"דור דבירי חתם בקבוצה מקצוענית"

IlanShacham

New member
"דור דבירי חתם בקבוצה מקצוענית"

הבוקר מופיע במעריב כתבה תחת הכותרת "דור דבירי בדרך לטור-דה-פראנס", או משהו כזה, ובה כתוב שהוא חתם לשנתיים בקבוצה מקצוענית (לא זוכר את השם, אבל לא אחת הגדולות). יש למישהו פרטים?

Sybh

New member
בהצלחה ../images/Emo106.gif לדור דבירי!

מכל הלב!!! אבל לא יכולתי שלא לשים לב לציטוט הבא:"החיסרון שלי הוא שאף פעם לא אהיה רוכב טוב נגד השעון, כי בשביל זה צריך להיות 1.80 מטר , בהמה." בהמה???

טיראן מ

New member
../images/Emo2.gif ככה כתוב ? זה מה שהוא אמר ?

1.80 כדי להיות נג"ש טוב ? מה הגובה של מילר (סליחה) ? מה הגובה של לאנס ואולריך ? אולי הוא התכוון לספרינטר, שם יש יתרון ל"בהמה", אבל גם בספרינט זה לא תנאי הכרחי.

manoach

New member
זו בכלל קבוצה סרבית ולא איטלקית ...

כמו שכתוב בכתבה במעריב... בכל אופן שיהיה לו המון המון בהצלחה!!!!!!!

איציר להנחתה - דור לאירוח

כדאי להזמין את דור לשיחה בפורום שיספר על התוכניות. ממה שאני שמעתי המידע הוא מרתק. הוא היה באיטליה בקשיים גדולים מאוד ןאני בטוח שהוא יוסיף עוד פרטים שישפכו אור על המאמץ הגדול שהוא עושה אריאל

אשמח מאד להביא...

כמובן שזה היה הדבר הראשון שחשבתי עליו. אני צריך את דרכי התקשורת אליו, אנא שלחו לי למסר אם יש לכם טלפון או כתובת דואר. איציק

טוב, דיברתי עם דור דבירי...

הוא נמצא כרגע באיטליה, בווילה עם שאר הרוכבים, מתאמן ורוכב מרחקים ארוכים. הוא ייצא לטור של קמרון כתחרות הראשונה שלו. יהיה קשה לערוך אירוח איתו, בגלל בעיות טכניות (מחשב, מקלדת...), אבל שלחתי לו ברכת הצלחה בשם כולנו. הוא מתעקש שהוא עדיין לא עשה כלום וקצת מופתע מהכותרת של הכתב ממעריב, אבל מבחינתנו מדובר בחדשות טובות.

בהצלחה לדור והטור של קמרון

לפי הדירוג החדש של הקבוצות והמרוצים - הטור של קמרון (ייערך בין 26 לפברואר ל 12 במרץ) הוא מרוץ 2.2 בדרג הU23 הנערך במסגרת הסבב האפריקאי של ה UCI. בואו ונגדיר מדויק - בהשוואה לענף הספורט הפופולארי בעולם (כדורגל למרות שקשה לנו להודות בזה). אז היחס הוא כמו בין ליגת האלופות לטורניר קבוצות עד גיל 23 הנערך באפריקה בחסות פיפ"א. זה חסר כל השוואה הגיונית לליגת העל של ארץ זבת אך רחוק מאוד מהדרג שאנו עוקבים אחריו. אם להשוות את זה למרוצי האופניים הנערכים בארץ זבת זה כמו להשוות בין מטוס שנחשב מתקדם בשנות השישים למכונית שיוצרה אז בארץ זבת. זה הדרג הנכון (ולמען ההגינות גם האפשרי) להשתלבות של רוכב ישראלי. עד שרוכבים ישראלים לא יעברו את השלב הזו הם לא יתקדמו מעבר לו. את מרוץ הקטעים של קמרון לא נמצא באתרים המובילים ברשת כמו.cyclingnewsאו cycling4all. הרוכבים בקבוצה של דור דבירי הם רוכבים ברמתו פלוס מינוס אך הם מגיעים עם יתרון ענק עליו משום הניסיום שרכשו בעצם השתלבותם בארופה. עבור דור דבירי זהו מהלך חשוב ונכון ואם יסיים את אליפות העולם בספרד בשני שליש העליון ובזמן זהה או פיגור של שניות מהמנצח זו תהיה ההוכחה לתחילת ההצלחה של המהלך שביצע.

טיראן מ

New member
מסכים עם יאיר ... אבל ...

המשפט : "עד שרוכבים ישראלים לא יעברו את השלב הזו הם לא יתקדמו מעבר לו." הוא, מה שקוראים בלוגיקה, טאותולוגיה. יענו "אמת מוחלטת". סתם צרם לי "בעין". אני מסכים עם הניתוח.

צודק...התפלק הו במקום ה ה

מצטער על הצרימה בעין. אני משתדל לעשות הגהה על מה שאני כותב אבל לא תמיד אני עולה על כל תופעות הדסלקציה.

פשששששש...ענק איציק

התנצלותי הכנה. אבל עוד תיקון - עד הדירוג החדש המרוץ היה בדירוג 2.6. הרבה מאוד מרוצי 2.6 סוקרו באתרים מובילים ובעיקר בשלב הזה של העונה. העונה המרוץ ירד משמעותית בדירוג (הוא מרוץ U23). הלוואי שהוא יסוקר בכל האתרים.

וואלה, חומה בונים אבן אחרי אבן...

זו התחלה, וצריך לקרוע את התחת מלמטה. דור דבירי הולך לקרוע את התחת (מצטער על ההגה ה"צבאית") כמו כל רוכב שרוצה להתקדם במקצוע ומתחיל מנקודה מסויימת. כמובן שיצטרך הרבה מזל, וגם אם יש את היכולת צריך מזל כדי שהאנשים הנכונים יראו את זה ויאפשרו לו להתקדם. הוא מתחיל הרפתקה שלא רבים ניסו להתחיל בעבר (אצבעות יד אחת תספיק?) נקווה שנוכל להתעדכן בפרטים.. הוא גם נמצא במדרגת הגיל הקשה ביותר בדרך למקצוענות... בה נעשה הסינון הסופי של הכשרונות ל"ליגת העל"...

elad fa

New member
ואללה אתם עושים כיף להיכנס לכאן

אני רק מניח שדור התכוון (אם בכלל אמר את אותם דברים....) לנג"ש במישור ולא בעליה. מה לעשות בנג"ש במישור יש יותר משמעות למסת שריר/מסה כללית. יותר מסה - יותר ואטים ברגליים - יותר מהיר. בקיצור, היתרון הטבעי של דבירי (מימדים קטנים) הופך לחיסרון במישור נג"ש. (לא דיברתי עם דבירי, זה פשוט מה שאני הבנתי) אגב אם אני לא טועה, לאנס הוא משהו כמו 1.76 /69 קילו מה שאומר שגם הוא 'בהמה' לא קטנה. אני מאוד בספק, אם יעשו נג"ש יחיד, לא בטור, ללאנס לא יהיה את הזמן הטוב ביותר. לאנס הוא רוכב טורים מעולם אחר. הוא טוב בהכל ביחד, בטור ארוך ומפרך, לא בטוח שהוא יהיה טוב 'רק' במשהו אחד. יש ?

למעלה