דוס סאנטוס: פידור הגדול בכל הזמנים

BeniTaz

New member
לא הבנתי את הלהט שלך וההתלהבות

"להכניס לנו" פתאום עם הדעה הזאת של דוס סאנטוס. זו לא דעה מופרכת. אתה או מיתמם שאתה כותב את זה או שאתה ממש בעייתי בהבנת הנקרא.

רובינו אמרנו שפידור לא ברמה גבוהה כיום. לא בכל הזמנים.. כיום. אתה מצליח להבין את ההבדל הזעיר בעיניך בין עבר להווה?

לגביי כל הזמנים. הספורט כל כך צעיר ורוב הלוחמים הגדולים בספורט כיום עדיין פעילים. אני חושב שמין הראוי שלא נסכם את הקריירה שלהם ונחכה שיפרשו או יחלוף זמנם עד שנוכל להשוות את הגדולה שלהם על ציר הזמן. אי אפשר לומר שלפידור אין תחרות עם לוחמים כמו סילבה, GSP וג'ונס.. נכון? מהלוחמים שפרשו עד כה אין ספק שפידור הוא הלוחם הכי טוב בכל הזמנים. כל השאר צעירים או בשיאם.

אני טוען טענה לוגית פשוטה. הספורט בקצב התקדמות כל כך מהיר, על כך אי אפשר להתווכח. וכלל שהרמה עולה ככה הלוחמים והאתלטים יותר טובים ולכן ההישגים והניצחונות שלהם הרבה יותר משמעותיים מהישגים אחרים לפני שנים. אבל הדעה שלי לא נחשבת.. אני לא פידור.

אגב, יש קטע לספורטאים גדולים וצנועים (יש מומחים שטוענים שזו אסטרטגיה שאמורה להוריד מהם לחץ ולהשאיר אותם עם הרגליים על הקרקע) להפחית מערכם ולבחור בספורטאים אחרים כגדולים יותר. מסי למשל, טוען כבר שנים שהוא לא הכדורגלן הכי טוב בעולם. פידור בעצמו הכריז לא פעם שהוא לא לוחם ה-MMA הכי גדול בעולם (בתקופה שהוא היה הכי גדול!). מה זה אומר, שהוא צדק? יש 7 מליארד אנשים עם 7 מליארד דעות שונות.

בקיצור.. הבנו את הנקודה ולא הצלחת "להכניס לנו"

bret24

New member
עדייו בכדורגל אני לא רואה זילזול בפלה ומרדונה

ובכדורסל אני לא רואה זילזול בג'ורדן, אבל לאנשים כמוך שמחזיקים מעצמם "מבינים גדולים בתחום" אין זכות לקרוא ללוחם כמו פידור בדיחה או לזלזל בו . אני לדוגמא אוהד ברצלונה וחושב שמסי הוא הטוב בעולם אבל בחיים אני לא יגיד רונאלדו אפס או שהוא לא שחקן בגלל שזה יהיה טיפשי מצידי וכל הטענות שלי מתבטלות באותו רגע. אתה לא חייב לחשוב שפידור הוא הגדול בכל הזמנים, אבל להעריך אותו כלוחם ענק ששלט בספורט בתקופתו אתה חייב להעריך כי זה עובדה ולא נתון לוויכוח.
מי שמיתמם זה אתה שבתגובות אחרות קראת לרוב הקרבות של פידור בשנים האחרונות פריק שואו והתייחסת אליו כאוברייטד, אני לא יודע כמה שנים אתה צופה בMMA , אבל
ארלובסקי, סילביה , ביגפוט,הנדרסון וורדום הם לא בדיוק פריק שואו ובטח לא בתקופה שפידור נלחם נגדם.
דרך אגב כמו דוס סאנטוס חושבים גם 73% מהברזילאים (ארץ שיצאו ממנה הלוחמים הגדולים בMMA ).

BeniTaz

New member
אני לא קראתי לפידור בדיחה

אתה מחדיר לי מילים שלא אמרתי.. ההיפך, אני אמרתי שפידור מבחינה ספורטיבית היה הלוחם הכי גדול בתקופת פרייד ואחד הגדולים בכל הזמנים. כיום הוא לא מתברג בטופ 20 של ה-HW.

מבחינה מקצועית פידור (והמחנה שלו) זילזל באוהדים ולקח קרבות קלים, משתלמים, ראוות, ופריקשואו.

מה כל כך קשה להבין בזה רק אתה יודע.. הדעה שלי כל כך מנוגדת לשלך שאתה נפגע ממנה כמו ילד קטן עד כדי שאתה מסלף את דבריי ואומר דברים שלא אמרתי.. זה כבר ממש תת רמה.

לא הבנתי את הקשר לדוגמאות שלך.. גם אני אוהד את מסי וחושב שרונאלדו הוא מספר 2 בעולם והוא צודק בכך שצריך להרוויח יותר וזו זכותו. אז מה הקשר? אגב, מסי נשאל אם הוא השחקן הכי טוב כיום (לא בכל הזמנים), וענה שלא.

פידור הפסיד לורדום, הנדו וביג פוט. וניצח שמות שהיום לא רלוונטים כמו ארלובסקי, רוג'רס וסילביה (מה זה אומר עליהם?). נלחם בקרבות ראווה נגד אאוקי ומוסאסי ונלחם בקרבות פריקשואו נגד הונג מן צ'וי וזולוזוניו. ואת זה עשה כשהיה "מספר אחד בעולם", אלו עובדות.. תנסה להפוך, לשנות, ולעורר מניפולציות אלו העובדות.. פידור אחרי פרייד לוחם חלש שממשיך להתאמן בתנאים שלו ודורך במקום לעומת התפתחות הספורט המהירה, סירב להילחם ב-UFC ולקחת קרבות גדולים. כשפגש לוחמים סבירים הפסיד.

אני רשאי לדעה שלי ואני אבחר את מי לאהוד ואת מי לא. ולא בא לי לאהוד לוחם שברח מתחרות וזילזל באוהדים. זכותי. וזכותך להמשיך להעלב.

AmitNHB

New member
בין "הכי טוב בכל הזמנים" ל"בדיחה" יש כמה שלבי

ביניים ואני לא זוכר שחצי העיד על עצמו שהוא מ"מבינים גדולים בתחום". אתה מגזים בטירוף בכדי להעביר את הנקודה שלך, כמה פידור גדול. הוא אכן היה גדול. בעבר. בשנותיו האחרונות הוא באמת עשה מלא פריק שאוז: הונג מן צ'וי, לינדלאנד לצד גם קרבות מול לוחמים לגיטימיים כמו ארלובסקי וסילבייה אבל בינתיים צמחה לה ב UFC מחלקת HW הרבה יותר איכותית מימי ארלובסקי את סילבייה את פול בואנטלו ומכאן טענות האוברייטד. אוברטייד זה לא "בדיחה", זה לא טוב כמו שחושבים שהוא ואם 73 אחוזים מהברזילאים חושבים שפידור הוא הגדול בכל הזמנים, אז הנה ההוכחה שהוא אכן אוברייטד ואני אוסיף בטירוף. הוא מקס' 3 היום בכל הזמנים הרבה אחרי סילבה ו GSP, ואם JDS ינצח את ולסקז ואוברים, פידור גם לא יהיה הכי גדול ב HW פשוט על טהרת השוואת רקורדים. הוא לא יהפוך ל"בדיחה" הוא פשוט ישאר הכי טוב של הדור שלו. ההשוואה לפלא, מרדונה וג'ורדן מגוחכת. בימים שלהם ענפי הספורט שלהם כבר היו הרבה יותר מבוססים מהימים של פידור ב MMA. אני לא בטוח שאפילו סילבה או GSP יוכלו להיות הג'ורדן של MMA. זה משהו שרק מישהו בדור הבא יוכל להרוויח. פידור הוא יותר כמו הרוד לייבר של MMA.

elvis18

New member
אני מוסיף ..בעניין הפרופורציות

צריך לקחת דברים בפרופורציה ..אף אחד לא עשה בדיחה מפידור ,הם פשוט לא הסכימו עם הבחירות שלו לאחר פרייד (בחירת קרבות,בחירת אירגון) ולא הסכימו שקרבות מסויימים ישיארו אותו במקום הראשון בכל הזמנים לדעתם בדירוג .. מותר להם וזה לגיטימי ,לכל אדם יש דעה וצריך לכבד אותה .

דבר אחד מוסכם - פידור בשנות השיא של פרייד היה הלוחם הטוב ביותר לשנים הללו.

bret24

New member
יפה שאתה מצהיר את דעתך כאילו זה תורה שניתנה

מהשמיים, רוב האוהדים ורוב המומחים ורוב הלוחמים לא חושבים כמוך אז אתה יכול לציין שזו דעתך בלבד, ודרך אגב עם כל ההתפתחות של הספורט
אני די בטוח שהמחלקה הכבדה בפרייד בשיאה הייתה הרבה יותר איכותית מהמחלקה הכבדה היום בUFC , מחלקה שמארק האנט הוא פרוספקט מבטיח
ושקרוקופ הקשיש נתן לדוס סאנטוס את הקרב הכי קשה שלו עד היום. ואם אתה רוצה אני מוכן לבדוק את זה מולך טופ טן מול טופ טן

AmitNHB

New member
מארק האנט הוא לא פרוספקט מבטיח ולא נעליים ואם

כבר הזכרת את האנט, הוא הרוויח קרב אליפות ב PRIDE ואף עשה לא מעט בעיות לפידור, כך שהוא לא בדיוק היה אפס מאופס אף פעם, פשוט לוחם חד מימדי. אם לעמוד בגבורה ובלב אמיץ אבל לחטוף מכות רצח זה הקרב הכי קשה לעניות דעתך, אתה כנראה צודק. אני לא יודע מאיפה אתה לקוח ש"רב המומחים" חושבים שפידור הוא הגדול מכולם. זו פעם ראשונה שאני שומע את זה.

The Iron Claw

New member
עזוב עמית.... גם אם תגיד לו שפידור מס' אחת ו.

הרולד הווארד מס' 2 בכל הזמנים , הוא יקבל את זה , כל עוד לא מערערים על פידור .

בטח ניסיון של דיינה למכור קרב בין פידור ללסנר

פידור, כמו קרו-קאפ, קיסח את כולם בפרייד. זה היה עד 2006. מאז עברו 7 שנים כמעט. כשהגיע לאמריקה התחיל להפסיד. הפסיד בKO בשכיבה להנדרסון ששוקל 15 קילו פחות ממנו.

פידור הטוב בתקופת הפרייד. לא הטוב בכל הזמנים.

וכתבתי שוורה קיסח את שוגון שלושה סיבובים בעמידה, לא 3 סיבובים. זו לא דעה שלי, זו עובדה. תסתכל על הקרב.

למעלה