דו"ח חניה באין עצירה 6א2

BOMAN1

New member
דו"ח חניה באין עצירה 6א2

שלום, נרשם לרכבי דו"ח כנ"ל בעיריית ת"א-יפו. 2 שאלות:
1. בדו"ח נרשם כי "העבירה צולמה". אני מתכוון לבקש מהעירייה העתק מהצילום כי לדעתי לא נעברה עבירה. האם החוק מחייב את העיריה לספק לי העתק כזה?
2. שמתי לב כי בסמוך למקום רישום הדו"ח מבוצעות עבודות שיפוץ באחד המבנים, והפועלים במקום מדי פעם מוציאים שלט אין עצירה ומציבים אותו על המדרכה, ולעתים אחרות הם מסירים אותו ומניחים אותו איפשהו בתוך חצר הבניין. זה חוקי? ממתי לפועלי שיפוצים יש אישור להציב שלט/תמרור רשמי כזה ולהסירו כראות עיניהם?

shlang

New member
איזה תמרור בדיוק היה, של העירייה או של הפועל

צילום של התמרור יעזור
העירייה תספק לך תמונה רק במידה ותבקש להשפט, עירייה לא חייבת לצלם עבירות חניה, עדות הפקח מספיק לכך

BOMAN1

New member
זה התמרור

ובקשר לתמונה, אתה בטוח שאם הפקח ציין בדו"ח כי המקרה צולם, העירייה לא חייבת לתת לי העתק של התמונה (אלא רק במקרה שאפנה לבית המשפט)?

shlang

New member
אם חנית לאחר תמרור זה ובתחום השעות

המצויין בשלט, הרי הדוח ניתן כדין, מה יועיל לך תמונה, הרי חנית במקום, התמרור הוא תמרור שהוצב ע"י העירייה, האם זה התמרור שהפועל מסיר או מציב, אם כן, הפועל עבריין ואסור לו לגעת בתמרור זה

BOMAN1

New member
אכן הפועלים במקום מציבים ומסירים את התמרור במהלך היום

ואם זה אכן לא חוקי מצידם אז השאלה איך אפשר להוכיח את זה? לצלם אותם (אולי בוידאו?) בפעולה?
לגבי הדו"ח, אני משוכנע שהרכב חנה מעבר לתחום ה-18 מטרים שבהם נאסרה-כביכול החניה ע"י השלט הלא חוקי (כנראה) הנ"ל.
איך מומלץ לפעול?

shlang

New member
הוצא תעודת עובד ציבור מהעירייה המוכיחה

האם התמרור הוצב באישור של וועדת תנועה, אם אין אישור שכזה, התמרור לא חוקי וכך גם הדוח, עלות תעודה זו כ 100 שח שתוכל לקבלם אם יוכח שאכן התמרור לא הוצב כדין

BOMAN1

New member
אתה יכול לפרט קצת יותר

לגבי הוצאת תעודת עובד ציבור? במה מדובר בדיוק? לא ממש הבנתי וגם חיפוש ברשת העלה תוצאות שלא היו ברורות לי.

creth11

New member
הכוונה היא שאתה ניגש לעיריה ומבקש את העתק אישור וועדת

תימרור לעניין הצבת התמרור המדובר והנחיות הצבתו וכך אתה יכול ליבדוק את תקינות התימרור

למעלה