דו"ח חניה משנת 2005 - כיצד לפעול

מיכלי43

New member
דו"ח חניה משנת 2005 - כיצד לפעול

שלום,

אתמול קיבלתי בדואר רשום דו"ח חניה על שמי ממועצה מקומית כפר שמריהו.

הדו"ח הוא מ 19/12/2005. סכום מקורי 70. רוצים 373.10. הדו"ח כולל רק מס, רכב בלי תאור.

הבעיות: לא היה לי רכב בשנת 2005. במהלך השנה היו מספר פעמים בהם השכרתי אוטו, בטוח לא מדובר בסוף 2005. לעולם לא חניתי בחצות בכפר שמריהו (בכלל ביקרתי שם פעמים בודדות בחיי). לעולם לא קיבלתי שום התראות לתשלום חוב למרות שהכתובת שלי תמיד היתה מעודכנת במשרד הפנים.
מפניה לטלפון שהיה על הדו"ח הם דורשים ממני הוכחות שלא היה בשימוש שלי אוטו כזה ומציינים שמדובר באוטו השכרה. ברור שאני לא זוכרת פרטים מאז.

כיצד עלי לפעול? לקבל אישור ממשרד הפנים זה מינימום להפסיד מספר שעות עבודה.

תודה מראש

creth11

New member
צריך לחדד את המידע שמסופק - שאלות

הרכב המוזכר בדוח לא היה רשום על שמך ?
לא היה בחזקתך ?
האם הרכב מהשכרה ? האם הישכרת רכב מהחברה האמורה באותה תקופה ?
אם הרכב היה שייך להשכרה - פני לחברת ההשכרה שיוציאו את פירטי ההשכרה לאותו רכב מאותה תקופה ותוודאי אם נירשם על שמך ולמה ?
אם הרכב בבעלות פרטית בתאריך הדוח ולא בבעלותך- -לגשת למישרד הרישוי ולקבל אישור שהרכב האמור בדוח לא היה בבעלותך בתאריך הדוח.
אם אכן הרכב המדובר היה באחריותך גשי לרשות השולחת את הדוח ובקשי אישורי מישלוח להודעות על הדוח מהעבר כדי לוודא שנישלחו כנידרש בתקנות

רק לא להזניח ולטפל עד סיום וסגירת הבעיה

מיכלי43

New member
בהבהרות

תודה רבה על התשובה.

הרכב לעולם לא היה רשום על שמי.
היום ביליתי כבר שעתיים במשרד הרישוי וקיבלתי על כך אישור רשמי. במשרד הרישוי סרבו לתת לי פרטים מעבר לזה כלומר בסוג רכב או האם הוא היה בהשכרה. לטענתם מאחר והרכב לעולם לא נרשם על שמי, זה לא בעיה שלי ומספיק שאשלח את האישור לחברת גביה.

מיכלי43

New member
ניסיתי

לא היו לה פרטים לתת לי. היא שאלה אותי אולי זה יכול להיות רכב מהשכרה (התשובה שלי הייתה שסיכוי קלוש מאחר ומצבי הכלכלי אז לא היה מאפשר לי השכרת רכב) והפקידה היא זו ששלחה אותי למשרד הרישוי.

be_roo

New member
הרשות צריכה לספק לך מידע על חברת ההשכרה

כדי שתוכלי לפנות אליה לבירורים.

מיכלי43

New member
בינתיים היתי במשרד הרישוי

הרכב לעולם לא היה רשום על שמי. לטענת משרד הרישוי הם לא יכולים למסור פרטים מה סוג הרכב או האם היה בהשכרה. אם אני לא רשומה כבעלת רכב אז הדו"ח לא שייך אלי.

בכל מקרה בתקופה המדוברת לא החזקתי ברכב השכרה, לא החלפתי בתקופה ההיא מספרי כרטיסי אשראי ואני אם אותו מספר פלאפון מסוף שנות התשעים. ככה שאם היה מדובר בחברת השכרה, לא הייתה שום בעיה לאתר אותי. בנוסף גם בחיים לא התעלמתי מדו"חות (שהיו בודדים בתקופה בא אני נוהגת).

be_roo

New member
הטענות הללו לא רלוונטיות, מה שמשנה זה מה שאת

יכולה להוכיח.
וכדי להוכיח את צריכה אישור מחברת ההשכרה הרלוונטית שהרכב הרלוונטי לא היה ברשותך ביום המדובר.
לשם כך את צריכה לדעת באיזו חברת השכרה מדובר, ותצטרכי לקבל את הפרטים מהרשות העירונית, כי הם אלה שפנו לחברת ההשכרה שהפנתה אותם אליך.

shlang

New member
מציע להתחיל בזה שתבדקי האם אין התיישנות

בקשי מהרשות ששלחה את הדוח פירוט של תזכורות ששלחו לך לכתובך כפי שרשומה במשרד הפנים, תזכורת ראשונה בדואר רשום, תוך 1 שנה מיום העבירה ו תזכורות כל 3 שנים, במידה ואין בידם את הפרוט, הדוח מבוטל עקב התיישנות.
חובת הרשות להוכיח שאכן נשלחו התזכורות
במידה ויוכיחו, אז תתחילי בפעילות כפי שהוצע לך כאן

מיכלי43

New member
תודה רבה

הם הקפיאו את התיק לבירור. אם אחרי הבירור הם ימשיכו לדרוש אני אבקש את המסמכים.

gady19

New member
דוח על רכב מהשכרה דורש דוח הסבה של

חברת ההשכרה כלומר הדוח נשלח לחברת ההשכרה והם שולחים את שם הנהג
זה נראה יותר כמו טעות , מה שעושים שולחים לעיריה אישור שהרכב לא היה רשום על שמך
ובמקרה של השכרה מבקשים את כל הניירת , בדרך כלל יש משהו בחברת כרטיסי האשראי על התשלום
עבור ההשכרה , בכל מקרה הדוח כנראה התישן.
ונוסף לכל כנראה יש דוח הסבה אצל העיריה עם על הפרטים.

מיכלי43

New member
תודה רבה

בינתיים העברתי את המסמכים שאספתי ומכתב הסבר, התיק הוקפא והוחזר לתובע של רשון לבירור ובדיקה.

מקווה שבזה הסיפור הזה הסתיים. עד עכשיו לא קיבלתי פרטים מהם אם מדובר ברכב השכרה/באיזה חברה/ מתי היו התראות....

למעלה