../images/Emo58.gifיכול להיות שפספסתי?
או שמצמצתי? איפה היתה רוז? גם אני מאד מאד מאד אהבתי את ה"האם אתה אמא שלי"? שהעלה נשכחות מהפרק ההוא... עוד נקודות מעניינות - 1. הדוקטור לא מצליח להציל את הסבא מחנק באוטו - מי שעושה זאת זו האמא של דונה. בזמן שהדוקטור מתעסק בעדינות עם החיבורים מתחת למנוע, היא לוקחת יוזמה ומנפצת את השמשה. 2. המוטיב של "התאום הרע" חוזר בהמון סדרות, הזדמנות בשביל גיבור "טוב" להראות צדדים רעים. 3. הסנטורי מרוצה מהתפקוד של "מרתה" ואומר good work for a female - גם בחלל יש שוביניסטים. 4. האם רק לי הסנטורי הזכיר במראה ובקול את "מיסטר רמבולד" מ"מישהו מטפל בך"? 5. דונה שוב בוכה - כל פעם שהיא מדברת עם סבא שלה, אם זה בטלפון או במציאות. 6. כל פעם שהדוקטור לחוץ, הוא פותח עיני עגל, מה יהיה? 7. הנאום של המפקד של הצבא מאד מזכיר את הנאום של נשיא ארצות הברית בסרט "היום השלישי". 8. ברשימת המדינות עם הנשק האטומי מוזכרת אפילו צפון קוריאה, רק לא ישראל. אני מרגישה מקופחת. 9. כש"מרתה" שואלת את הדוקטור מאיפה הוא ידע שהיא לא היא, הוא מזכיר שם את הקפטן ג'ק אבל לא הספקתי להבין איך בדיוק. 10. הרבה פעמים הדוקטור חסר אונים לגמרי - אם זה בהפצצה העתידית (שבו מרתה עוצרת את הפצצות), אם זה בסוף כשהבחור החכם מתאבד במקומו, בקיצור, הרבה פעמים הדוקטור מבטיח הרבה הבטחות (בעיקר להורים של הבנות שנוסעות איתו) בסגנון "אני אשמור עליה" אבל בתכלס או שהן או שמישהו אחר מצילים אותו.. הכי גרוע זה היה בפרק חג המולד האחרון, בו שלושה אנשים התאבדו כדי שהוא יינצל (וגם שאר הספינה) כולל מי שהוא הבטיח שישמור עליה באופן אישי. בסה"כ פרק עם המון התרחשויות, ועם סיום מבטיח להמשך - עם הבת של הדוקטור. (לא הצלחתי לזהות בפרומו את מי היא מנשקת מבעד לסורגים). מצ"ב תמונה של מיסטר רמבולד - בצד ימין.