דו"ח חניה על המדרכה....

דו"ח חניה על המדרכה....

ומראש אני מבקש שבאמת רק מי שמבין עניין ובטוח בתשובה שלו שיענה היום בשעות הצהריים חנה אבי על המדרכה מתחת לבנין המגורים שלו את רכבו הוא קיבל על כך קנס בגובה 500₪ (מדובר על עיריית בת ים) קנס זה הזכיר לי מיד כי קראתי לפני מספר שנים בעיתון כתבה על כך שהיועץ המשפטי לממשלה הנחה את היועצים המשפטיים של העיריות לא לתמוך בקנסות בגובה זה בגין חניה על המדרכה לטענתו העיריות השונות משתמשות בחוקי עזר שונים ממה שצריך בפועל על מנת להגדיל את גובה הקנס חיפשתי אחר דברים אלו ברשת האינטרנט ונתקלתי בכתבה הבאה הבעיה שלי היא שהכתבה ישנה ולכן איני יודע האם גם עתה דעת היועץ המשפטי בעינה עומדת והאם הדו"ח בגובהו הוא חוקי או שניתן לערער על גובה הקנס תודה מראש לעוזרים

guya72

New member
דוח חנייה עירוני

בעבר היה שוני בין הקנסות המוטלות ע"י המשטרה לקנסות המוטלות ע"י העיריה (בגין עבירות חנייה). לפני מספר שנים (כמדומני שזה בשנת 2005) שינו את החוק כך שכיום העיריה והמשטרה מטילות אותו קנס בגין עבירות חנייה.

shlang

New member
בלי כל קשר לגובה הקנס

שאביך חנה על המדרכה האם הוא חשב באותו זמן על הולכי הרגל שיצטרכו לרדת לכביש תוך סיכון, כל פעם שאני רואה רכב חונה על מדרכה אני מזמין ומוודא שבאים את פיקוח החנייה על מנת שירשמו דו"ח לחוצפן. המדרכה מיועדת להולכי רגל והכביש מיועד לכלי רכב.

כן כן...

לא שאלתי אם מה שהוא עשה זה חוקי או לא השאלה היא בנוגע לגובה הקנס ואגב במקרה המדובר איש לא היה צריך לרדת לכביש מפני שמדובר במדרכה ברוחב של כביש בעל לפחות 2 נתיבים אבל לא בזה מדובר כמו שאמרתי

למעלה