דורה והפיראטים ב
אנשים

אז היא נראית מתנשאת

וקצת מעופפת וקצת בעייתית. אבל אם היית יודעת באמת מהן הדעות האמיתיות של מושאי הערצתך, סביר להניח שהיית נשארת עם דיסק של אריאל זילבר. ואם יגידו לך שטורי בעברה קיללה את רגינה שהרביצה ללורן היל. את מי תשנאי קודם?

את לורן היל כמובן!

כי אם היא גרמה לשתי הגאונות האלה להתנהג ככה [עם כל ההערכה אליה ודווקא יש קצת כזו! P:] כנראה שהיא עשתה משהו ממש ממש לא טוב...
חהחהחה

noosh

New member
לא צריך לשבת ולצפות בכוכב נולד

אין שום סיבה להשקיע בזה אנרגיה או זמן. פותחים את הטלויזיה ברקע תוך כדי שיחת מסנג'ר עם רעות, וזהו, מסודרים לאיזה חצי שעה ככה. (רעות ואני צריכות להיות השופטות של התכנית הזאת, בחיי).

behappy

New member
מרינה זו הג'ינג'ית? כי אם כן תמותו כולכם אני

אוהבת אותה!

לא לא לא!

מרינה זאת ההיא עם השיער הקצוץ, זו שמרגישה כמו מינימום אמה שפלן או משהו כזה... הג'ינג'ית זו אליסה נראה לי. נחמדה.

behappy

New member
אז איכ, מרינה זו אללה יוסתור../images/Emo7.gif

ואני רוצה דירה אני רוצה דירה אני רוצה דירה אני רוצה דירה
יער תקני לי בית!!

יופי טוב שהצטרפת לאגודה להעלמת המרינה ../images/Emo45.gif

ובקשר לדירה... אין לי מספיק כסף כדי לקנות לך אפילו מרצפת אחת אבל נו בואי לגור אצלי וזהו, יהיה לך כאן שקט ולא יציקו ואין כאן הרבה דרישות מהדיירים, מספיק שמדיי פעם תצאי מהחדר לומר שלום וזה יהיה כבר מעל ומעבר
ובכל מקרה הלוואי שתצליחי עם הדירה הזו מאתמול, מחזיקה אצבעות }{

behappy

New member
דפקו אותנו עם הדירה מאתמול../images/Emo7.gif

אנשים הם עם רע, רע ואכזר
כוסעומו תיזהרי בסוף אני באמת אגיע ואז אני אצטרך גם שכפ"צ אנטי-מכשפות או שלחילופין אני לא אצא מהבית לבד אפעם
יש עכשיו מאהל של מחוסרי דיור באיזה דשא בעיר, סוג של הפגנה. נראה לי שאני מצטרפת אליהם!

יא, לגור בירושלים בחינם?

גם אני מצטרפת
ואיזה מגעילים ככה זה אני אומרת לך אי אפשר לסמוך על אף אחד. {כן כן- יער במצברוח פסימי, לא להתקרב יותר מדיי}

זה כבר יהיה יותר בעל יכולת שיפוט

ממה שיש שם עכשיו.... [אייקון של צביקה פיק מהנהן וכינים נופלות לו מהראש לכל עבר תוך כדי]

קנית את התירוצים שלה??

לי זה נשמע כמו תירוצים מאד מפוקפקים. אני לא אתפלא אם היא יודעת בעל פה את הכתובת של בועז מעודה

noosh

New member
אין לי מושג מי זה

אני יודעת מי זו מארינה, ואני יודעת שיש אחד אימו. ויותר מדי רוקרים-וונאבי שחשים את עצמם לירון לב 2.0. וזהו.

למעלה