דורס מביא דורס

mri10

New member
דורס מביא דורס

רק שהפעם הדורס היה רחוק ממני 200 מטר.איך לעזאזל מתמודדים עם זה?? לנצח נאכל חרב??

"הים אותו ים והערבים אותם ערבים" וכנראה גם ההגיגים שנאמרים ונכתבים אחרי פיגועי טרור,אותם הגיגים.

מה שהיה הוא שיהיה.כזה יאוש.

אתם כן מצליחים לראות איזו קרן אור בתוך האופל הזה??

....

עד מתי תאכל החרב
אלוהי המלחמות
עד מתי נשגה בחלומות
בואי נהיה וניתן להיות
בואי נחיה וניתן לחיות.

mri10

New member
הוא רק שר התחבורה

עבדאללה צריך לשבת עם ביבי.

dori78

New member
ובכן,

כל מי שהיה מעורב, הוא או מי מבני משפחתו, בפעילות טרור כלשהי, לרבות שמיעת הרצאות של אנשי דת שמזוהים עם ארגוני טרור - לא יורשה להכנס לתחומי הקו הירוק.

בקניון ליד הבית שלי, בערב שבת אין פעילות, רק בית הקולנוע פתוח.
מאחר והיו כמה וכמה מקרים של ונדליזם ע"י בני נוער משועממים בעבר,
נכון להיו אין כניסה ביום שישי לנערים ונערות, אלא אם הציגו לשומר בכניסה כרטיס לסרט.
באותו אופן - מי שאין לו מה לעשות בתחומי הקו הירוק - שיישאר בכפר שלו.

ועדיין - לא יהיה לנו ביטחון, כי תמיד יכול לבוא איזה פסיכי שאף אחד לא צפה מצדו התפרצות אלימה, לא משנה הסיבה.
או אחד שבמקרה שלו הכתובת היתה על הקיר, אבל כולם אמרו "יהיה בסדר".

צלשלספק

New member
הקו הירוק מת, כך קובעות העובדות בשטח.

יש המון שכונות וערים לגיטימיות בישראל שהן מחוץ ל"קו הירוק" שנמחק ממזמן. כל הסכם יכלול אותן ממילא, ולא יהיה הסכם, כי המציאות לא מאפשרת בכלל מדינה פלסטינית נוספת לזו שבעזה, בשום צורה שהיא, בין ישראל לירדן.

נראה לי שכדאי שנחדד את ההצעה שלך שהמפגעים הפוטנציאליים ישארו בכפרים שלהם (או ישבו בכלא / יחוסלו מה שבא קודם), ולא יתקרבו לאיזורים מאוכלסים ע"י יהודים ישראלים. לצערי כך או כך גם זה לא יקרה.

ebi83

New member
קרן אור- תמיד

המצב הנוכחי תקוע, אין אפשרות אמיתית להתקדמות ביחסים לא מצידנו ולא מצד הפלשתינים.
&nbsp
מצד שני, גם פיתרון בנט לא הגיוני כרגע.
&nbsp
הקיצר, מחכים ומקווים לטוב

&nbsp
ולגבי הפתרונות למצב הנוכחי- כל עוד מזרח ירושלים נחשבת כחלק מישראל (לא מדבר פוליטיקה אלא עובדתית) לא יהיה לך פיתרון לאנשים שחיים שם.
יש כמה דרכי פעולה כדי לפתור חלק מהבעיות של האנשים שחיים שם, אבל כאן נכנסת הפוליטיקה וזה כבר סיפור אחר

צלשלספק

New member
עוד פיגוע מזעזע...

לזכרו של ההרוג בפיגוע.

כפי שכתבתי, ליבי עם הפצועים והני משפחתם ומאחל להם החלמה מהירה, לצערנו חלקם פצועים קשה. מזל שניצלת...

mri10

New member
גם רוצח וגם מפגר

מה הפריע לו להתקדם עוד ק"מ אחד לכיוון קניון ממילא או קצת יותר רחוק, ללב ליבו של קינג ג'ורג' הסואן?! לו היה עושה זאת האסון היה גדל שבעתיים.

תחת זאת הוא בחר לבצע את הפיגוע במקום יחסית שקט ורגוע בשעות אלו.אהבל שכמותו.

כאדם מאמין אני רואה בזה ללא ספק את יד ההשגחה העליונה.אז אולי בכל זאת יש קרן אור??אולי.

והנה הודעה ממאגר הבתולות בגן עדן העליון:

1.במקרה של פיגוע בו הוכח פיגור מעל הממוצע בתכנון ובביצוע,לא יזכה השאהיד ב-70 בתולות.תישקל אפשרות למענק של בתולה אחת,גג שתיים.

2.בכל מקרה שהמפגע חש שנוגעת בו בתולה, עליו להמתין בסבלנות לבירור העניין.יתכן ומדובר באחות בחדר המיון של שערי צדק.

צלשלספק

New member
בשלוף, כן?

פיגוע עממי, (גם אם החמאס לקח אחריות) סביר להניח "תפסו" טרמפ על העניין עם הר הבית וההסתה של אבו מאזן וחבריו לחמאס, אז מה שעולה לי בראש שהוא "חיפש" איזור עם דתיים/חרדים, ולפי ההתקהלות והסרטון (ימח שמו של המחבל), יש מצב שזה מה שהוא רצה. דתיים, מתפללים, וכו' - יש מצב שזה היה הטריגר. פיגוע על רקע לאומני-ודתי.

לקרוא לילד בשמו אם אני מסתכל על האיזור, בעברית שכל אחד יבין:

על רקע העניין עם הר הבית ואיזור הפיגוע, המחבל הבן זו^$ חיפש דם של דוסים/דתיים/חרדים/מתפללים/אורתודוכסים, פיגוע על רקע דתי, נקודה.

mri10

New member
ראית איך הוא רץ

כאחוז אמוק בצומת של המלונות?? חבר שלי שהיה שם סיפר שהוא לא הפסיק לקלל ולהלל-לקלל את היהודים ולהלל בקריאות אללה אכבר.

צלשלספק

New member
ראיתי,

והכוונה לסרטון של תיעוד הפיגוע ואיך מנסים לדרוס אותו והוא עם המוט וכו' עד שחיסלו אותו...

גם את ההוא עם הטרקטור, עד שהורידו אותו. כמה כדורים דפקו בו ועדיין, מפגע עד הסוף.

פאק, מה נותנים להם לאכול בבית לפני הפיגוע? חומוס עם סטרואידים?

צלשלספק

New member
איזה קטע....

3 דקות אחרי ששלחתי, (טוב מלבד הפיגוע העממי שטעיתי) אהוד יערי אמר בעצם את אותו הדבר, מחבל ממשפחה של מחבלים, הכתובת הייתה (גם) על הקיר (של הפייסבוק שלו). פיגוע לאומני דתי, היה מוסלמי אדוק מאוד...

ebi83

New member
האמת שנראה לי שדווקא המשטרה הייתה הכתובת

הוא ראה מג"בניקים בתחנה, דרס אותם ואז תקף שתי ניידות משטרה (שאחת מהן חיסלה אותו).
&nbsp
יש סרטון של זה שרץ כבר ברשת...
&nbsp
בכל מקרה, הסיבה העיקרית ששלושת פיגועי הדריסה האחרונים נמצאים על הציר בין העיר העתיקה לגבעה הצרפתית היא ששם יש תנועת רכבים מעורבת. באזור ממילא והעיר יש מצב סביר יותר שהיו בודקים את הרכב או שסיכוייו לדריסה על המדרכה הייתה נמוכה יותר (יש מחסומים בחלק מהמדרכות).
&nbsp
וכן, מדובר בפיגוע שנובע לא מתכנון אלא מהחלטה רגעית (ככל הנראה) אז כשהמחבל ראה הזדמנות הוא פעל.

צלשלספק

New member
בהחלט יכול להיות.

ו- MRI, מה חבר שלך שהיה שם אומר? מה שבטוח הכתובת הייתה על הקיר, ימח שמו היה פעיל חמאס, דתי אדוק, פרסם בפייס וואט אבר הילולים לפיגוע קודם, והחליט לעשות מעשה...

dori78

New member
אני לא חושבת שיש מישהו

שחשד בו בגאונות מסוג כלשהו...

mri10

New member
עזבי גאונות

פשוט לחשוב סנטימטר מעל גובה הדשא.אם הוא לא היה מוריד את הרגל מדוושת הגז לעוד דקה וחצי,הוא היה הופך לשאהיד איכותי מאין כמוהו.

למעלה