דורשים ריבונות על הכותל

הנק' הכי בעייתית ביוזמה היא בעיית הפליטים

יותר מסוגיות הליבה האחרות כמו השטחים וירושלים. זהו קו אדום מבחינת ישראל, בכל הסכם הפלשתינים יהיו צריכים לוותר על האפשרות שישראל תאזרח פליטים לחלוטין, יותר מהכל זה הדבר שעליו יקום ויפול ההסכם.

מה שהיה מספיק ציוני עבור בן גוריון ושאר

ההנהגה הציונית כשהודיעו על קבלת הצעת החלוקה של האו"ם (שהבטיחה מדינה "יהודית" עם 40-45 אחוז אזרחים ערבים) מספיק טוב גם בשבילי. העניין הוא לא שאי אפשר לקיים הגדרה עצמית ליהודים במדינה מעורבת, אלא שכרגע יש לנו כישראלים כוח לכפות את רצוננו זמנית על הפלסטינים, ואתם משתמשים בו בשביל לנסות להשיג מדינה כמה שיותר נקייה מערבים, מסיבות גזעניות פשוטות. כמובן שזה לא באמת עובד כמו שאנחנו רואים כבר הרבה זמן. הפלסטינים לא נכנעים וכבר 20 שנה שהקונצנזוס הפלסטיני על דרישות המינימום לא השתנה- מדינה פלסטינית בקווי 4/6/1967 ומימוש כלשהו של זכות השיבה.

mike00

New member
תקן אותי אם אני טועה אבל אתה מתכוון לאותה

תקופה שבה התפוצצו להם מתאבדים באוטובוסים ומסעדות או לפניה?? אלה הזמנים שבהם המילה ג'יאהד הפכה להיות IN בעולם הערבי או שזה היה קצת קודם? לפני הקסאם?לפני הלינצ'ים?לפני ההפגנות האלימות של ערביי ישראל?לפני האינתיפאדה השניה?לפני שתפסו ערבים ישראלים וביניהם חבר כנסת שעוזרים לאויב?לפני שבחרו ברשות בארגון טרור להנהיג אותם? כי אם בן גוריון קיבל את הצעת החלוקה לפני שזה קרה,ההסכמה שלו כבר לא כל כך רלוונטית.....אתה לא חושב?? היום אנחנו יודעים מול מה אנחנו מתמודדים......מי עומד מולנו.....ומי ישאר לידנו[לטוב ולרע]....

שום קשר לגזע או גזענות!

יהודים לא חושבים שהם עליונים על הערבים ולא רואים בערבים כנחותים. הסיבה היחידה לרצון לשמר רוב מוצק של יהודים בישראל כי אחרת ישראל לא תהיה קיימת, זה הכל, רוב פלשתיני=ממשלה פלשתינית=חוקים פלשתינים=צביון פלשתיני=צבא פלשתיני=בג"ץ פלשתיני ומעל הכל מיעוט יהודי שלא אחראי לגורלו, מיעוט שתלוי בפלשתינים. אנחנו היהודים גמרנו להיות תלויים במישהו אחר, אנחנו רק אנחנו קובעים לנו את הגורל והמציאות אם זה הקונצנזוס אז לא יהיה שלום, לא יהיה הסדר ומי שידפק מזה יותר מכל הם הפלשתינים. לא בוויעידה הזו ולא בשום וועידה אחרת ישראל לא תוותר בעיניין הפליטים, גם בנושא ירושלים והשטחים יצטרכו לבוא פשרות מהצד הפלשתיני (הוא אולי יקבל 6,205 קמ"ר שהוא מבקש, אולי אפילו קצת יותר, אבל לא בקווי 67'). בחייאת..תהיו מציאותיים!, אתם לא קולטים שיש כאן מדינה יהודית כבר 60 שנה? לא קולטים שההתעקשות על ה"צדק" תביא לחורבן מוחלט, ולא שלנו, בנתיים מי שמחזיק את הפלשתינים זו ישראל, ישראל מספקת מים, חשמל, דואגת שהגדה לא תהפוך לעזה ואבו מאזן לא יעוף מכסאו. קווי 67' + זכות השיבה זו לא דרישת מינימום - זו דרישת מקסימום.

אז, ב47' לא היו יותר מידי ברירות, זה או מדינה

קטנה ועלובה או כלום, בן גוריון היה חכם וגם ראה קדימה אז הוא אמר כן, מזלינו שהערבים עשו את כל הטעויות האפשריות ונשארו עם "נכבה" ביד... ואם הערבים שוב פעם יעשו את אותם טעויות אז תבוא נכבה מספר 2.

THE WIZARD 55

New member
חשבתי על זה אסדה

שיכול להיות שהם דורשים הרבה בכדי ל"וותר" אחר כך... לא יודעת, ימים יגידו מה יהיה.. עכשיו רק מדברים על פיגוע גדול שהחמאס מתכנן בכדי לטרפד את כל העניין..

AdonAsda

New member
כן הם ידרשו הרבה,

ישראל לא תסכים ותרד מזה לגמרי, ואז תתחיל עוד אינתיפאדה.

THE WIZARD 55

New member
אף פעם לא היה לי ../images/Emo23.gif

רוצה לבוא לאכול שוארמה טחינה ועמבה כבר 5 פעמים כתבתי את זה ולא יצאה ההודעה..

דוגרי, אם הייתי במקום אולמרט../images/Emo5.gif

רק המחשבה מזעזעת אותי. למרות שהנדל"ן מפתה. בכל מקרה הייתי נותן לאבו מאזן החוצפן בעיטה בטוכעס היישר לרמאללה "כבוש" ו"מדוכא" לעוד 60 שנה. שהסוס מת יגיד תודה שהוא על זמן שאול בגדה מהחמאס. אם את עזה לא הצליח להחזיק אפילו לא בצחוק, מהכנופיות שלו (בגדה!!) לא הצליח לקחת את הנשק או הנסיון להשמיט את המונח "התנגדות מזויינת" מהמצע של הפת"ח כמעט הפך אותו לבוגד* בקרב הקיצוניים בעמו שתופסים אותו מהביצים חזק... בקיצר שלום שלום ושלא יבוא לי בחלום. וגם כן אולמרט..נו באמת אבו מאזן מוכן לחילופי שטחים וגם ..אולמרט. רק אולמרט
רוצה להחליף ת'שטחים הלא נכונים... במקום הוואדי והמשולש - שטחים ריקים בנגב ...פאתט
*בוגד ברש"פ דינו אחד - מוות. בישראל בוגד מקבל כסף מהאיחוד ונהפך ליקיר התקשורת. (יחי הדמוקרטיה
)

למעלה