היו לו כמעט נפילות. זה לא אנושי.
קובי מלהיב לא פחות, קולע טוב יותר ומסוגל לחדור לא פחות טוב. הו אישיג אולי גם יותר אליפויות אבל הוא הכי קרוב לג׳ורדן ולא כמוהו. וזה נובע מאספקט השליטה בקצב המשחק. לג׳ורדן מעולם לא נכבו העיניים במאני טיים. מעולם. לקובי כן. לקינג ג׳יימס נכבו גם נכבו. זה לא בגלל אלמנט התלהבה. זה בגלל אלמנט הקילריות

bret24

New member
עם כל הכבוד הדעה של דוס סאנטוס שווה הרבה יותר

מהדעה שלך מהדעה שלי או מהדעה של כל אחד בפורום, רוב לוחמי הMMA בעולם מכתירים את פידור כגדול מכולם, דוס סאנטוס יודע מה זה דורש להיות אלוף כל כך דומיננטי
במשך כל כך הרבה שנים בזמן שאף אחד מהפורום לא יודע מה זה להיות בתוך זירת MMA, מה שמשגע אותי לפעמים זה השטויות שיוצאות לאנשים מהפה,
כמו לדוגמא השבוע מישהו כתב שורה שחט את שוגאן במשך שלושה סיבובים, אז אני צריך לקבל את הדעה שלו כדעה לגיטימית??
מעניין אותי מאוד אם ג'ונס ימשיך לנצח מהיום עוד 6 שנים ברצף ואז יגיע לתקופה שבה הוא מפסיד כמה קרבות, מה יגידו שהוא היה אוברייטד ובדיחה?

yair_bar

New member
מנהל
ממש ממש לא מסכים איתך

הדעה שלנו נחשבת יותר כי הם עטופים בפוליטיקה וחברויות וכאלה.

moriarty

New member
אז זהו, שלא

עובדה שדוס סאנטוס לא בחר חבר ברזילאי כמו אנדרסון סילבה.

yair_bar

New member
מנהל
ממש לא ציני. רציני לגמרי

זה שהוא לא הזכיר ברזילאי לא אומר כלום. לפוליטיקה יש כמה צדדים.

yair_bar

New member
מנהל
רוצה דוגמא אחת ולא מייצגת?

קבל שתיים

ראשית, אני לא יודע להגיד מי החברים הברזילאים שלו ולכן אתה יכול לבנות שתי השערות:

1. יש לו שלושה חברים. נגיד גרייסי, נוגיירה וסילבה. לא נעים לו להגיד שאחד מהם כדי לא להביך את שני האחרים או סתם לצאת נקניק אז הוא בוחר מישהו חיצוני לגמרי. אגב, מקובל מאד במינוי אנשים לתפקיד כאשר יש שני מתחרים שלא רוצים להכריע בינהם.

2. הוא במחנה אחד ולדעת הרוב מישהו מהמחנה היריב הוא הטוב ביותר. הוא לא רוצה להביך את עצמו ולצאת טמבל בכך שהוא בוחר מישהו מהמחנה שלו, ובטח שלא רוצה להגיד שהאיש מהמחנה השני הוא הטוב ביותר. שוב - אותו פתרון.

moriarty

New member
אני חייב להודות שיש בזה משהו

לא השתכנעתי, אבל הטיעון טוב.

udi102

New member
הדוגמא השניה יותר הגיונית ...

אבל עדיין הוא בבלק האוס ומתאמן עם ניוגרה הגדול ואנרדסון סילבה ואומר שפידור הגדול ביותר זה אומר הרבה ... הוא לא מביך את עצמו ולא פוגע באחר ומי שנפגע הוא אידיוט זה הכל דעה אישית ...

yair_bar

New member
מנהל
זה אומר בדיוק את מה שאמרתי

שאם הוא יגיד אחד מהם השני יעלב.

נפלת לי בול לתוך הדוגמא

udi102

New member
אתה הכי צודק בעולם

וגם לטעמי פידור הגדול ביותר ואני אוהד של GSP וגונס בכלל ....

אני לא חושב שחוץ מGSP מישהו קרוב לפידור אולי גונס בעוד כמה שנים ...

נראה לי שאנשים פה יותר מדי רגישים לנושא פדור

אף אחד לא קרא לפדור בדיחה, לדעתי כולנו באותה דעה שהוא אחד הגדולים בכל הזמנים. לא נכנס כרגע אם הוא הגדול מכולם. הסיבה שחלק קוראים לו בדיחה זו רק בגלל ההתנהלות שלו החל מפשיטת הרגל של אפליקשיין ועד פרישתו, זה הכל. לאחר שהוכיח שהוא הטוב מכולם מעבר לכל ספק, הוא בחר שלא להכנס לufc ולהלחם מול תחרות סוג ב' וגם שם כשל. אז בדיחה הוא לא, אבל התנהלותו בסיום הקריירה זו בדיחה עצובה.

למעלה